Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 60

Θέμα: αφτακια arai

balls of steel Το avatar του/της p@nos

αφτακια arai

η αλλιως side pods...

αυτες οι μαλακιες που κρυβουν το μηχανισμο της ζελατινας....χαρη στην πανεξυπνη παπαρια :a31: της αραι καθως πηγα να βγαλω τη ζελατινα...πηρα το ενα....στο χερι

οποιος ξερει που τα βρισκουμε και φτηνα σχετικα ας ενημερωσει....

Re: αφτακια arai

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ....χαρη στην πανεξυπνη παπαρια :a31: της αραι
    Φιλε μου ευχομαι να βρεις τα αυτακια που ψαχνεις αλλα η Arai δεν εχει κανει παπαρια....εχει λογο που τα εχει βαλει αυτα τα αυτακια....ειναι μεγαλη κουβεντα και βαριεμαι να γραφω. Προκειται για θεμα καλυτερης προστασιας -αποδοτικοτητας του κρανους και δεν εχει κατασκευαστει απλα για να σπαει και να σε ταλαιπωρει.

έχω σπάσει κι εγώ σε ένα Nakano replica. πήρα από εδώ: http://www.sportsbikeshop.co.uk
    surfing the wild side

Re: Re: αφτακια arai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
    Φιλε μου ευχομαι να βρεις τα αυτακια που ψαχνεις αλλα η Arai δεν εχει κανει παπαρια....εχει λογο που τα εχει βαλει αυτα τα αυτακια....ειναι μεγαλη κουβεντα και βαριεμαι να γραφω. Προκειται για θεμα καλυτερης προστασιας -αποδοτικοτητας του κρανους και δεν εχει κατασκευαστει απλα για να σπαει και να σε ταλαιπωρει.

ενα απλο κομματι πλαστικο....το οποιο το βλεπεις οτι ειναι και λιγο ψευτικο....και δεν ειναι και στιβαρο....επετρεψε μου να διαφωνισω πως ειναι για προστασια....να μου λεγες αεροδυναμικο κατι να το συζητουσαμε

επισης αμα δεν ηταν φτιαγμενο για να σπαει...και φυσικα να αγοραζεις το πανακριβο πασχαλιατικο πλαστικο με κοστος των 30€, 8α ηταν πολυ πιο στιβαρο...κα8ε φορα που πηγαινες να βγαλεις τη ζελατινα δε 8α φοβοσουν αυτο που τελικα εγινε σε μενα, και φυσικα ΔΕ ΘΑ ΕΣΠΑΓΕ

τεσπα οπως και να χει το 8εμα ειναι να βρε8ει αυτη η παπαρια...8α το αφηνα ετσι αλλα δυστυχως πρακτικα δε δουλευει η ζελατινα

Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
    έχω σπάσει κι εγώ σε ένα Nakano replica. πήρα από εδώ: http://www.sportsbikeshop.co.uk

ποσο ηταν τα μεταφορικα?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Re: αφτακια arai

...

ποσο ηταν τα μεταφορικα?

Να το βάλεις ξέρεις; Το πως σπάει το έμαθες..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Re: Re: Re: Re: αφτακια arai

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Να το βάλεις ξέρεις; Το πως σπάει το έμαθες..

