Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: race baffles?

race baffles?

εντελως τυχαια οπως σερφαρα στην σανιδα μου(ιντερνετ)ειδα αυτο http://www.maximumbikes.com/forum/in...ce-baffle-kit/ βγαινει το μαμα εσωτερικο και μπαινει αυτο.ξερει καποιος κατι το εχει δοκιμασει?γιατι σε ενα βιντεακι που ειδα στο youtube ενας τυπος το βγαζει το μαμα και βαζει το race και αλλαζει τελειος ο ηχος και η τιμη του αποτι ειδα στο e-bay ειναι 80ε +τα εξοδα αποστολης μαλλον(αυτο δεν το ειδα)πιστευω οτι εαν δεν υπαρχει καποιο προβλημα με την μηχανη check και τα λοιπα αξιζει να το βαλεις για να αλλαξει ο ηχος λιγο απο το να δοσεις 900+ευροπουλα για τελικα.

δειτε εδω http://www.aandrmotorsport.com/store...und-clips.html τελικα αλλαζει καλα ο ηχος μπορει να μου πει καποιος εαν ειπαρχει καποιο προβλημα?

Unhappy

κανεισ ρε παιδια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Γιατι δεν ρωτας και εναν Ελληνα εξατμισα ποσα θελει για να σου κανει την ιδια δουλεια?Δεν ειναι και τρομερη εφευρεση,ουτε νομιζω να δημιουργουν προβλημα
    The only easy day was yesterday.

pure Kefalonian Mad-ness Το avatar του/της Madkefalonian
    εστω και αργα απαντω.
    Εγω τα εχω βαλει εδω και 4000χλμ.Αξιζουν μεχρι τελευταιο ευρω.Εχεις μια τελειως ελευθερη εξατμιση με ολα τα οφελη χωρις το κοστος.Το βαρος μειωνεται αισθητα,ο ηχος αλλαζει τελειως και η αποδοση εχει πολυ μεγαλη διαφορα.Γεμιζουν οι χαμηλες αρκετα.Κανενα προβλημα δεν εχει βγαλει ουτε εχει εμφανισει σφαλματα στο καντραν,σε συνδιασμο με ενα Κ&Ν ειναι ισως η φτηνοτερη λυση για απελευθερωση μερικων αλογων του μοτερ σου
    Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Μια ξεταπωτη εξάτμιση μαμίσια με Race Baffles A&R ή οποιαδήποτε άλλη λύση με μια aftermarket ξετάπωτη στο μόνο που διαφέρον είναι το design και τα 1000+ ευρώ που θα πληρώσεις.
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    Μια ξεταπωτη εξάτμιση μαμίσια με Race Baffles A&R ή οποιαδήποτε άλλη λύση με μια aftermarket ξετάπωτη στο μόνο που διαφέρον είναι το design και τα 1000+ ευρώ που θα πληρώσεις.

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam

Re: race baffles?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_r_ena
    εντελως τυχαια οπως σερφαρα στην σανιδα μου(ιντερνετ)ειδα αυτο http://www.maximumbikes.com/forum/in...ce-baffle-kit/ βγαινει το μαμα εσωτερικο και μπαινει αυτο.ξερει καποιος κατι το εχει δοκιμασει?γιατι σε ενα βιντεακι που ειδα στο youtube ενας τυπος το βγαζει το μαμα και βαζει το race και αλλαζει τελειος ο ηχος και η τιμη του αποτι ειδα στο e-bay ειναι 80ε +τα εξοδα αποστολης μαλλον(αυτο δεν το ειδα)πιστευω οτι εαν δεν υπαρχει καποιο προβλημα με την μηχανη check και τα λοιπα αξιζει να το βαλεις για να αλλαξει ο ηχος λιγο απο το να δοσεις 900+ευροπουλα για τελικα.
    δοκιμασμενα σε r1 06 μοντελο μαζι με Υ χωρις καταλυτη ειδαμε αρκετη διαφορα και κανει δουλεια....μαμα χωρις φ.αερα και pc μοναχα ρυθμισμενο με καυσαναλυση αποδωσε 167 αλογα
    Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..

