Όπως λέει και ο τίτλος πρωτομαγιάτικος καφές στην περαία σε καφετέρια που βάζει τους αγώνες.
Μέχρι στιγμής θα είμαστε 3. Περιμένουμε κιάλλους.
ΥΓ: Αναχώρηση από καμάρα μάλλον, την ώρα την κανονίζουμε.
Όπως λέει και ο τίτλος πρωτομαγιάτικος καφές στην περαία σε καφετέρια που βάζει τους αγώνες.
Μέχρι στιγμής θα είμαστε 3. Περιμένουμε κιάλλους.
ΥΓ: Αναχώρηση από καμάρα μάλλον, την ώρα την κανονίζουμε.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Μέσα !
Επειδή θα είμαι Ν. Ρύσιο πείτε μου ώρα και μέρος συνάντησης κάπου προς τα εδώ στο δρόμο προς Περαία.
![]()
Τώρα το είδα. Πείτε τι ώρα ξεκινάμε απο καμάρα για να υπολογίσει ο Δημήτρης αλλά και να έρθει κάποιος που θα το δει τελευταία στιγμή.
Δημήτρη αν θέλεις στειλε μου το τηλ σου με πμ για να σε πάρω την ώρα που θα ξεκινάμε.
Sent from me using a computer.
14:30 να φεύγουμε από καμάρα καλά είναι? Στις 15:00 δεν αρχίζει? Μπορεί να μας περιμένει στο φανάρι που πάει για την πίστα του ρυσίου. Στο επόμενο στρίβουμε κιόλας νομίζω.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Θα σας περιμένω στο φανάρι που πάει για πίστα όπως είπες .
(2:45 ξεκινάει).
δέχεστε ατομο με 125 ?
Αν ναι ... τι ωρα και που ακριβως εχετε συναντηση 100 % ?
Ειδα καμαρα,αλλα με τι κατευθυνση ,προς εκθεση η μηπως προς βαρδαρη ?![]()
Μη φοβάσαι έχουμε και πιο αργούς με μεγαλύτερες μηχανές.
Στην καμάρα επάνω στην πλατεία.
Αν υπάρχει λόγος που το πάμε τσίμα τσίμα όσον αφορά την ώρα να παραμείνει έτσι αλλά 2.30 να κυλάνε οι ρόδες. Μη χάσουμε την εκκίνηση!
ενταξει ,εγω μαλλον θα ειμαι εκει κατα της 2:15 περιπου ... εαν σκασει μουρη CBR 125 ,εγω θα ειμαι
Επισης,που θα παμε να το δουμε ? Για να ξερω γιατι εχω μια δουλεια να ξερω πως θα επιστρεψω μην ειναι σε μερη που δεν γνωριζω![]()
Περαία θα είμαστε φίλε μου. Πολύ εύκολο να γυρίσεις πίσω ακόμα και αν δεν έχεις ξαναπάει. Μη το σκέφτεσαι, σε περιμένουμε.
Vales λαμβάνει?
εντάξει , πλην απροοπτου θα δείτε ένα βρώμικο CBR 125 ! Εγω θα είμαι ...![]()
Μην ανησυχείς, μας βλέπω να πλενόμαστε στον δρόμοΑρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
εντάξει , πλην απροοπτου θα δείτε ένα βρώμικο CBR 125 ! Εγω θα είμαι ...![]()
![]()
.
εντάξει τότε,είναι ωραίο να ταξιδεύεις μες στην βροχή αν και δεν το έχω κάνει ποτέ...χαχα!(Εδω δεν εχω βγει ποτε εκτος πολης,δεν ετυχε κυριως!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Vales λαμβάνει? [/B]
Λαμβάνει... όβερ.
Θα είναι κανείς Ροσσικός να του σπάσω τα νεύρα?![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αντιλορενθικούς έχουμε. Αλλά και Ροσικός το παίζω σα θες!![]()