Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!

Έχω βαρεθεί να ακούω ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια απέχουν έτη φωτός από τα αντίστοιχα του εξωτερικού, ότι απουσιάζουν από τις ετήσιες λίστες με τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, ότι ως έθνος έχουμε σταματήσει να παράγουμε παιδεία και πολιτισμό...και πόσα άλλα άσχημα για τα ταλαίπωρα ανώτερα και ανώτατα εκαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Σαν αχτίδα φωτός όμως φαντάζει η διάλεξη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και δεν προβλήθηκε από κανένα μέσο ενημέρωσης...
    http://news247.gr/ellada/dialeksh_po...as.848101.html

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μια ζωή ακούμε ότι η χώρα είναι μπουρδέλο και έγινε επιτέλους από φωτισμένους φοιτητές η πρώτη κίνηση ώστε να μπουν τα θεμέλια για να γίνει επίσημο μάθημα και επιτέλους να γίνει το πρώτο τμήμα στη χώρα. Οι φήμες μάλιστα λένε πως επειδή το τμήμα θα γίνει η πρώτη επιλογή σε όλους, τα μόρια που θα χρειάζεται να συγκεντρωθούν θα είναι πολλά...τώρα τι είδους "μόρια"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok
    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ$%νι δίνει διαλέξεις....

:a31:
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

μια χαρα μου φαινεται.

Άμα γνωρίζει κάποιος πανεπιστήμιο του εξωτερικού που να έχει τη δυνατότητα κάποιος να μπει χωρίς να είναι φοιτητής ή να έχει άδεια από το πανεπιστήμιο ας μας το πει. Προσωπικά σε 3-4 που έχω υπόψη μου, έχει σεκιουριτά στην είσοδο και σε τσεκάρει. Αλλά αυτοί δεν ξέρουν. Δεν είναι προοδευτικοί. Άσε που υποψιάζομαι ότι είναι και κρυφοφασισταριά!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS

Άμα γνωρίζει κάποιος πανεπιστήμιο του εξωτερικού που να έχει τη δυνατότητα κάποιος να μπει χωρίς να είναι φοιτητής ή να έχει άδεια από το πανεπιστήμιο ας μας το πει. Προσωπικά σε 3-4 που έχω υπόψη μου, έχει σεκιουριτά στην είσοδο και σε τσεκάρει.
    Γιατί, ως γνωστό, χώρος όπου θεραπεύεται η γνώση, η μόρφωση και προάγεται η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, χωρίς σεκιούριτι και τσεκάρισμα από τον μπάτσο στην είσοδο... δε λέει!

Όχι για κάποιον άλλο λόγο, απλά για να συνηθίζεις από μικρός.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Γιατί, ως γνωστό, χώρος όπου θεραπεύεται η γνώση, η μόρφωση και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, χωρίς σεκιούριτι και τσεκάρισμα από το μπάτσο στην είσοδο... δε λέει!

Όχι για κάποιον άλλο λόγο, απλά για να συνηθίζεις από μικρός.
    +1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis

Άμα γνωρίζει κάποιος πανεπιστήμιο του εξωτερικού που να έχει τη δυνατότητα κάποιος να μπει χωρίς να είναι φοιτητής ή να έχει άδεια από το πανεπιστήμιο ας μας το πει. Προσωπικά σε 3-4 που έχω υπόψη μου, έχει σεκιουριτά στην είσοδο και σε τσεκάρει. Αλλά αυτοί δεν ξέρουν. Δεν είναι προοδευτικοί. Άσε που υποψιάζομαι ότι είναι και κρυφοφασισταριά!

Σταματηστε την πιπιλα με τα ξενα πανεπιστημια σε θεματα σεκιουριτι..Δεν υφισταται κατι τετοιο, τουλαχιστον στην Ολλανδια.

Χωρις παρεξηγηση Blackgas αλλα διαβαζω καθε τοσο περι προστασιας του πανεπιστημιου κτλ..Οποιος θελει μπαινει μεσα οχι μονο στο πανεπιστημιο αλλα και σε διαλεξη.

Κατι ομορφο και ωραιο δε χρειαζεται προστασια.Το μετρο στην Αθηνα μετα απο τοσα χρονια παραμενει σχεδον αφθαρτο.Δεν ειναι 8εμα μονο πολιτισμου.Να στο θεσω αλλιως.Οταν βλεπεις κατι πολυ ομορφο δεν το χαλας.Το προστατευεις.

Αυτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Σταματηστε την πιπιλα με τα ξενα πανεπιστημια σε θεματα σεκιουριτι..Δεν υφισταται κατι τετοιο, τουλαχιστον στην Ολλανδια.

Χωρις παρεξηγηση Blackgas αλλα διαβαζω καθε τοσο περι προστασιας του πανεπιστημιου κτλ..Οποιος θελει μπαινει μεσα οχι μονο στο πανεπιστημιο αλλα και σε διαλεξη.

