Ασαφης ονομασια του thread.Αλλα πως αλλιως να το πω?
Συνοψιζω:
Πρωτο σερβις (1000km).
1.To πισω φαναρι το στοπ και το μικρο μπροστα(οχι οι σκαλες) :νεκρά,μια μερα πριν το σερβις
καινε την ασφαλια και με κατι δοκιμουλες εχανε το ρευμα ολη η μηχανη.
Εψαξε ο μαστορας αλλα δεν καταφερε τιποτα.Οι ηλεκτρολογοι λειπουν.Αρα διακοπες χωρις πισω φαναρι.
2.Εβαλα τα Μανιταρια της φωτο.Μου εξηγησε ο μαστορας οτι στο πεσιμο διακινδινευω να κοψω την βιδα και να στραβωκατσει ολο το μοτερ ,γιατι την πιεση την δεχεται καθετα. Τον ρωτησα για τα οριτζιναλ καβασακι και μου εξηγισε οτι επειδη εχουν μια μορφη τυπου Π, σε περιπτωση πτωσης δεχεται την πιεση οχι καθετα στην βιδα αλλα παραλληλα,διπλα.Λυγιζει το ιδιο το μανιταρι και αποροφα μεγαλο μερος της δυναμης που ασκειτε πριν βλαψει το μηχανακι.
Γενικως δηλαδη η Καβα εκανε το αυτονοητο ,και η Αφτερμαρκετ εταιρια αυνανιστηκε μαζι με μενα που το αγορασα.
3.Λαδια εβαλε SAE 10W40 ,ενω το owners manual λεει καθαρα οτι για ατμοσφαιρικες θερμοκρασιες ανω των 40κελσιου θελει λαδι 10ή15-50,τι λετε?
Τωρα οσον αφορα την βλαβη,τα πηρα ελαφρως ή βαρεως στο κρανιο για την γκαντεμια του να σκας 8000 ντουκου ακριβως για να εχεις μηχανη που να δουλευουν ολα,και το φαναρι.
Προερχωμαι απο ενα ιδιαιτερα καγκουροποιημενο μηχανακι χωρις φωτα φλας ,μαρσπιε και οργανα, για χρονια.Και εχω πραγματικα κουραστει.
Τη νυφη την πληρωσε ενας γειτωνας που το εχει γλωσοφαει το μηχανακι απο τοτε που το πηρα καθε μερα λεει:Αυτο θα χαλασει,αυτο δεν στεκεται καλα,θα καιει πολυ βενζινη αυτο,θα υποφερεις απο τον αερα στα πολλα κλπ κλπ και ολο να το κουναει και να το πειραζει.
![]()
Τον επιασα σημερα και του τα χωσα οτι ειναι γκαντεμης και να μην ξαναασχοληθει με το μηχανακι μου.Και τωρα νιωθω και λιγο ασχημα για αυτο.
Σας κουρασα
Μου φαινεται οτι χρειαζομαι διακοπες
![]()