Racefit Growler...τελος!!

Re: Re: race baffles?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sabayam
    δοκιμασμενα σε r1 06 μοντελο μαζι με Υ χωρις καταλυτη ειδαμε αρκετη διαφορα και κανει δουλεια....μαμα χωρις φ.αερα και pc μοναχα ρυθμισμενο με καυσαναλυση αποδωσε 167 αλογα
    check your pm

Re: Re: race baffles?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sabayam
    οταν λες ρυθμισμενο με καυσαναληση τι εννοεις?
    Εγω απλα τα εβαλα πανω και εβλα και ενα φιλτρο αερα και δεν εκανα τιποτα αλλο,αλλα η διαφορα ηταν εμφανης.

____________________ Το avatar του/της G M
    το εχουμε αναφερει ξανα

μην το κανεις εαν δεν εχεις power commander εφοσον χωρις αυτο θα εχεις λαθος χαρτη με φτωχο μιγμα - θα κερδισεις κυριως σε ευστροφια οχι σε ιπποδυναμη - επιπλεον το μηχανακι στο ρελαντι θα μπερδευει...

KAΛHΣΠEPAA.PE ΣY Gm EAN EINAI ETΣI OΠΩΣ TA ΛEΣ APA HMHXANH ΔN ΘA ΔOYΛEYEI ΣΩΣTA.OI ΦIΛOI ΠOIO ΠANΩ ΛENE OTI ΔEN EXOYN KANENA ΠPOBΛHMA.EΞIΓIΣETO NA TO KATAΛABOYME (A ΔN ME ENΔIAΦEPEI NA ANEBAΣΩ TN ΔYNAMH THΣ MHXANHΣ AYTO ΘEΛΩ NA TO KANΩ AΠΛΩΣ ΓIA NA AΛΛAΞEI O HXOΣ) K EΠIΔH ΠPOΣ TO ΠAPON ΔEN M ΠEPIΣEYOYN 1000E EΛAΓA NA TA BAΛΩ.AΛΛA EAN YΠAPXEI KAΠOIO ΠPOBΛHMA KAΛHTEPA NA ΠEPIMENΩ MEXPI NA ΣYNEΛΘΩ OIKONOMIKA(ΔΛΔ ΠOTE

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_r_ena
    KAΛHΣΠEPAA.PE ΣY Gm EAN EINAI ETΣI OΠΩΣ TA ΛEΣ APA HMHXANH ΔN ΘA ΔOYΛEYEI ΣΩΣTA.OI ΦIΛOI ΠOIO ΠANΩ ΛENE OTI ΔEN EXOYN KANENA ΠPOBΛHMA.EΞIΓIΣETO NA TO KATAΛABOYME (A ΔN ME ENΔIAΦEPEI NA ANEBAΣΩ TN ΔYNAMH THΣ MHXANHΣ AYTO ΘEΛΩ NA TO KANΩ AΠΛΩΣ ΓIA NA AΛΛAΞEI O HXOΣ) K EΠIΔH ΠPOΣ TO ΠAPON ΔEN M ΠEPIΣEYOYN 1000E EΛAΓA NA TA BAΛΩ.AΛΛA EAN YΠAPXEI KAΠOIO ΠPOBΛHMA KAΛHTEPA NA ΠEPIMENΩ MEXPI NA ΣYNEΛΘΩ OIKONOMIKA(ΔΛΔ ΠOTE
    εγω προσωπικα τα εχω βαλει πολυ περισσοτερα χλμ απο οσα εια αρχικα.Εχω χασει την αισθηση των χιλιομετρων.Τα εχω 8.000χλμ και δεν εχει κανει κιχ το μοτερ,καταναλωση δεν επηρεαστηκε,ρελαντι εχω σταθερο,ταξιδια εχω κανει και δεν με προβληματισε πουθενα.Ειδα διαφορα σε ολο το φασμα των στροφων,το μοτερ στροφαρει σαφως πιο ελευθερα και απο ηχο εχει πολυ πραμα.Αλλα ο ηχος ξεφευγει κατα πολυ του νομιμου...