Κατι ομορφο και ωραιο δε χρειαζεται προστασια.Το μετρο στην Αθηνα μετα απο τοσα χρονια παραμενει σχεδον αφθαρτο.Δεν ειναι 8εμα μονο πολιτισμου.Να στο θεσω αλλιως.Οταν βλεπεις κατι πολυ ομορφο δεν το χαλας.Το προστατευεις.

Αυτα
    Φίλε 700_Thespieis το θέμα σεκιούριτι σε ξένα πανεπιστήμια από ιδία εμπειρία, σε βεβαιώ ότι ισχύει για πανεπιστήμια σε Αγγλία, Ισπανία και Αυστρία. Η πρόσβαση δεν είναι απαγορευμένη αλλά ελεγχόμενη. Αν θες προβληματίσου κατά πόσο αυτό εμποδίζει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και δες την υφιστάμενη ελευθερία στη χώρα μας. Σίγουρα γνωρίζεις πόσο εύκολα μπορεί να εκφράσει κανείς την ατομική του άποψη σε φοιτητική συνέλευση αν δεν υποστηρίζεται από την ομάδα των φίλων ή/και συντρόφων ή/και ομοιδεατών ή/και τραμπούκων κλπ. Άρα?

Όσο για το ότι "Κατι ομορφο και ωραιο δε χρειαζεται προστασια" http://www.newsit.gr/default.php?pna...=48898&catid=3 . Πορσέγγισέ το χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις. Το δίκαιο ή άδικο ενός αγώνα τα δικαιολογεί όλα? Και μέχρι τίνος σημείου?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis

Αυτα
    Το μετρο παραμενει αφθαρτο, αλλα δυστυχως το ιδιο δεν συμβαινει και για τα πανεπιστημια...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Ε βεβαια και οι καμπους σεκιουριτι τι θα κανουν;Θα πανε στα γουολ-μαρτ να δουλεψουν;
    Ασε που ενιοτε taserιαζουν και κανεναν που εχει διαφορετικη αποψη ετσι για το ροκ,και για να εχουν τα μπλογκς να ποσταρουν viral videos να τσουλαει και το χρημα.
    Ειπαμε αμα εισαι μπροστα...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    σαφως και σε πανεπιστημια του εξωτερικου μπαινουν μεσα ασχετοι,ακομα και στο μαθημα(τραβηγμενο αλλα συμβαινει).σεκιουρηταδες κλπ εγω δεν εχω δει αν δεν υπαρχει προβλημα,οταν βεβαια συμβαινει κατι η αστυνομια και η ασφαλεια του πανεπιστημιου σκυλιαζουν.
    πιο δυσκολο ειναι να μπεις σε μαθητικο μπαρ/κλαμπ αν εισαι ασχετος παρα στο μαθημα εδω που τα λεμε!!!
    και μιλαω για πανεπιστημια τοπ τεν.
    τι σχεση εχει αυτο με την διαλεξη της πορνοσταρ?εγω το συγκεκριμενο δε το βρισκω κακο,ισα ισα που οπως μουσικοι διδασκουν μουσικη,σεξολογια πρεπει να διδασκουν οχι μονο ψυχολογοι η ψυχιατροι αλλα και ιεροδουλες η πορνοσταρ.και το λεω με καθε σοβαροτητα αυτο.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    σεξολογια πρεπει να διδασκουν οχι μονο ψυχολογοι η ψυχιατροι αλλα και ιεροδουλες η πορνοσταρ.και το λεω με καθε σοβαροτητα αυτο.
    AΝ εχουν ΚΑΙ το υποβαθρο ΚΑΙ την καλλιεργεια ΚΑΙ την εκπαιδευση να διδαξουν γιατι οχι;
    Λεμε ΑΝ.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    AΝ εχουν ΚΑΙ το υποβαθρο ΚΑΙ την καλλιεργεια ΚΑΙ την εκπαιδευση να διδαξουν γιατι οχι;
    Λεμε ΑΝ.
    συμφωνω μαζι σου!
    οπως ειπα δε το βρισκω κακο αλλα δε το βρισκω και ιδανικο,ειδικα στην συγκεκριμενη περιπτωση επειδη η καλλιτεχνιδα εχει παιξει σε λιγες ταινιες(μου ειπε ενας φιλος!) για να εχει τοσο σοβαρη και υπολογισιμη αποψη ετσι ωστε να την ζητησουν για διαλεξη.σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω την αντιδραση και απαντηση του πρυτανη
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2009, 06:19
  2. Μα καλά, πως και δεν το κλέψανε;
    από Tsakalaki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 11:44
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 09:12
  4. Αν είναι αλήθεια αυτά δεν πάνε καλά οι άνθρωποι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 23:52
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF