Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 56

Θέμα: Sos Σαβουρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx

Sos Σαβουρα

Χθες το βραδυ Σαββατο, κατα τις 04.00 - 05.00 τα ξημερωματα επειτα απο βραδυνη εξοδο γυρνουσα σπιτι.

Ειχε βρεξει αρκετα, και καθως περνουσα μπροστα απο τα ικεα πριν την πετρου ραλλη, ενιωσα ενα κοπανημα (μαλλον σε λακουβα καλυμμενη απο νερο) και για το ποτε βρεθηκα κατω ουτε που το καταλαβα ...

Ημουν νυφαλιος, και πηγαινα με λιγα χλμ 50-60 κμ/α το πολυ, στην δεξια λωριδα για να κανω κ χωρο στα κουτια που τρεχανε ...

Η μηχανη επεσε απο την αριστερη της πλευρα, το μανιταρι (ανθρακονηματινο απο το νετ) εκανε φτερα, με αποτελεσμα να χτυπησει το αριστερο καπακι κινητηρα κ να ανοιξει μια μικρη σχισμη απο οπου εχανε λαδι ... επισης,εσπασε το αριστερο πλα'ι'νο πλαστικο καπακι.

Εγω εφερα μερικες τουμπες, κ σταματησα αρκετα μετρα πιο κατω μιας κ η τριβη του δρομου ηταν ελαχιστη..

Χτυπημενο κ πρισμενο το αριστερο μου γονατο με μικρη πληγη, κ κατι μολωπες ανευ σημασιας. (γαντια,κρανος,μπουφαν εννοουνται)
    Αφου ξεπερασα το σοκ, την εσπρωξα μεχρι το σπιτι μου, μερικα χλμ. πιο κατω κοντα στην πλ ελευθεριας στον κορυδαλλο για οσους ξερουν.

Μπορει καποιος να μου συστησει ενα μαγαζι που να φερνει ανταλλακτικα εδω κοντα στον κορυδαλλο για να παραγγειλω??????!!!!!!!!!!!!Τα χρειαζομαι αμεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΣ1: Καποιος εκει πανω με εφτυσε καταμουτρα... προχθες απολυθηκα απο την δουλεια μου επειτα απο 2 χρονια, λογω περικοπων.

ΥΣ2: Ενα παιδι με αυτοκινητο που ειδε ολο το σκηνικο κ σταματησε για να βοηθησει να σηκωσουμε την μηχανη, με ρωτησε : "ο ταριφας σε εσπρωξε???"

Η αληθεια ειναι οτι ακολουθουσε ενας ταριφας κολλητα, αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ηταν αυτος το τρανταγμα που αισθανθηκα πριν βρεθω κατω ...

Ετσι οπως το περιεγραφεις παντως ειναι οντως πολυ πιθανο το σεναριο να επεσε ο μπροστινος τροχος πανω σε λακουβα με πολυ νερο, να μην βρηκε προσφυση και μετα να ακολουθησε οτι ακολουθησε.

Τωρα να σε βοηθησω σε αυτο που ρωτας δεν ξερω, αλλα αν τα χρηματα ειναι θεμα (αφου απολυθηκες) θα μπορουσες να κοιταξες και ebay η car.gr για ανταλλακτικα (βασικα μεσω car.gr πιθανως να ειναι πιο γρηγορα απο καποιο μαγαζι/εμπορο)

Λυπαμαι και για τα 2 ασχημα συμβαντα αλλα δυστυχως ετσι ειναι η ζωη καμια φορα :X Move on...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αρχικα, περαστικα σου...

μετεπειτα, ανταλλακτικα θα βρεις αλλα θελει ψαξιμο για να βρεις κατι φθηνο απο Ελλαδα..
    αν δεν τα βιαζεσαι, e-bay και παλι e-bay...

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Περαστικά και καλή ανάρρωση σου εύχομαι, σημαντικό το ότι ήσουν προβλέψιμος και τη γλύτωσες με λίγα!

"Qu ils mangent de la brioche"

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    περαστικα και ποτε ξανα φιλε! τι μηχανακι εχεις?
    δε πας μια βολτα στο motofox στη γρηγοριου λαμπρακη? (αμεσως μετα το φαναρι της προοδευτικης οπως ανεβαινεις! και ο κωστας και ο στεφανος πολυ καλα παιδια και οι τιμες πολυ καλες! αν θες γνησια ειναι και ο νομικος πιο πανω! (και αυτο πολυ καλο μαγαζι, αλλα απο τιμες δεν ξερω)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    [...] η car.gr για ανταλλακτικα (βασικα μεσω car.gr πιθανως να ειναι πιο γρηγορα απο καποιο μαγαζι/εμπορο).
    και πιθανοτατα κλεμμενα :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag

Re: Sos Σαβουρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    ενιωσα ενα κοπανημα (μαλλον σε λακουβα καλυμμενη απο νερο) και για το ποτε βρεθηκα κατω ουτε που το καταλαβα ...
    ετυχε να εχω ραντεβου με καποιο φιλο στην εισοδο τoυ mediamarkt σημερα
    αν θυμαμαι καλα ειναι κολητα με το ικεα και μετα φυγαμε απο τον παραδρομο που λες οτι επεσες
    δεν θυμαμαι να χει καμια λακουβα εκει ικανη να σε ριξει εστω και καλημενη με νερα
    τον αριθμο του ταριφα μπας και τον εχει παρει το παλικαρι που σε βοηθησε?
    ο ταριφας αφου ηταν πισω σου λογικα θα σε ειδε που επεσες
    δεν σταματησε να βοηθησει????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    και πιθανοτατα κλεμμενα :wacko:

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes

Re: Re: Sos Σαβουρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
    ετυχε να εχω ραντεβου με καποιο φιλο στην εισοδο τoυ mediamarkt σημερα
    αν θυμαμαι καλα ειναι κολητα με το ικεα και μετα φυγαμε απο τον παραδρομο που λες οτι επεσες
    δεν θυμαμαι να χει καμια λακουβα εκει ικανη να σε ριξει εστω και καλημενη με νερα
    τον αριθμο του ταριφα μπας και τον εχει παρει το παλικαρι που σε βοηθησε?
    ο ταριφας αφου ηταν πισω σου λογικα θα σε ειδε που επεσες
    δεν σταματησε να βοηθησει????
    καμια σχεση! το media markt ειναι απο την αλλη μερια του φαναριου, σχεδον 500 μετρα πιο περα απο το ικεα! και ναι μπροστα απο το ικεα ειναι λιγο σκατα ο δρομος!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οχι ρε φιλε!!!

εσπρωχνες απο ικεα μεχρι ελευθεριας!!!

τελος παντων το θεμα ειναι οτι δεν επαθες τπτ σοβαρο.περαστικα για τη ψιλοζημια.
    τωρα για ανταλακτικα μπορεις να ρωτησεις στον μουρατη.

ποτε ξανα ευχομαι
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ευχαριστω κατ'αρχας για τα καλα λογια,

Τα ανταλλακτικα τα βιαζομαι παρα πολυ, γιατι fz6 μου ειναι το μοναδικο μου μεσω μεταφορας κ ειδικα αυτην την δυσκολη στιγμη το εχω αναγκη για να τρεχω για βιογραφικα, συνεντευξεις κτλ οποτε δεν ψαχνω για ebay (ασε που εχει λειξει κ ο λογαριασμος μου)

car.gr που εριξα μια ματια, βρηκα μονο ενα ασημενιο καπακι, ενω το δικο μου ειναι μαυρο.

Οπως ειπε και ο mike.giann , ο δρομος δεν ειναι αυτος του media markt. Ειναι ο παραδρομος του κηφισου, και γενικα ειναι ψιλοχαλια σαν δρομος και το ξερω, γι'αυτο κ πηγαινα σαν χεσμενος.

Ο ταριφας οταν ολοκληρωσα τουμπες σταματησε στην ακρη. Αφ'ενος για να τσεκαρει την κατασταση και αφ'εταιρου γιατι δεν ειχε που να παει, αφου εγω εμεινα ξαπλωμενος στην δεξια λωριδα και η μηχανη ειχε παει στην μεσαια κ ετσι ειχαμε κλεισει τον δρομο.

Οταν σηκωθηκα κ βγηκα στην ακρη κ αφου σταματησε στην μεσαια λωριδα με αλαρμ το παλικαρι που με βοηθησε, ο ταριφας εφυγε.

TROOPER, θα εκπλαγεις ποση δυναμη κ ενεργεια μπορει να σου δωσει μια γερη δοση αδρεναλινης!

Τσεκαρα πριν λιγο το μπουφανακι μου... Αν δεν τον φοραγα μαλλον θα ειχα παθει ζημια σε αγκωνα κ ωμο... Το παντελονι 2 σκισιματα κ αιματα στο γονατο, το κρανος τιποτα, ουτε γρατζουνια οπως επισης κ τα γαντια, σαν να μην ακουμπησαν ποτε κατω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    ....

TROOPER, θα εκπλαγεις ποση δυναμη κ ενεργεια μπορει να σου δωσει μια γερη δοση αδρεναλινης!...
    ναι που δεν ξερω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    περαστικα κι απο μενα, αλλα νοσοκομειο γιατι δεν πηγες;;
    επισης ολες οι ασφαλιστικες μεταφερουν το οχημα σε περιπτωση ατυχηματος. Γιατι δεν τους φωναξες;

Κι εγω τις προαλες παραλιγο να φαω τα μουτρα μου σε ενα καπακι της ευδαπ που ηταν 5cm πανω απο το οδοστρωμα. Το πατησα στο πλαι και μου φυγε το μπροστινο. Ευτυχως δεν επεσα

Τελος ειπες οτι ησουν δεξια λωριδα ετσι; Και τελικα επεσες με το αριστερο μερος της μηχανης. Οποτε λιγο δυσκολο αυτο με τον ταξιτζη. Ετσι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    ....
    επισης ολες οι ασφαλιστικες μεταφερουν το οχημα σε περιπτωση ατυχηματος. Γιατι δεν τους φωναξες; ...

δεν ειχα οδικη βοηθεια στο ασφαλιστηριο συμβολαιο ...

κοστιζε αλλα 50ε

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. pros ADMIN!!!!!!!SOS!!!!
    από wolfman13 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:17
  2. Africa Sos
    από radio agrinio στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 22:04
  3. SOS !!! Αίμα