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
    το εχουμε αναφερει ξανα

μην το κανεις εαν δεν εχεις power commander εφοσον χωρις αυτο θα εχεις λαθος χαρτη με φτωχο μιγμα - θα κερδισεις κυριως σε ευστροφια οχι σε ιπποδυναμη - επιπλεον το μηχανακι στο ρελαντι θα μπερδευει...
    κανεις λαθος η μηχανη ανεβηκε στο δυναμομετρο μετα απο καυλα του ιδιοκτητη και φιλου και ηταν τελειο ρυθμισμενο απο μειγματα και τυο συνεστησαν να μη βαλει pc.................

τωρα οι αποψεις διυστανται!!!!!!!

τωρα δε λεμε οτι ειμαστε οι θεοι αλλα οταν κανεις κατι κοιτας να το κανεις σωστα........

ουτε μπερδεματα ουτε ανασα...........συνηθως τα μπερδεματα στις χαμηλες γινεται λογω φ.αερα αλλα αναφερα πιο πανω οτι δε φορεσαμε για ευνοητουε λογους..........
    Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..

____________________ Το avatar του/της G M
    Δεν αμφισβητω αυτο που αναφερεις sabayam γιατι εχω δει ιδια μηχανακια να βγαζουν αρκετές διαφορες και αποτελεσματα στα δυναμομετρα.

Αναφερθηκα στα μιγματα γιατι με φιλτρο αερα, βγαζοντας καταλυτη και εχοντας πλεον ελευθερα τελικα αλλαζεις αρκετα σημεια και θα πρεπει να αλλαξεις χαρτη αλλιως το μηχανακι δεν μπορει να δουλευει σωστα εφοσον ο εργοστασιακος χαρτης ήταν για διαφορετικό setup. Το πειραγμα για τα μειγματα απο το κοντραν ειναι ιδιαιτερα περιορισμενο και δεν μπορει να καλυψει σωστα ολο το φασμα των στροφων! Ιδιως το καλοκαιρι το μηχανακι θα δουλευει σε υψηλοτερες θερμοκρασιες λογω φτωχου μιγματος κατι που θα επιβαρυνει τον κινητήρα.

Την μετατροπη την ειχα κανει σε συνδυασμό και με άλλες αλλαγες. Μετα απο δοκιμες με διαφορετικες εξατμισεις και δυναμομετρησεις κατεληξα στο συμπερασμα οτι η λυση αυτη προσφερει κυριως καλυτερο ηχο και ευστροφια (γι'αυτο και δινει αισθηση οτι ειναι δυνατό)

Συνοψιζω τις αλλαγες που εχω δοκιμασει

Φιλτρο αερα
    Αφαιρεση exup
    Aφαιρεση καταλυτη
    Race buffles εξατμισεις
    Kοψιμο 5 cm των εξατμισεων
    Δοκιμες σε χαρτες με power commander

η δυναμομετρηση σε fuchs στο δικο μου μηχανακι πριν και μετα εδειξε καλες χαμηλες, βελτιωμενες μεσαιες (λογω κοψιματος εξατμισεων) και στις υψηλες ειχε μια απωλεια μετα τις 11.500 σε συγκριση παντα με stock. Οι αλλαγες αυτες για καθημερινη χρηση ηταν ok.

Οταν χρειαστηκε να βαλω το μηχανακι πιστα τα αλλαξα με ολοσωμη εξαμιση και διαφορετικους χαρτες και μετά απο αυτό είδα πραγματικά εντυπωσιακή βελτιωση....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha R1 Factory Yamaha Racing
    από anco στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2008, 14:38
  2. Ducati racing photos...
    από Rezeguet στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2005, 19:07
  3. Οσοι ενδιαφερονται για ελαστικα Michelin Pilot Race...
    από Runner Ducati στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2005, 12:29
  4. Full Video Race MotoGP France Real Player Format
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 15:16
  5. Racing Kit
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2004, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων