Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Είμαστε για τα μπάζα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Είμαστε για τα μπάζα.

Βλέπώ στις ειδήσεις τις τελευταίες για την κατεδάφιση των στούντιο κάποιας εταιρείας λέει που είναι πολιτιστική κληρονομιά γιατί εκεί βγήκαν δίσκοι και γυρίστικαν ταινίες.....
    Την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι καλιτέχνες που πρωταγωνίστησαν στις ταινίες και τους δίσκους ζούν με ψίχουλα ,εμείς θα πρέπει να κάνουμε μνημείο το χώρο που εργαστηκαν. (να μην αρχίσω για τα πραγματικά μνημεία που έχουν γίνει σκουπιδότοποι)

Αλλη είδηση λέει να κλείσουν τα λατομεία στην Αττική γιατί είναι ρύπανση κλπ κλπ και ενοχλούν τους κατοίκους.
    Και μετά θα χτίζουμε με σκατότουβλα.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Είμαστε για τα μπάζα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Βλέπώ στις ειδήσεις τις τελευταίες για την κατεδάφιση των στούντιο κάποιας εταιρείας λέει που είναι πολιτιστική κληρονομιά γιατί εκεί βγήκαν δίσκοι και γυρίστικαν ταινίες.....
    Την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι καλιτέχνες που πρωταγωνίστησαν στις ταινίες και τους δίσκους ζούν με ψίχουλα ,εμείς θα πρέπει να κάνουμε μνημείο το χώρο που εργαστηκαν. (να μην αρχίσω για τα πραγματικά μνημεία που έχουν γίνει σκουπιδότοποι)

Αλλη είδηση λέει να κλείσουν τα λατομεία στην Αττική γιατί είναι ρύπανση κλπ κλπ και ενοχλούν τους κατοίκους.
    Και μετά θα χτίζουμε με σκατότουβλα.

Αφου ΑΝΤΕΧΕΙΣ και βλεπεις ακομα ειδησεις εισαι ΗΡΩΑΣ! :wacko:

Εγω εχω κοψει την τηλεοραση εδω κι 7-8 χρονια κι εχω ησυχασει ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Μα το έγραφαν και οι κυριακάτικες εφημερίδες δεν είναι μόνο η tv.

ΔΕΝ διαβασα ακομα ουτε την Σαββατιατικη μιας κι ασχολουμαι εντατικα με το ταξιδιωτικο ...

Αυριο το πρωι που θα τις διαβασω και τις δυο, θα εχω και γνωμη ... :wacko:

Re: Re: Είμαστε για τα μπάζα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Αφου ΑΝΤΕΧΕΙΣ και βλεπεις ακομα ειδησεις εισαι ΗΡΩΑΣ! :wacko:

Εγω εχω κοψει την τηλεοραση εδω κι 7-8 χρονια κι εχω ησυχασει ...
    Όταν ήμουν στο σχολείο, είχα έναν φίλο-συμμαθητή που είχε μία ιδιαιτερότητα. ήταν ο μοναδικός στου οποίου το σπίτι δεν υπήρχε τηλεόραση (όχι από ανέχεια, από άποψη). Ο φίλος μου ο Αντώνης λοιπόν, ήταν από τους πιό ενδιαφέροντες ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ μου.
    Τον ελεύθερό του χρόνο τον μοίραζε ανάμεσα στο διάβασμα, συναντήσεις με φίλους-ες, τα διάφορα κατοικίδια που είχε, το ψάρεμα, συλλογή κογχυλιών κ.α.

Δεν είναι δύσκολο, απλά πατάς το κουμπί που γράφει OFF

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    για τα λατομεια της ανατολικης αττικης λειτουργουν εδω και ΠΑΡΑ πολλα χρονια χωρις ΑΔΕΙΑ ...το πως το ξερετε..

οσο για το στουντιο ευτυχως που προλαβα και περασα και πηρε τη λεκανη που κατουραγε ο αττικ οταν τραγουδαγε το κοντα στο τζακι αγκαλια στη πολυθρονα και θα εχω κατι να θυμαμε!!!

FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Εφημερίδες

Τα λατομεία που λες Stefane εκτός του ότι λειτουργούσαν και λειτουργούν παράνομα χρόνια τώρα , αποτελούν την χείριστη μορφή επιχείρησης που μολύνει τον αέρα και με ορατό αποτέλσμα την ασύστολη υποβάθμιση της φύσης . Παραδείγματα; Λατομείο Πετρούπολης , Λατομείο Σχιστού , Λατομείο Πεντέλης , Λατομείο Γραμματικού , κ.λ.π . Ακόμα και κάποιες περίεργες φωτιές που μπήκαν σε δάση που μετέπειτα έγιναν λατομεία έχουν ξεκινήσει όχι τυχαία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    (Παρένθεση γιατί πολύ το ακούω τελευταία, προς όσους κλείνουν τις τηλεοράσεις από άποψη και ασχολούνται ΜΟΝΟ με τον εαυτό τους... Αυτό λέγεται στρουθοκαμηλισμός και δεν είναι προσόν για διαφήμιση...

