ελα μου ντε!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αυτό εδω τι είναι??
τι ειναι?
ενα καταπληκτικο μηχανακι με ωραια περιφερειακα και 2βαλβιδο κινητηρα ducati![]()
![]()
V POWER
scunderia ferrari
Kαι πήγαινε καλά, ηταν πανάλαφρο σε όλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
ελα μου ντε!!!!!!!!!
τι ειναι?
ενα καταπληκτικο μηχανακι με ωραια περιφερειακα και 2βαλβιδο κινητηρα ducati![]()
![]()
@ Zpower
Η Ferrari είχε βάλει το χέρι της στο σκελετό του Cagiva, αλλά εδω δεν είχε καμμία σχέση.
![]()
Αν παρατηρήσετε καλά υπάρχουν ίχνη για την προέλευση των υπόλοιπων εξαρτημάτων εκτός σκελετού και μοτερ.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
δυσκολα τα πραγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
To 2009 οι Ducati GP9 εχουν carbon σκελετό, η Cagiva τον ειχε χρησιμοποίσει στα GP500 παλιότερα.
Αυτό εδω τι είναι??
το μονο σχετικό που έχω βρει είναι ότι με carbon πλαίσια για duc εχει ασχοληθει η hejira και η carbo tech...![]()
Γιαπωνέζοι το φτιάξανε, ισως βοηθήσει αυτό... αν και δεν το νομίζωΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
δυσκολα τα πραγματα...
το μονο σχετικό που έχω βρει είναι ότι με carbon πλαίσια για duc εχει ασχοληθει η hejira και η carbo tech...![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αρε sapila θα με κανεις να ξεφυλιζω ολα τα MD dosier βραδιατικα![]()
V POWER
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eίναι πολύ δύσκολο να το βρείτε καθως υπάρχει μόνο σε ενα site και δεν είναι στα Αγγλικά.
Το λέω μην ξενυχταει κανείς αδικα![]()
Brain Ducati CF 01
![]()
ήταν απλό τελικά... το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια αναζήτηση στο google με γαλλικούς όρους: cadre carbon ducati![]()
Τα κατάφερες λοιπόν!!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Brain Ducati CF 01
![]()
ήταν απλό τελικά... το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια αναζήτηση στο google με γαλλικούς όρους: cadre carbon ducati![]()
Τις τελευταίες μέρες ημουν σε δουλειά χωρίς πρόσβαση, sorry για την καθυστέρηση![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
εγω sorry, που έκανα 3 μέρες να το βρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τ.... sorry για την καθυστέρηση![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: