Ήταν ο Δημήτρης (καμία σχέση με μένα) ξενιτεμένος στο Αμέρικα 30 και βάλε χρόνια, λατζέρης μιά, κουβαλητής την άλλη, έκανε κάποια στιγμή κομπόδεμα, άνοιξε επιχείρηση, όλα πήγαν πρίμα και έκανε πάρα πολλά λεφτά.
Κάτι όμως τονε έτρωγε, το φτωχό χωριό του, εκει στα κατσάβραχα της Μάνης, εκει που γεννήθηκε και έγινε άντρας.
μια και δυό λοιπόν, τα μαζεύει και γυρίζει πίσω με σκοπό πια, να παντρευτεί εκεί και να ριζωσει επιτέλους.
Στο χωριό μόλις τον είδαν που επέστρεψε μεγάλος και τρανός, δώστου χαρές, πανηγύρια και δεν συμμαζεύεται!
"αγαπητοί μου συγχωριανοί ήρθα πια πίσω στην Πατρίδα να παντρευτώ, να ριζωσω και να βοηθήσω το χωριό μας" τους λέει.
"Αλλά, επειδή έλειπα πάρα πολύ καιρό θέλω αυτήν που θα παντρευτώ να σιγουρευτώ ότι ειναι καλή κοπέλα και γιαυτό, θα κάνουμε το τεστ του δωματίου, αν δεν μπορείτε, τα μαζεύω και γυρίζω πίσω στην Αμερική"!
Το σκέφτονται οι χωριανοί, και για να μην χάσουν την εξ ουρανού βοήθεια, δέχονται.
του φένουν λοιπόν μια κοπέλα για συνοικέσιο, και του ορκίζονται, πολύ καλό κορίτσι, νοικοκυρά κ.λ.π
Οκ τους λέει αυτός, αλλά πρώτα το τεστ του δωματίου..
την παίρνει λοιπόν, την πάει σε ένα δωμάτιο όπου ξεμοναχιάζονται.
τα κατεβάζει αυτός, της τον δείχνει και την ρωτά:
"τι είναι αυτο;"
το βλέπει η κοπέλα, "ΠοΥτσ@" ειναι του λέει
βγαίνουν απο το δωμάτιο και λέει στους χωριανους του: πάρτε την, δεν μου κάνει
μα ειναι καλό κοριτσι, τι στράβωσε; νοικοκυρα ειναι, κ.λ.π
όχι λέει αυτός δεν μου κανει, τέλος!
τι να κάνουν, του φέρνουν άλλη.
Ξανά στο δωμάτιο, της την δείχνει, "τι είναι αυτό;¨ ψΩλη απαντάει αυτή τι αλλο;
Την επιστρέφει, "όχι παιδιά, ούτε αυτή μου κάνει'
μα, μου, καλο κορίτσι, χαμηλοβλεπουσα είναι, τι άλλο θέλεις
"οχι είπα, δεν πέρασε το τεστ"
Ε, του φέρνουν και μια τρίτη, ξανά στο δωμάτιο, "τι είναι αυτο;'
Κ@υλί είναι του λέει, τι άλλο!
Ούτε αυτή μου κάνει! τους λέει
αμαν θα μας σκασει αυτός λένε οι συγχωριανοί του, τι να κανουν όμως πάνε κα του φέρνουν και τέταρτη.
στο δωμάτιο ξανα μανά, "τι είναι αυτο;'
πουλάκι του απαντά.
ΕΥΓΕ! πέρασες το τεστ!
βγαίνει και ανακοινώνει στους συγχωριανούς του ότι βρήκε επιτέλους το κορίτσι των ονείρων του!
Χαρές, πανηγύρια, γίνεται ο γάμος με κάθε μεγαλοπρέπεια.
μετά το γλέντι το ευτυχες ζευγάρι αποσύρεται για την 1η νύχτα του γαμου.
γδύνεται αυτός και την ρωτάει: "τι είναι αυτο;"
Πουλάκι του απαντά
"Μα όχι, τωρα που παντρευτήκαμε δεν χρειάζεται να το λες έτσι"
"και πως να το λέω; τον ρωτά
"όπως το λέει όλος ο κόσμος, Πούτσ@, ψΩλη..... της λέει
-
-
-
-
-
'αυτό είναι πουλάκι που σου λέω! ψΩλη και πούτσ@ είναι του Μήτρου, που με πηδ@ει κάθε βράδυ!!!![]()