Είμαστε κοινωνικά όντα και θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τα κοινά και το τι γίνεται γύρω μας. Αλλιώς ας κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του και τις βόλτες του...

Η τηλεόραση έχει πολύ σκουπίδι, αλλά εξυπηρετεί και την ενημέρωση και πολλούς ακόμα σκοπούς...

.........

Όταν όμως έχει ποδόσφαιρο τις ξεχνάμε τις φιλοσοφίες και την ανοίγουμε ε;

Κλείνει η παρένθεση!)
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    (Παρένθεση γιατί πολύ το ακούω τελευταία, προς όσους κλείνουν τις τηλεοράσεις από άποψη και ασχολούνται ΜΟΝΟ με τον εαυτό τους... Αυτό λέγεται στρουθοκαμηλισμός και δεν είναι προσόν για διαφήμιση...

Είμαστε κοινωνικά όντα και θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τα κοινά και το τι γίνεται γύρω μας. Αλλιώς ας κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του και τις βόλτες του...

Η τηλεόραση έχει πολύ σκουπίδι, αλλά εξυπηρετεί και την ενημέρωση και πολλούς ακόμα σκοπούς...

.........

Κλείνει η παρένθεση!)

Μπορεις να εισαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ χωρις την τηλεοραση!

Να σου πω αμεσως δυο μεσα, που εκ των πραγματων ΔΕΝ εχουν τα "σκουπιδια", που θα πρεπει να "ανεχτεις" ή μεσα στα οποια να ψαξεις, για να βρεις την ειδηση, οπως συμβαινει με την τηλεοραση.

Εφημεριδα (οχι τα ταμπλόιντ) και ραδιοφωνο !

Ο αθλητισμος (που εχεις αναγκη την εικονα), οπως και τα ντοκυμαντερ ή επιλεγμενες ταινιες, ΔΕΝ συμπεριλαμβανονται στην "τηλεοραση" !!!

Εκει, ΕΧΕΙΣ και ΚΑΝΕΙΣ επιλογες!

Προσωπικα τωρα, τα τελαυταια 27 χρονια, μονο ακοινωνητο και απολιτικοποιητο δεν βρεθηκε να με πει κανεις ...

Ολα αυτα τα χρονια καθημερινα και ανελειπως αγοραζω εφημεριδα και ακουω και ραδιοφωνο ...

Η "ειδηση" ... για να δουμε τι λεει κι ο γειτονας γαι το ξυρισμενο νινι της Χάιδως ..., ΔΕΝ μπορει ΠΟΤΕ να υπαρξει, ουτε σε ραδιοφωνικο δελτιο ειδησεων, αλλα ουτε και στις σελιδες καποιας "πολιτικης" εφημεριδας !!!

Ελπιζω να καταλαβαινεις τωρα την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα! :wacko:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

.........

Κλείνει η παρένθεση!)
    Εσύ δηλαδή ενημερώνεσαι από την τηλεόραση
    Εγώ πάντως για DVD την ανοίγω μόνο και για μπάλα τους τελευταίους μήνες
    Και όταν ακούω συζητήσεις για fame story / big brother / Μικρούτσικους κλπ χαίρομαι που δεν μπορώ να συμμετέχω πλέον

Σωστός Crs-k. Δεν είναι τυχαίο πως μεγάλη μερίδα του κοινωνικού συνόλου πάχει από φοβικές και καταθλιπτικές τάσεις απόρροια του ανηλεή τηλεοπτικού βομβαρδισμού ειδήσεων που περιέχουν βία .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Το ραδιόφωνο και οι εφημερίδες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εικόνα.

Υπάρχει π.χ. η κρατική τηλεόραση που και καλή ενημέρωση προσφέρει και πολύ καλό πρόγραμμα κάνει στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας.

Έχει εξαιρετικά ντοκυμαντέρ, ειδικά στην πρωινή ζώνη την ώρα που τα ιδιωτικά έχουν κατά βάση trash και κουτσομπολιό. Υπάρχουν επίσης πολύ καλές δημοσιογραφικές ενημερωτικές εκπομπές. Υπάρχουν και πολύ αξιόλογες σειρές.

Στο χέρι μας είναι να επιλέγουμε τι θα δούμε και δεν είναι άποψη το να είσαι όλη την ώρα στους δρόμους, στα βουνά και στις βόλτες γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Εκτός και αν πρέπει να πάω στα βουνά και να περιμένω πότε θα γεννήσει η Στέλλα...

Εντέλει με έχουν κουράσει οι πολύ "ψαγμένες" νοοτροπίες που καταλήγουν σε ισοπεδωτικούς αφορισμούς.
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Έγραφα έγραφα έγραφα... τελικά βαρέθηκα.
    Ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει, εγώ πάντως ξέρω ότι ένα βιβλίο σίγουρα μου προσφέρει περισσότερα.