RTFM

p@nos...εχει μιλησει γνωστος μου αντιπροσωπος ARAI με ατομο (Ιαπωνα) μεσα απο την Arai για αυτο το θεμα και επειδη επιμενεις...θα γραψω
    Ολοι μπορουμε να πουμε οτι το συστημα που εχει...πχ η Shoei για το βαλε-βγαλε της ζελατινας...ειναι πιο καλο-απλο-ευχρηστο. Εσυ πιστευεις οτι ο Ιαπωνας της Arai δεν μπορει να "κοπιαρει" αυτο το συστημα και να ξεμπερδεψει απο τη δυσαρεσκεια των πελατων της (οπως εσυ)?
    Αν προσεξεις λοιπον ενα ...πχ. Shoei θα δεις οτι το κρανος ειναι "σκαμενο" αρκετα βαθια για να τοποθετησουν αυτον το μηχανισμο της ζελατινας και να μην προεξεχει.
    Αν δεις το Arai ...χωρις το "αυτακι"¨του (τωρα που σου εσπασε και μπορεις να το δεις εσωτερικα) θα δεις οτι ο μηχανισμος της ζελατινας ειναι σχεδον πανω στο κελυφος και οχι μεσα (οπως της Shoei χωνευτο).
    Ο "μαλακας" λοιπον ο Ιαπωνας της Arai εκανε ολα τα απαραιτητα (και ακομα παραπανω) test αντοχης στο κρανος πριν το λανσαρει στην αγορα...και ειδε οτι αν "σκαψει" το κρανος για να χωσει το μηχανισμο της ζελατινας μεσα....το κελυφος σε εκεινο το σημειο θα "αδυνατισει" και θα χασει την ανθεκτικοτητα του τοσο ωστε να δημιουργειτε ευαισθησια σε πιθανοτητα σποσκρουσης.
    Αυτο σημαινει οτι το κρανος σε εκεινο το σημειο θα ειναι ευαλωτο τοσο οσο να θεσει σε κινδυνο το κρανιο του αναβατη...σε πιθανη προσκρουση.
    Γι'αυτο ο ..."μαλακας" ο Ιαπωνας της Arai....ειπε "οχι" (το ηρωίκο) και δεν θυσιασε ουτε 1% απο την ασφαλεια που σου προσφερει το κρανος προτειμοντας να εχει καποιους δυσαρεστημενους (οπως εσενα) πελατες.
    Και για να ειμαι ειλικρινης....εχω ενα RX7 Corsair και ειχα σπασει και εγω το ενα "αυτακι" προσπαθωντας να βαλω φιμε ζελατινα 3-4 μηνες μετα που το πηρα . Τα καντιλια που ακουσε ο Ιαπωνας (γιατι θα τα ακουσε τοσα νευρα που ειχα) δε λεγεται! Για καλη μου τυχη...τα χερια μου "πιανουν" και κολλησα το "γατζακι" που εσπασε λιονωντας πλαστικο και προσθετοντας ενα μικρο λαμακι (για ενισχυση) με περισια τεχνη. Το εχω 3 χρονια απο τοτε και κραταει μια χαρα.Τα ιδια (παραπονα με σενα) ειχα πει και στον γνωστο μου αντιπροσωπο και μου ειπε οτι ειχε μιλησει (ο ιδιος) με ανθρωπο μεσα απο την Arai. Απο τοτε...χαιρομαι 1 παραπανω που ειμαι κατοχος Arai...γιατι....there is a defference

Υ.Σ. Θα μπορουσε...ο "μακακας" ο Ιαπωνας να βελτιωσει το τροπο που κουμπωνει το αυτακι....που να μη σπαει...αλλα σε αυτον τον κοσμο δεν μπορεις να τα εχεις ολα~!

Με αγαπη,
    Ο φιλος σας Γιωργος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Από τον Άγγλο αντιπρόσωπο:

Αλλαγή ζελατίνας

Βάλε-βγάλε αυτάκια και ρύθμιση ζελατίνας

Zzz750 ωραίος! (για τη εξήγηση)
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750

Γι'αυτο ο ..."μαλακας" ο Ιαπωνας της Arai....ειπε "οχι" (το ηρωίκο) και δεν θυσιασε ουτε 1% απο την ασφαλεια που σου προσφερει το κρανος προτειμοντας να εχει καποιους δυσαρεστημενους (οπως εσενα) πελατες.
    Κυλισε ενα δακρυ απο τα ματια μου

Παλαιό μέλος
    Πολύ κλάμα μιλάμε για τα δακρύβρεχτες μακακίες που κάθε πωλητή υπερτιμημένων προίόντων. Πάλι καλά που υπάρχουν και οι μετρήσεις SHARP κι έχουν ανοίξει τα ματάκια μας (αν και αργά η γρήγορα, με τα λεφτά της ΑΡΑΙ θα το φροντίσει το θέμα, πού θα της πάει!).
    Πού να σας πω τι δικαιολογίες είχα ακούσει από αντιπρόσωπο στης mercedes για το αμάξι κολλητού που του έμενε συνέχεια από εγκέφαλο (κάθε φορά και διαφορετικό πρόβλημα). Όλα (τα προβλήματα) ήταν πάντα για την ασφάλεια του πελάτη!!! Ο οποίος - εν έτει οικονομικής ευμάρειας- το πούλησε μόλις μπόρεσε χαμηλά και πήρε BMW για να βρει την υγειά του.
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    μου είχε σπάσει και εμένα...
    από την αντιπροσωπία θα το πάρεις,
    να ξέρεις πάνε σετ δεξί και αριστερό, κάνα 25άρι κάνουν
    αν θες και τον μηχανισμό πίσω από το αυτάκι υπολόγιζε άλλο ένα 25άρι...
    από το σάιτ της αράι ο αντιπρόσωπος είναι αυτός,

MC Motor Import SA 44,
    Michalakopoulou Ave 11528, Athens
    TEL: 0030 2107 2129 86 / FAX: 0030 2107 2130 28
    EMAIL: mcmotor@mcmotor.gr

αν είσαι επαρχία θα σου πουν αυτοί με ποιον συνεργάζονται για
    να πας να το παραλάβεις...
    Made in Greece...

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ............ΦΤΑΕΙ Η ARAI..??

Μιά χαρά είναι τά αύτάκια πού τάχω βγάλει πολλές φορές....
    Άν έμπαινες στόν κόπο νά μάθεις σίγουρα δέν θά τάπαιρνες στό χέρι.
    Ή διαφορά ύπέρ τής ΑRAI στό θέμα αύτό είναι ότι........
    μπορείς νά ρυθμίσεις πολύ πιό εύκολα καί μέ άκρίβεια τή ζελατίνα
    σέ άντίθεση μέ τή SHOEI όπου παίζεις γιά νά βρείς καλή ρύθμιση
    γιά νά μή σέ πρίζει ό θόρυβος άπό τόν άέρα πού περνάει άπό τά λάστιχα..!!
    Καί γώ πρίν καμμιά είκοσαριά χρόνια προσπάθησα , άλλά δέν κατάφερα
    νά τά σπάσω.
    Έσύ φαίνεται.........ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙ.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Χωρίς να καταλαβαίνω την ψιλό-ειρωνία προς το θέμα του panos, το σύστημα αλλαγής ζελατίνας των Arai είναι για τον πέοντα.
    Προσωπικά δεν τα έχω σπάσει, αλλά κάθε φορά που αλλάζω ζελατίνα το σύστημα ακούγεται οτι ζορίζεται πολύ, εως πάρα πολύ. Και προφανως το ζόρι δεν είναι μόνο ακουστικό, εκτός και αν πιστεύει κάποιος οτι όλοι όσοι έχουν σπάσει τα αυτάκια είναι μαλάκες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αποφασίστε :rotflmao: . Από την μια τα sharp τεστ είναι για το γιούτσο επειδή τεστάρουν τα αράι στο πλάι που "δεν πρέπει" και από την άλλη δεν έχει γίνει ούτε 1% έκπτωση στην ασφάλεια στα πλαινά.

joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Re: Re: Re: αφτακια arai

RTFM
    Δεν θα το είχες διαβάζει όταν την έβγαζες όμως..

Α και κάτι που όλοι όσοι έχουμε ARAI ξεχνάμε.. Μαζί με το κράνος, δίνουν κι ένα μπουκαλάκι με λιπαντικό.. Ε δεν το δίνουν για να το πετάξουμε σε καμιά ντουλάπα.. Το δίνουν για να "λαδώνουμε" την ζελατίνα στα σημεία τριβής της (φαίνονται από τις γραμμές πάνω στη ζελατίνα). Αν το κάνουμε πριν το βάλε βγάλε, κανένα ζόρι δεν έχει το κράνος.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Arai RX7 Corsair
    από anco στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 21:05
  2. to kainooyrgio ARAI
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2005, 09:34
  3. Προς Wizard13 για το Arai
    από anco στο forum Off topic