Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: gia psagmenous vstromades-erotiseis

gia psagmenous vstromades-erotiseis

ρε παιδια , καλημέρα καταρχάς , χτες το βράδυ διάβασα σχεδόν όλες τις πρόσφατες συζητήσεις στο φορουμ και μου δημιουργήθηκαν μερικές απορίες . Μπορείται (οι γνώστες πραγμάτων) να με διαφωτίσετε ? :

1 ) ισχύει το οτι η μπαταρία της Β δεν θα πρέπει να είναι ταλαιπωρημένη γιατί το μοντέλο υποφέρει απο ηλεκτρικά-μπαταρία και θα επηρεάσει την απόδοση ανορθωτή-πινία (τα καταστρέφε σταδιακά)?

2 ) ισχύει οτι το σύστημα TPS (throttle position sensor) θα βοηθήσει-εξαλείψει το τρίξιμο/κραδασμό και την καλύτερη ροή καυσίμου (ώστε να μη μένει απο ροπή ή να μη σβήνει) στις χαμηλές στροφές για τα μοντέλα πρίν το Κ4 ??
    το έχει βάλει κανείς ? είδε διαφορά ?

3 ) τι είναι αυτό που διάβαζα για τα κολάρα και τους σφιγκτήρες που λόγο κατασκευαστικής ατέλειας είναι μεγαλύτερα και δεν εφαρμόζουν καλά ? (και τι ακριβώς πρόβλημα προκαλεί ?)
    πρέπει να αλλάζουν ? ισχύει και για τα παλαιότερα μοντέλα?

4 ) το πρόβλημα (επικείμενο σβήσιμο / τρίξιμο) σε χαμηλές στροφές που κάνει , αλλού λένε οτι διορθώνεται με ρύθμιση του ρελαντί και αλλού λένε οτι είναι εργοστασιακό και θέλει ρύθμιση στις πεταλούδες ... ?? τι ισχύει ???
    (σε εμένα πάντως η ρύθμιση του ρελαντί δε νομίζω να βοήθησε ιδιαίτερα...)

όλες οι γνώμεις και οι απόψεις καλοδεχούμενες !!
    ευχαριστώ (VStrom 1000)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    1) Δεν γνωριζω
    2)Ομοιως
    3)Εμενα μου πεταξε το ενα και τα αλλαξα
    4)Ναι βελτιωνεται παρα πολυ αλλα διακριτικα 950-1200στροφες καλυτερα εκει μεσα γιατι μετα
    ισως στις πιο υψηλες στροφες δημιουργησει προβλημα με τους δισκους

καλες οι αποριες σου παντως . περιμενω και εγω για τις απαντησεις

loipon , milisa me mixanikous

παιδια , το εψαξα οσο παει (μηχανικούς κ.α) και :

1 ) μόλις η μπαταρία αρχίζει να τα παίζει , αλλάξτε την χωρίς δεύτερη σκέψη .
    Όχι 3 και 4 επαναφορτίσεις (αν εαν κρατάει πια πολύ) εκτός αν θέλετε στο οχι πολύ μακρινό μέλλον να πληρώνεται ανορθωτές - πινία κ.τ.λ

2 ) το TPS το είχαν πασσάρει ως λύση κάποιοι μηχανικοί , πριν η Suzuki "παραδεχθεί" επίσημα οτι υπάρχει ελάττωμα με τα κολάρα ψεκασμού ( :a57: ) . Απο εκεί ξεκινάει το πρόβλημα . Λένε πάντως οτι βελτιώνει και το θόρυβο της καμπάνας (άλλο ελάττωμα ) στις χαμηλές στροφές .

3 ) ισχυέι το πρόβλημα με τα κολάρα σε όλα τα μοντέλα (απλά κάποια μηχανάκια το βγάζουν έντονα/νωρίς , ενώ άλλα όχι) ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ (έμεινα απο ροπή στη μέση της στροφής !! παραλίγο να μου σβήσει κιόλας !!) και αντί να τα αλλάξουν εργοστασιακά , στα καινούργια μοντέλα απλά τα σφίγγουν-βελτιώνουν - το καλύπτει μάλιστα η εγγύηση (και μάλιστα μετά απο απαίτηση του κατόχου !!) :a37: :a31:

4 ) όντως το ρελαντί της Β έχει την τάση να απορυθμίζεται σταδιακά , με αποτέλεσμα να θέλει τσεκάρισμα συχνά ..

τα λεμε παιδιά , οτι νεότερο μάθετε , ανυπομονώ να μου πείτε ....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: loipon , milisa me mixanikous

Αρχικά δημιουργήθηκε από stef.corfu
    το TPS το είχαν πασσάρει ως λύση κάποιοι μηχανικοί , πριν η Suzuki "παραδεχθεί" επίσημα οτι υπάρχει ελάττωμα με τα κολάρα ψεκασμού ( :a57: ) . Απο εκεί ξεκινάει το πρόβλημα . Λένε πάντως οτι βελτιώνει και το θόρυβο της καμπάνας (άλλο ελάττωμα ) στις χαμηλές στροφές .
    Ξερουμε τι γράφουμε ή να δώσουμε ένα τέλος σ'αυτήν την ρημαδιασμένη την κωλ@ζωή μας ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

τι εννοείς ????

αυτοί πάντως ισχυρίζονται οτι ξέρουνε πολύ καλά τι λένε !!!

και το συγκεκριμένο πρόβλημα δυστυχώς , ναι , υφίσταται .

ναι ρε φίλε ,
    τι να σου κάνει το καημένο το TPS ,
    πόσο να βοηθήσει ? (όταν το βασικό πρόβλημα στον ψεκασμό είναι εργοστασιακό ????)

Παρόμοια θέματα

1. Pou th sthnoun gia mploka PART1 & PART2
    από darkCount στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2009, 18:24
  2. gia indefix
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 13:51
  3. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5