Το ραδιόφωνο και οι εφημερίδες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εικόνα.
    Συμφωνω!
    Αλλα προκειμενου να χασω μια ωρα ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ την ειδηση, θα προτιμησω την ελειψη εικονας ή εστω την στατικη φωτο της εφημεριδας ...

Υπάρχει π.χ. η κρατική τηλεόραση που και καλή ενημέρωση προσφέρει και πολύ καλό πρόγραμμα κάνει στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας.

Έχει εξαιρετικά ντοκυμαντέρ, ειδικά στην πρωινή ζώνη την ώρα που τα ιδιωτικά έχουν κατά βάση trash και κουτσομπολιό. Υπάρχουν επίσης πολύ καλές δημοσιογραφικές ενημερωτικές εκπομπές. Υπάρχουν και πολύ αξιόλογες σειρές.
    Να το παμε κατ' ευθειαν στα ανεκδοτα να συζηταμε και πιο ελευθερα ...

Για να δεις λοιπον οτι ειμαι ΚΑΙ ενημερωμενος θα σου πω οτι η κρατικη τηλεοραση, συμφωνα με τις διακυρηξεις του Προεδρου της, προσπαθει εδω κι εναμιση χρονο, να γινει "ανταγωνιστικη", σε σχεση με τα ιδιωτικα καναλια!!!
    Εξ ου και το παρατσουκλι "Ανταγωνιστικουλης Προεδρος" που τον ακολουθει στους τηλεοπτικους κυκλους!

Στα πλαισια του "ανταγωνισμου" εχει κανει μεταγραφες του στυλ Αννα (Μπορω και τα κανω ολα) Δρουζα και αλλα τετοια καρακιτσαριά για εκπομπες "καλοπιστης κοινωνικης κριτικης"

Αν τωρα αναμεσα σε κανα κενο αυτων των "εκπομπων" πεταξουν και κανενα ντοκυμαντερ και ειδικα πρωινη ζωνη που ο κοσμος ειναι στις δουλειες του ...

Ουδολως μ' ενδιαφερει και ΔΕΝ την "ανεβαζει"!

Στο χέρι μας είναι να επιλέγουμε τι θα δούμε και δεν είναι άποψη το να είσαι όλη την ώρα στους δρόμους, στα βουνά και στις βόλτες γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Εκτός και αν πρέπει να πάω στα βουνά και να περιμένω πότε θα γεννήσει η Στέλλα...
    Αυτο τωρα τι ξεκαρφωτο ειναι ρε Θανε?
    Δεν ειπε κανεις ΜΗΝ βλεπετε τηλεοραση για να πατε βολτα ...

Αν θες απλως να πουμε τον πονο μας εχει καλως!
    Κι εμενα λοιπον τις επομενες τρεις βδομαδες, θα δινει η κορη μου πανελληνιες και θα ειμαι συνεχεια μεσα ...

Εντέλει με έχουν κουράσει οι πολύ "ψαγμένες" νοοτροπίες που καταλήγουν σε ισοπεδωτικούς αφορισμούς.
    Που ειναι δηλαδη το κακο να ειναι "ψαγμενος" καποιος?

Που ειναι ο "ισοπεδωτικος αφορισμος" οταν μετα απο πολυ "ψαξιμο" διαπιστωνεις (συμφωνοντας με πολλα μεγαλα μυαλα της κοινωνιας μας) οτι τουλαχιστον το 95% των τηλεοπτικων εκπομπων "ειναι για τα μπαζα" ?

Αν σε "κουραζει" κατι γιατι μπαινεις στον (επιπλεον) κοπο μιας αντιπαραθεσης?

Και γιατι προσπαθεις ν' αντιπαρατεθεις με το "υφος" κι οχι με τα επιχειρηματα?

Εν κατακλειδι και παντα σε πρωτο προσωπο ...

ΝΑΙ! Κλεινω την τηλεοραση "απο αποψη", αλλα μονο με τον ΕΑΥΤΟ μου δεν ασχολουμε αυτον το χρονο που κερδιζω, συμμετεχοντας στα "κοινα", οπου και οσο μπορω!

Στρουθοκαμηλιζει καποιος οταν θελει να κρυφτει, πραγμα το οποιο εγω ΔΕΝ κανω, ακομα και σε ΠΟΛΥ πιο "καυτα" θεματα, οπως εχεις διαπιστωσει ...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΕΛΙΚΑ??
    από makis 71 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2010, 21:14
  2. Είμαστε γιά τα πανυγήρια (μικτή ασφαλτοχωμάτινη)
    από Χωμάτινος στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 17:53
  3. Τα παπιά είναι για τα μπάζα
    από stefanos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2005, 17:18
  4. γιατι τα χωματερά είναι για τα μπάζα....
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 18:25
  5. τίτλος ταινίας : Είμαστε για τα μπάζα
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2005, 10:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας