"ωραιες φωτο".......![]()
συγκλονιστικες.....![]()
απο τις 100 φωτο, μονάχα οι 5-6 αν θυμαμαι καλα αποπνεουν μια αισιοδοξια και μια ελπιδα για το μελλον.....
Οι υπολοιπες ειναι φωτο απο καταστροφες (φυσικες ή που τις εχει προξενησιε ο ανθρωπος), ανθρωπινο πονο, θανατο, πολεμο, μισος, κτλ, κτλ, κτλ.....
![]()
![]()
Συγκλονιστικες φωτο, απλα....ελπιζω του χρονου να εχουμε μια καλυτερη χρονια.....και να αποτυπωθουν σε μια σειρα καλυτερων φωτογραφιων..... ποιο ελπιδοφορων που να δειχνουν λιγοτερο πονο......
Ετσι....για αν εχουμε να λεμε για μια καλυτερη απο το 2011 χρονια !![]()
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
στον αγύριστο το κωλο 11![]()
![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Φρίκη!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Το αυτό ακριβώς αν και το 2012 δεν δείχνει και τόσο αισιόδοξο, τουλάχιστον ας μην έχει τα γεγονότα που μας συγκλόνισαν με ανθρώπους που έφυγαν από κοντά μας..Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
στον αγύριστο το κωλο 11![]()
![]()
Κατά τ'άλλα εγώ προβλέπω να παντρεύομαι (γυναίκα αυτή τη φορά κι όχι κανένα Honda) του χρόνου, να κάνω και 5-6 makia206 για να με απογ@μήσει εντελώς η κρίση αλλά δε βαριέσαι, σα κλείσει η πόρτα του σπιτιού όλα τα δύσκολα έξω θα μένουν.. άλλο ένα δυσσάρεστο είναι ότι θα έχει τελειώσει το τούρκικο του ΑΝΤ1 και θα χάσω την οπτική επαφή μου με τη Μπιχτέρ (
), ευελπιστώ τουλάχιστον ότι η τουρκάλα του 2012 θα είναι πιο κολασμένη, όπως επίσης και το ότι θα μας έχει μείνει το ρεύμα στο σπίτι για να μπορούμε τουλάχιστον ν'ανάβουμε την τιβί και να μη χάνουμε τα άρλεκιν της γείτονος χώρας..
![]()
Ουστ παλιο11![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το αυτό ακριβώς αν και το 2012 δεν δείχνει και τόσο αισιόδοξο, τουλάχιστον ας μην έχει τα γεγονότα που μας συγκλόνισαν με ανθρώπους που έφυγαν από κοντά μας..
Κατά τ'άλλα εγώ προβλέπω να παντρεύομαι (γυναίκα αυτή τη φορά κι όχι κανένα Honda) του χρόνου, να κάνω και 5-6 makia206 για να με απογ@μήσει εντελώς η κρίση αλλά δε βαριέσαι, σα κλείσει η πόρτα του σπιτιού όλα τα δύσκολα έξω θα μένουν.. άλλο ένα δυσσάρεστο είναι ότι θα έχει τελειώσει το τούρκικο του ΑΝΤ1 και θα χάσω την οπτική επαφή μου με τη Μπιχτέρ (
), ευελπιστώ τουλάχιστον ότι η τουρκάλα του 2012 θα είναι πιο κολασμένη, όπως επίσης και το ότι θα μας έχει μείνει το ρεύμα στο σπίτι για να μπορούμε τουλάχιστον ν'ανάβουμε την τιβί και να μη χάνουμε τα άρλεκιν της γείτονος χώρας..
![]()
Ουστ παλιο11![]()
Μπιχτερ .........ετσι λεγεται? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όνομα και πράμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Μπιχτερ .........ετσι λεγεται? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Μακη, ποια εταιρια λες να συμφερει για ακτοπλοικα μεσα στον Αυγουστο?
Προσφορες για αμαξι ή μοτο θα παιζουν?
Ο Λεωνιδας θα εχει ελευθερα δωματια ή να ψαχτω?
Με κουστουμι να ερθω ή βερμουδα?
![]()
Χάσαμε πολλούς αξιόλογους ανθρώπους φέτος, μεταξύ των άλλων..
Σάλτα και γ@μήσου λοιπόν για χρονιά!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
+++++....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
+
Κάτσε ρε Ντιμ να δούμε τι θα πει κι ο Παπα-δήμος..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μακη, ποια εταιρια λες να συμφερει για ακτοπλοικα μεσα στον Αυγουστο?
Προσφορες για αμαξι ή μοτο θα παιζουν?
Ο Λεωνιδας θα εχει ελευθερα δωματια ή να ψαχτω?
Με κουστουμι να ερθω ή βερμουδα?
![]()
![]()
Μου πήρε τον πατέρα μου...όλα τα αλλα μπροστά σε αυτο που περάσαμε οικογενιακος έρχονται δευτερα....
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604