Πότε θα δουλέψει επιτέλους?
Πότε θα δουλέψει επιτέλους?
το αυτό![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Αντι να λετε παλι καλά που υπαρχει και το φόρουμ με όσα έγιναν....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είχα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις μέσω mail αλλά αυτό συνέχιζε να μου στέλνει.
Εγώ νόμιζα πως διορθώθηκε αυτό το πρόβλημα και γι' αυτό σταμάτησε.
Τελικά ένα άλλο πρόβλημα, διόρθωσε το αρχικό?![]()
Δε γκρινιάζω για τίποτα απ' τη στιγμή που το moto.gr
α. Δουλεύει
β. Δεν έχει banner με διαφημίσεις κτλ.
γ. Υπάρχουν κι άλλα αλλά βαριέμαι να τα γράφω.
Sent from me using a computer.
Δεν πάει ακριβώς έτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αντι να λετε παλι καλά που υπαρχει και το φόρουμ με όσα έγιναν....![]()
Καταρχήν, κανένας ποτέ δεν μας εξήγησε τα (π)όσα έγιναν...
Αν δεν έχουμε δικαίωμα να ξέρουμε, οκ.
Η κατάσταση αυτή την στιγμή στο φόρουμ, είναι λίγο έχω μια γκόμενα που μου τα έχει πρήξει... Κάτι σαν να πρέπει αν αποδείξουμε την αγάπη μας στο φόρουμ... Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο γιούζερ φρέντλι.
Πάλι καλά που υπάρχει; Από σένα Κάπταιν που ένα μήνα πριν όπου βρισκόταν η ευκαιρία ανέφερες την ανάγκη για ανανέωση του φόρουμ..;
Είπαμε. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε, να βοηθήσουμε.
Αν δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει σε σοβαρή βάση και πιο σύγχρονη, ας πάρει ο καθένας τον δρόμο του και τις αποφάσεις του.
Το να αναρωτηθούμε όμως τι γίνεται με το μέιλ, δεν είναι τόσο κακό...
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Ρε, εγώ δεν έγραψα σε φάση:
"που 'στε εσείς στο support κόφτε τα λαρύγγια σας ΣΚ και φτιάχτε μου τις ειδοποιήσεις".
Εννοούσα ότι υπάρχει και αυτό το θέμα και όταν είναι κοιτάξτε το.![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Ενα μηνα πριν, τα πράγματα ήταν αλλιως. Δεν ειχε μπει ο webmaster στο νοσοκομείο...Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
[...]Πάλι καλά που υπάρχει; Από σένα Κάπταιν που ένα μήνα πριν όπου βρισκόταν η ευκαιρία ανέφερες την ανάγκη για ανανέωση του φόρουμ..;[...]![]()
![]()
Το "παλι καλά που υπάρχει" ειναι δεδομένων των συνθηκών
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αναβάθμιση στο software (πχ vbulletin 4.0 και mysql/php αν χρειάζεται) θα έλεγα πως είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Όχι μόνο λόγω αισθητικότητας αλλά και ασφάλειας. Αν δεν παίζουν τα γκαΦρά πάσο. Θα ήταν απίστευτα ευέλικτο πάντως ειδικά όταν θες να κάνεις attach πολλές φωτό ή να βάλεις spoiler offtopic και code tags. Επίσης διαφημίσεις του στυλ Google adsense και adwords δε θα με πείραζαν καθόλου. Ειδικά σε site με τόσες χιλιάδες users θα εξασφάλιζε ένα καλό χαρτζηλίκι για τη συντήρησή του κι έτσι θα συνέχιζε να υπάρχει.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Μολις χαλασει παλι η ωρα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Χαλαρωστε λιγο ρε,μια χαρα τα λεει ο καπταιν(πιπερι στο στομα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Πότε θα δουλέψει επιτέλους?).
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Δουλεύει το μέιλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι ετεροχρονισμένα και από την δευτέρα μου ήρθαν στο σπαμ βέβαια....
Αλλά να υποθέσω είναι μια αρχή(?)...!!!!!!!!!!
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Όχι ρε γαμώτο. και είχα ηρεμήσει τόσο καιρό.![]()
Το έχω απενεργοποιήσει και αυτό εξακολουθεί να μου στέλνει. Ξαναχαλάστε το λέμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Δουλεύει το μέιλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάτι ετεροχρονισμένα και από την δευτέρα μου ήρθαν στο σπαμ βέβαια....
Αλλά να υποθέσω είναι μια αρχή(?)...!!!!!!!!!!
εμενα οχι!
![]()
![]()
ΝΤΑΖ ΘΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΛΙΣΩ!!!!!
![]()
Άντε να μπει και κανα λεφτό στα ταμεία των μοντς...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εμενα οχι!
![]()
![]()
ΝΤΑΖ ΘΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΛΙΣΩ!!!!!
![]()
![]()
Ρε το πρόβλημά μου είχε διορθωθεί από ένα άλλο πρόβλημα. Τώρα που το διόρθωσαν επανήλθε.
Το πρόβλημα μη απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων μόνο με ban διορθώνεται? Αν είναι να μη ζητάω και πολλά.![]()