Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: xt 660 z tenere abs 2011

έπεσες... βολέψου! Το avatar του/της NickolasV
    Θα δώσει άλλο αέρα στις πωλήσεις.
    Χρειαζόταν γιατί εκεί στερούσε από τον ανταγωνισμό.
    Δεν παίζει να μην απενεργοποιείτε!!!

όντως... το abs πρεπει να απενεργοποιειται αλλιως ...
    αλλα και η τιμη λογικα θα ανεβει ακομα πιο ψηλα... επισης μου την δινει που καταργουν το ισως καλυτερο χρωμα του τενερε(αν και το δικο μου ειναι ασπρο) το μπεζ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11
    Kαλο το ΑΒS αλλα αν δεν απενεργοποιειτε... αχρηστο αν πιανει ευκολα....
    Η πραξη θα δειξει......

Οσο για την τιμη..... σιγουρα κανα 500αρι το λιγοτερο επανω....

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος

Ωραίο!

Τώρα με τα πρωτοβρόχια και τις γλύτσες θα το ζηλεύω διακαώς.
    Λογικά θα πρέπει να έχει οn-off αλλιώς θα είναι μισή δουλειά...
    Α ρε τα καριόλια, γιατί δεν το βγάλανε με το καλημέρα;

Re: Ωραίο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος

Α ρε τα καριόλια, γιατί δεν το βγάλανε με το καλημέρα;

Για να έχουν να παρουσιάζουν ''βελτιωμένα'' μοντέλα κάθε 1-2-3 χρόνια.

Οπως εγραφα κ σε γειτονικο φορουμ ημουν σε διλυμμα μεταξυ f800gs κ τενερε. Mε την ελευση για το 11 του ABS κ την επανενταξη του λευκου (ακομα και αν δεν ειναι τοσο γρηγηορο οσο το λευκο του 08 DAZ ) 95% εχω καταληξει..
    Ελπιζω μονο να μην εχουν κανει καμια εξυπναδα και δεν απενεργοποιειται το ABS και βεβαια να μην το ξεφτυλισουν στην τιμη... αν το βαλουν κανα χιλιρικο πιο ακριβο τοτε να το χαιρονται..
    Αντε ρε γαμωτο πια..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11

Re: Re: Ωραίο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Για να έχουν να παρουσιάζουν ''βελτιωμένα'' μοντέλα κάθε 1-2-3 χρόνια.

+660...... με ABS!!!

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reddragon
    Οπως εγραφα κ σε γειτονικο φορουμ ημουν σε διλυμμα μεταξυ f800gs κ τενερε. Mε την ελευση για το 11 του ABS κ την επανενταξη του λευκου (ακομα και αν δεν ειναι τοσο γρηγηορο οσο το λευκο του 08 DAZ ) 95% εχω καταληξει..
    Ελπιζω μονο να μην εχουν κανει καμια εξυπναδα και δεν απενεργοποιειται το ABS και βεβαια να μην το ξεφτυλισουν στην τιμη... αν το βαλουν κανα χιλιρικο πιο ακριβο τοτε να το χαιρονται..
    Αντε ρε γαμωτο πια..
    Όπως είχα πει εκει τα πάντα είναι μια ασφάλεια...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    Όπως είχα πει εκει τα πάντα είναι μια ασφάλεια...
    Σωστός αλλά "πρέπει" να βάλουν ον-οφ διακόπτη σε μια τέτοια μηχανή. Αρνούμαι να παίζω με τις ασφάλειες για να καταργήσω το abs σε on-off μηχανάκι. Τις μαλακίες της Ηονδα με το τρανσαλπ θα κάνει και η Yamaha?
    Η τιμή σίγουρα θα είναι γύρω στο 500άρικο παραπάνω στην έκδοση με abs, ελπίζω όχι περισσότερο όπως επίσης ελπίζω να μην βάλουν καμιά μονάδα που να είναι για τον Π@@@@.
    Από το να έχω κανένα φτηνιάρικο abs και να μην ξέρω που θα αμολήσει τα φρένα, προτιμώ να μην έχω καθόλου.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Σωστός αλλά "πρέπει" να βάλουν ον-οφ διακόπτη σε μια τέτοια μηχανή. Αρνούμαι να παίζω με τις ασφάλειες για να καταργήσω το abs σε on-off μηχανάκι. Τις μαλακίες της Ηονδα με το τρανσαλπ θα κάνει και η Yamaha?
    Η τιμή σίγουρα θα είναι γύρω στο 500άρικο παραπάνω στην έκδοση με abs, ελπίζω όχι περισσότερο όπως επίσης ελπίζω να μην βάλουν καμιά μονάδα που να είναι για τον Π@@@@.
    Από το να έχω κανένα φτηνιάρικο abs και να μην ξέρω που θα αμολήσει τα φρένα, προτιμώ να μην έχω καθόλου.
    Το ΤΑ είτε το 650 είτε το 700 το χρειάζονταν. Πολυθρόνες με ρόδες είναι...
    Κάτι μου βρωμάει πάντως με το abs. Είτε θα ακριβύνει πάνω από 500 ευρώ και θα είναι καλό είτε θα είναι κάτω και θα είναι γ.τ.π.
    Αλλά και πάλι κοντός ψαλμός αλληλούια...
    Πάντως όπως και να το πάρει κάποιος, να κοιτάξει να το χαρεί γιατί είναι καλό μηχανάκι.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    Το ΤΑ είτε το 650 είτε το 700 το χρειάζονταν.
    Συμφωνώ ότι το χρειαζόταν, αλλά στο 700, το 08 μοντέλο τουλάχιστον, δεν μπορούσες να το απενεργοποιήσεις.

