ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ Ζ750S ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΡΕΜΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΟΡΙΖΩ ΛΙΓΟ.ΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΟΜΩΣ???
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ Ζ750S ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΡΕΜΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΟΡΙΖΩ ΛΙΓΟ.ΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΟΜΩΣ???
Πρώτον καλώς ήρθες.![]()
Δεύτερον Πότε τρέμει;
Στα πολλά;
Στα λίγα;
Πάντως αν τρέμει στα πολλά και σου πηγαίνει δεξιά-αριστερά το τιμόνι,δοκιμασμένη λύση (από εμένα) είναι τα aftermarket αντίβαρα της Kawa.
Τώρα αν κάνει την ίδια κίνηση στα πολύ λίγα όταν αφήνεις το τιμόνι και τραβάει προς τα δεξιά διάβασε εδώ και εδώ
Ότι άλλο θες εδώ είμαστε.
Ζ rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Πρωτον καλως ηλθες!
Δευτερον,εχεις Ζ750 και τετοιο nickname?![]()
![]()
Το τρεμουλο που λες, τι ακριβως ειναι?
Πρεπει να γινεις πιο κατατοπιστικος![]()
Ελατήρια και λαδια WPΑρχικά δημιουργήθηκε από cbf600sa
Δοκιμασμενη (από φιλο) λυση και σχετικα φτηνη με αποτέλεσμα απλα ...άλλο μηχανακι!!!
Μερικοι βαζουν και ταπες με ρύθμιση αποσβεσης αλλα καλυτερα να σου πουν αυτοι αποτελεσματα (προσωπικά νομιζω ότι και μονο με τα ελατήρια θα εισαι σουπερ οκ)
Καλως ηρθες πρωην(?) "άπιστε"!![]()
Τωρα που μπηκες στο σωστο δρομο φρόντισε να μείνεις!!! παρε και το νουμερο 47 (το 46 ειναι ρεζερβε απο τον ΤΙΓΚΑ)
![]()
![]()
![]()
Γιωργο ποσο εχουν τα ελατηρια?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ελατήρια και λαδια WP
Δοκιμασμενη (από φιλο) λυση και σχετικα φτηνη με αποτέλεσμα απλα ...άλλο μηχανακι!!!
Μερικοι βαζουν και ταπες με ρύθμιση αποσβεσης αλλα καλυτερα να σου πουν αυτοι αποτελεσματα (προσωπικά νομιζω ότι και μονο με τα ελατήρια θα εισαι σουπερ οκ)
Καλως ηρθες πρωην(?) "άπιστε"!![]()
Τωρα που μπηκες στο σωστο δρομο φρόντισε να μείνεις!!! παρε και το νουμερο 47 (το 46 ειναι ρεζερβε απο τον ΤΙΓΚΑ)
![]()
![]()
![]()
Προτεινεις WP ή καποιας αλλη εταιριας?(ohlins κτλ.)
Τα ελατήρια αν δεν κάνω λάθος πάνε στα 100+ ευρώ.
wellcome X-cbr![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ελατήρια Ohlins για Ζ750 88,05 ευρώ στο δικτυο της Μοτοδυναμικής...
(μεχρι τέλος Αυγουστου παιζει 25% εκπτωση στα Ohlins οπότε οποιος σκέφτεται για αναρτήσεις καλό θα ήταν να έκανε την κίνηση του γρήγορα...)
ΥΓ: αλλά μεχρι να εξηγήσει ο cbf600sa ποιο ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το πρόβλημα διατηρώ τις αμφιβολίες μου στο αν τα aftermarket ελατήρια είναι η λύση του προβλήματος του
http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
"That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."
ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΝΙCK ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ CBF,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΙCK.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ-ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΓΚΑΖΙΑ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΥΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΓΚΑΖΙΑ.Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Καλημέρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από cbf600sa
ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΓΚΑΖΙΑ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΥΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΓΚΑΖΙΑ.
Μήπως στηρίζεσαι/πιάνεσαι/σφίγγεις το τιμόνι στα "πολλά" και στις επιταγχύνσεις???
ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΟΝΤΑΚΙΔΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
BETTER FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ FORUM EINAI ΣΟΒΑΡΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ,ΟΥΤΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ.ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΦΙΓΓΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ SITE ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ
ΣΤΙΣ ΔΥΟ Η ΣΤΗΝ ΜΙΑ?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
Δηλαδη 66€ τα ελατηρια?Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
Ελατήρια Ohlins για Ζ750 88,05 ευρώ στο δικτυο της Μοτοδυναμικής...
(μεχρι τέλος Αυγουστου παιζει 25% εκπτωση στα Ohlins οπότε οποιος σκέφτεται για αναρτήσεις καλό θα ήταν να έκανε την κίνηση του γρήγορα...)
ΥΓ: αλλά μεχρι να εξηγήσει ο cbf600sa ποιο ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το πρόβλημα διατηρώ τις αμφιβολίες μου στο αν τα aftermarket ελατήρια είναι η λύση του προβλήματος του
Ακουγεται πολυ καλη προσφορα!
Εχετε καποιο τηλεφωνο να παρω(δεν μπορω να ψαξω τωρα..)
Οχι αδελφέ, η τιμή που εγραψα είναι ΜΕ την εκπτωση...705 ευρώ μου βγήκαν εμένα ελατήρια+πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση την στιγμή που οι πιο "φθηνοι" προμηθευτές μου έδιναν ΜΟΝΟ την ανάρτηση με 695ευρώ (και άλλα 105 τα ελατήρια)...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δηλαδη 66€ τα ελατηρια?
Ακουγεται πολυ καλη προσφορα!
Εχετε καποιο τηλεφωνο να παρω(δεν μπορω να ψαξω τωρα..)
Απευθύνσου σε οποιονδήποτε dealer της Yamaha...αν χρειάζεσαι τους κωδικούς (part numbers) για να κάνεις επιβεβαίωση και να μην σου δώσουν κατι άλλο πες μου να στα δώσω...
Αν θέλεις κάνε και μία ερώτηση στο http://www.riderforums.com/ μπας και κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εσένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από cbf600sa
ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΦΙΓΓΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ SITE ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ
Εχεις πάει σε κάποιο εξουσιοδοτημένο να τους εξηγήσεις το πρόβλημα και να σου κάνουν και έναν γρήγορο έλεγχο στην μοτοσυκλέτα σου??? (πχ αν η αλυσίδα σου είναι υπερβολικά τεντωμένη κοκ)
Πόσα χλμ έχεις κάνει???
Για βελτίωση του μπροστινου...εκτός απο αλλαγή ελατηρίων ή/και λαδιών μπορείς να παίξεις "φθηνά" με αποστάτες...αν το μπροστινό του S έχει ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις με του απλου τότε αν πάρεις τάπες προφόρτισης θα μειώσεις μεν την βύθιση, θα γίνει πιο "στιβαρό" το μπροστινό ΑΛΛΑ θα έχεις άλλα φαινόμενα...
Καλή τυχη...
εβαλες Ohlins αμορτισερ? με την υδραυλικη προφορτηση δε λες? το ιδιο δεν εχουμε ρε συ?Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
Οχι αδελφέ, η τιμή που εγραψα είναι ΜΕ την εκπτωση...705 ευρώ μου βγήκαν εμένα ελατήρια+πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση την στιγμή που οι πιο "φθηνοι" προμηθευτές μου έδιναν ΜΟΝΟ την ανάρτηση με 695ευρώ (και άλλα 105 τα ελατήρια)...
Απευθύνσου σε οποιονδήποτε dealer της Yamaha...αν χρειάζεσαι τους κωδικούς (part numbers) για να κάνεις επιβεβαίωση και να μην σου δώσουν κατι άλλο πες μου να στα δώσω...
πωπω μονο 705 μπρος πισω?????
γαι πες για πες....