εχω την εξης απορια,ανεβοκατεβαζοντας την βελονα του καρμπυρατερ τι κερδιζεις-χανεις,χαμηλα-ψηλα κτλ,για διχρονο,ευχαριστω.
εχω την εξης απορια,ανεβοκατεβαζοντας την βελονα του καρμπυρατερ τι κερδιζεις-χανεις,χαμηλα-ψηλα κτλ,για διχρονο,ευχαριστω.
φίλε μπαλάκια περιμένω να σου απαντήσει το μέλος oldman γιατί σίγουρα το nickname σου θα του κινήσει το ενδιαφέρον για μια εμπεριστατωμένη γνώμη.
Δες πάντως και εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=28913
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Αλλάζεις την αναλογία βενζίνης / αέρα για ανοίγματα γκαζιού απο 1/4 - 3/4.
Αν κερδίζεις-χάνεις εξαρτάτε.
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Χάνεις άλογα ροπή αξιοπιστία.
Κερδίζεις ενίοτε τρύπα στο πιστόνι.
Το καλύτερο για την βελόνα είναι να παραμένει στην σωστή θέση της και να έχει το προκαθορισμένο σχήμα της ,μήκος ,πάχος κλπ.
ανέλπιστα όμορφα τελείωσε το θέμα ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
κατεβασα την βελονα και συνηλθε λιγο,oldman να σου στειλω πμ,εχω κανα δυο θεματακια να σε ρωτησω,τεχνικα
Γιατί, τι είχε πριν συνέλθει ..??Αρχικά δημιουργήθηκε από balakia
κατεβασα την βελονα και συνηλθε λιγο,![]()
σκουτερ,διχρονο 50cc,suzuki,αλλαξα πιστονι(ιδιο) και εχασε την ροπη που ειχε απο τα 40χλμ εως τα 60χλμ(τρελες ταχυτητες),κατεβασα την βελονα και πιανη παλι ροπη στα 50 μεχρι τα 70!!!αλλα αμα ανεβη και η γυναικα μου η χοντρη(45 κιλα)αντιο ροπη,μονο πιστονι αλλαξα και τιποτα αλλο,δουλευη αστερι ομως,ζεστο,κρυο,ρελαντι ολα τελεια εκτος που ροπιαζη πολυ δυσκολα
![]()
Ελπίζω να μεσολάβησαν αρκετά χιλιόμετρα ανάμεσα στις 2 επεμβάσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από balakia
[B]αλλαξα πιστονι ... κατεβασα την βελονα
Η βενζίνη με το λάδι μίξης λιπαίνουν τον κινητήρα. Εσύ τώρα μείωσες την βενζίνη στα ανοίγματα που είπαμε. Ε, καινούριο πιστονάκι - ελλιπής λίπανση....
Τελικά στον Oldman έστειλες πμ???![]()
![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
I beg your pardon, sir ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από balakia
οχι δεν του εστειλα,τον ρωτησα και δεν απαντησε![]()
κι εγω το ξερω οτι σου στειλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
I beg your pardon, sir ..???![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
κατεβασα την βελονα και συνηλθε λιγο,oldman να σου στειλω πμ,εχω κανα δυο θεματακια να σε ρωτησω,τεχνικαΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
I beg your pardon, sir ..???![]()