Μόνο παίζοντας με ασφάλειες κτλ μπορούσες, αλλά δεν είναι μ2λ2κία να ασχολείσαι με κάτι τέτοια σε ένα μηχανάκι που είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση?

Πως βάζεις abs σε ένα μηχανάκι, που λες ότι είναι και για χώμα, χωρίς να έχει δυνατότητα απενεργοποίησης?
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Συμφωνώ ότι το χρειαζόταν, αλλά στο 700, το 08 μοντέλο τουλάχιστον, δεν μπορούσες να το απενεργοποιήσεις.

Μόνο παίζοντας με ασφάλειες κτλ μπορούσες, αλλά δεν είναι μ2λ2κία να ασχολείσαι με κάτι τέτοια σε ένα μηχανάκι που είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση?

Πως βάζεις abs σε ένα μηχανάκι, που λες ότι είναι και για χώμα, χωρίς να έχει δυνατότητα απενεργοποίησης?
    Σωστά. Απλά αν είναι να βάλεις διακόπτη σημαίνει περισσότερο μηκος καλώδιο και διακόπτη συν επιπλέον έρευνα για το αν ο διακόπτης θα παρουσιάζει πρόβλημα δυσλειτουργίας, δηλαδή παραπάνω χρήματα...

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Εγω παλι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα φρενα του και δεν νομιζω οτι του ειναι απαραιτητο.
    Ειδικα αν δεν ειναι σε πολυ ελκυστικη τιμη.
    Σιγουρα ομως αν αγοραζα τωρα την μηχανη θα κοιταγα να μπορει να απενεργοποιηθει.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Καλημερα,

Μπορει να ειναι μονο μια ασφαλεια, αλλα αν δεν εχουν βαλει εναν διακοπτη θα θεωρησω οτι ειναι αλλου γ αλλου η yamaha. Δεν ειναι δυνατον να λανσαρει η yamaha κ η καθε yamaha ενα μεσαιας κατηγοριας ον-οφφ με οφφ δυνατοτητες πανω του μεσου ορου κ να μην εχει ενα κωλο ον-οφφ.
    Αν βαλουν το ABS σαν του S10 χωρις διακοπτη οκ, αλλα αν το ειχαν κανει θα το ειχαν βγαλει βουκινο.. απο τιμη υπολογιζω μιν 8500.
    Βεβαια ας μην βιαζομαστε γιατι ακομα δεν ξερουμε τιποτα κ ως συνυθως προτρεχουμε μπριζωνομαστε κ γινεται η γνωστη ιστορια "εσυ κ ο γρυλος σου".

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF