το σαββατο επαιξα με την παρεα paintball στην μαλακασα και ηταν πολυ ωραια εμπειρια...
παιζει καποιος αλλος απο εδω μεσα ?
να κανονηζαμε και κανα mathακι![]()
το σαββατο επαιξα με την παρεα paintball στην μαλακασα και ηταν πολυ ωραια εμπειρια...
παιζει καποιος αλλος απο εδω μεσα ?
να κανονηζαμε και κανα mathακι![]()
στείλε ένα μήνυμα στον Pokermon !!!
αν το δεί ποτέ -μιας και δεν μπαίνει συχνά πλέον- θα σε βοηθήσει σε ό,τι θες!
μονο μη ριχνετε σε κανεναν τερματοφυλακα, γιατι την τελευταια φορα που συνεβη αυτο, δημιουργηθηκε μεγαλο θεμα..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
στείλε ένα μήνυμα στον Pokermon !!!
αν το δεί ποτέ -μιας και δεν μπαίνει συχνά πλέον- θα σε βοηθήσει σε ό,τι θες!
καλη φαση..
απλα εγω το εγραψα και γιατι χρειαζονται μεγαλες παρεες αλλα και για καποια ατομα που το σκευτονται και δεν το κανονησαν ακομα ,μηπως καναμε καμια μαζοΞη...![]()
ρωτα ότι θές
συμμετείχα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (speedball) για κανα 2 χρόνια.
![]()
εχω στο μυαλο μου μετα απο καμια 15αρια παιχνιαδια σε διαφορα πεδια
να αγοραζα το δικο μου μαρκερ..
και λεω για το ion xe.
πως το βλεπεις για 1ο ?
μια χαρά μαρκερ είναι αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις μεταχειρισμένο planet eclipse ETEK 2 ή ΕΤΕΚ 3 αναλόγως τα λεφτά που θές να δώσεις (αν θές σου βρίσκω εγώ μεταχειρισμένο). Είναι λίγο πιο ακριβούτσικο αλλά μετά απο 4-5 παιχνίδια με το ION θα ζητάς κάτι πιο ελαφρύ και καλύτερο οπότε θα ευχόσουν να είχες δώσει παραπάνω απο την αρχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
εχω στο μυαλο μου μετα απο καμια 15αρια παιχνιαδια σε διαφορα πεδια
να αγοραζα το δικο μου μαρκερ..
και λεω για το ion xe.
πως το βλεπεις για 1ο ?
το ΕΤΕΚ δεν είναι κανα high-end μαρκερ. Entry level ειναι και αυτό σαν το ION αλλά κλάσεις ανώτερο.
πάρε και ενα βιντεάκι να δεις τι χάνεις κάθε φορά που παίζεις recball και όχι speedball.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=1-e38...eature=channel
τι προσπαθουνε να κανουνε φιλε στο βιντεο?Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
πάρε και ενα βιντεάκι να δεις τι χάνεις κάθε φορά που παίζεις recball και όχι speedball.![]()
για πειτε και για τους πανασχετους
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
μια χαρά μαρκερ είναι αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις μεταχειρισμένο planet eclipse ETEK 2 ή ΕΤΕΚ 3 αναλόγως τα λεφτά που θές να δώσεις (αν θές σου βρίσκω εγώ μεταχειρισμένο). Είναι λίγο πιο ακριβούτσικο αλλά μετά απο 4-5 παιχνίδια με το ION θα ζητάς κάτι πιο ελαφρύ και καλύτερο οπότε θα ευχόσουν να είχες δώσει παραπάνω απο την αρχή.
το ΕΤΕΚ δεν είναι κανα high-end μαρκερ. Entry level ειναι και αυτό σαν το ION αλλά κλάσεις ανώτερο.
καταρχην ευχαριστω για την διαθεση σου να βοηθησεις.
και εμενα μου αρεσει το rec ..δεν το θελω αποκλειστηκα για speed...μετα τις γιορτες πιστευω θα ειμαι ετοιμος για την αγορα του...αν τυχει να ακουσεις κατι ριξε μια "φωνη"...
ενδιαφερομαστε 3 ατομα για μαρκερ..
![]()
![]()
πριν αγοράσεις οτιδήποτε
loader
μάσκα
φιάλη
ρουχισμό
ρώτα με μπάς και το βρύμε φθηνότερα
έαν είστε πολλά άτομα πές μου να σε στείλω για καμια ομαδική.
Να αποφύγεις να φέρεις μαρκερ απο το εξωτερικό γιατί δέν είναι όλοι οι υπάλληλοι του τελωνείου γνώστες της ελληνικής νομοθεσίας περι εισαγωγής αεροβόλων(εκει υπάγονται τα μαρκερ). Κάποια παιδιά δεν είχαν πρόβλημα κάποιοι άλλοι ομως έτρεχαν σε γιατρούς να αποδείξουν οτι δεν είναι τρελοί για να πάνε να το παραλάβουν απο την ΓΑΔΑ.![]()
με παρεξήγησες .... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
και εμενα μου αρεσει το rec ..δεν το θελω αποκλειστηκα για speed...
εμένα δε μ'αρεσει καθόλου μα καθόλου το REC
έπαιζα μόνο speed
.
.
.
PS. το ΕΤΕΚ και το ΙΟΝ τα κάνουν όλα και συμφέρουν μην ανυσηχείς![]()
5 άτομα απο τη μια .......... 5 απο την άλλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τι προσπαθουνε να κανουνε φιλε στο βιντεο?
για πειτε και για τους πανασχετους
πάμε να βγάλουμε τους απο κει. Σε περιορισμένο χώρο με τάπητα όμως 5χ5 όμως και όχι στα βουνα με παραλλαγές και αρβύλες τύπου Rambo γιατι μας έχουν μήνει κατάλοιπα![]()
οι 2 πηραμε μασκες ..αυτη ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
5 άτομα απο τη μια .......... 5 απο την άλλη.
πάμε να βγάλουμε τους απο κει. Σε περιορισμένο χώρο με τάπητα όμως 5χ5 όμως και όχι στα βουνα με παραλλαγές και αρβύλες τύπου Rambo γιατι μας έχουν μήνει κατάλοιπα![]()
sorry αλλα αυτο νομιζα οτι ειναι το milslim(καπως ετσι) με βουνα και παραλαγες...
το rec δεν ειναι κλειστα παλι πεδια χωρις ταπητα με παλιο τσιμεντενια σπιτακια,αμαξια, και οτι αλλο να ναι για εμποδια(καλυψη)?
μια χαρά μάσκαΑρχικά δημιουργήθηκε από fournas
οι 2 πηραμε μασκες ..αυτη ..![]()
απο τον Μάνο στο Περιστέρι τις πήρατε? ... καμια έκπτωση σας έκανε?όταν θες να ξαναπάς μου λές σε πμ και τον παιρνω τηλ μπάς και κάνει καμια καλύτερη τιμή
![]()