I love British Summertime![]()
I love British Summertime![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
της κακομοιρας![]()
Καποιος εχει καταραστει τον Sic δεν εξηγειται αλλιως.
γιΟΥαν βρε ζώον, όχι έβαν![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Οι σχολιαστές στο woop είναι όλα τα λεφτά. Αληθινοί, απλοί, και μέσα στη δράση συνεχώς. Και με πολύ ωραίο χιούμορ.
Άσχετο αλλά η διαφήμιση visit Spain νομίζω έπιασε τα λεφτά της σήμερα με τέτοιο καιρό.
Edwards![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Τον είπε Έβαν ΜακΓρηγόρη????:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
![]()
Ευτυχώς οι Αγγλάρες στο woop έχουν καλύτερο αξάν..![]()
Ωραίο high ο γλειφιτζούρης...νόμιζε ότι στρίβει στο στεγνό αυτός...:a31: δεν μπορούμε να περάσουμε τον (απίστευτο στα φρένα στο τέλος της Hangar straight) Dovi και από τα νευράκια καρυδώνουμε στις 48-50 βρεμένες μοίρες ε????![]()
![]()
Τον Simoncelli τον έφαγε η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων του,οπώς πάντα σχεδόν...
Καλά ο Stoner ...από άλλο πλανήτη .-
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Μπράβο τουμπανιάρη μου!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
The great spartan warrior salutes his devotees
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
εμενα παντως μ'αρεσε το γκομενακι που ειχε διπλα του ο ΔΔ!!!![]()
ωχ(λινς) θεε μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επιτελους επεσε μια φορα και ο τρισκαταρατος που ολο μου φυλαγεται μπας και μαζεψει κανα βαθμουδακι...
![]()
![]()
Αυτός που θα περνε +25 σήμερα ήταν 1.04 και κατι ψιλά πίσω ή είδα άλλον αγωνα ;;
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Έτσι τον είπε ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
![]()
![]()
![]()
![]()
(υγ: Όποιος πήγε να ακολουθήσει τον Dovi έπεσε![]()
)
Give me fuel, Give me fire
οσο ο Ροσσι δεν βρησκει ακρη θεαμα δεν προβλεπεται...τουλαχιστον υπαρχει ο Σιμοντσελι και προσπαθει να κοψει τον Στονερ γιατι αν περιμενουμε απο τον ΠΠ Λορενθο...γμτα
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
ο stoner ήταν όντως εντυπωσιακός, η σταθερότητά του στη βροχή είναι απίστευτη, είτε οδηγάει το ντούκο (που δεν στρίβει) είτε το honda (που στρίβει). Αυτό αποδυκνείει για άλλη μια φορά ότι η μαγκιά είναι στον πιλότο. Σε κάθε περίπτωση, είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα αφού έχει ακόμα πολύ δρόμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο stoner έχει ήδη αποδείξει πόσο τεράστιος οδηγός είναι αφού ήταν 4 χρόνια πρώτος σε νίκες με τον όπως αποδυκνείεται πολύ μέτριο ντούκο που δεν μπορεί να το πάει ούτε ο rossi (με τον burgess παρακαλώ). Κόντραρε τους άλλους με σαφώς καλύτερα μηχανάκια, και τώρα που έχει μηχανάκι που είναι ανταγωνιστικό τους έχει πανικοβάλλει (η πτώση του lorenzo νομίζω οφείλεται στο ότι έβλεπε τον stoner να φεύγει μπροστά και ξεπέρασε τα όριά του).
Ο stoner είναι σε φοβερή φόρμα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα παραμείνει πάντα έτσι ούτε ότι οι άλλοι δε θα του πάρουν νίκες. Όσο για τον ρόσσι, ουδείς αμφισβητεί την αξία του ούτε την προσφορά του στο άθλημα όταν νικούσε τον gibernau, τον biaggi, τον roberts junior, και τον capirossi και ενίοτε τους πιο νέους οδηγούς από τους οποίους όμως έχει χάσει ούκω λίγους αγώνες. Φέτος έχουμε δει δύο κλασσικές μάχες σώμα με σώμα στο νήμα και τις δύο με πρωταγωνιστή τον rossi επομένως ποιος είπε ότι ο rossi δεν προσφέρει θέαμα (απλώς έχασε και τις δύο).
Ας καταθέσω κι εγώ την άποψή μου...παρακολουθώ ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια το MotoGP, είχα μάλιστα την τύχη το 2009 να είμαι παρών στην τελευταία στροφή και στο εξωπραγματικό προσπέρασμα του Rossi στην Καταλωνία...φέτος έχω την αίσθηση πως είναι το πιο υποτονικό,αδιάφορο και βαρετό πρωτάθλημα των τελευταίων 6 ετών...αρχίζει να θυμίζει F1 από τα παλιά,με ό,τι αρνητικό αυτό συνεπάγεται...Τα superbikes είναι απείρως πιο ενδιαφέροντα και προσφέρουν θέαμα και μάχες,απλά έχουν την ατυχία να μην υπάρχει ο star που φέρνει διαφημίσεις,χορηγούς και τηλεθέαση.Θυμάται κανείς πως ήταν τα 500άρια μετά την Doohan εποχή,θυμάται κανείς το πρωτάθλημα του Criville;
Φέτος όλα μοιάζουν προδιαγεγραμμένα...τα Honda και ο Stoner βρίσκονται σε άλλο μήκος κύματος,οι γιαπωνέζοι έχουν λυσσάξει να πάρουν πρωτάθλημα στην τελευταία χρονιά των 800 κυβικών.Άλλωστε η Honda δεν ήταν αυτή που πρωτοστάτησε και "πέτυχε" την αλλαγή σε 800ρια;; Όπως και παλιά αυτή δεν ήταν που ήθελε και πέτυχε την μετάβαση στα τετράχρονα;
Μοιάζει σαν η yamaha και η ducati να έχουν αποδεχθεί μοιρολατρικά πως φέτος δεν έχουν κάτι να δείξουν και να επιτύχουν και έχουν ρίξει όλο το βάρος στην εξέλιξη των 1000ριων...
data error!Αρχικά δημιουργήθηκε από rocknrolla
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο stoner έχει ήδη αποδείξει πόσο τεράστιος οδηγός είναι αφού ήταν 4 χρόνια πρώτος σε νίκες με τον όπως αποδυκνείεται πολύ μέτριο ντούκο που δεν μπορεί να το πάει ούτε ο rossi (με τον burgess παρακαλώ).![]()
Για ξανακοίτα το λίγο γιατί είσαι πολύ εκτός πραγματικότητας. Αυτό ίσχυε το 2007 και μόνο.
Ειδικά περσι τέτοια εποχή ούτε στο βάθρο δεν είχε ανέβει.
Κατα τα άλλα καλα τα λές σε γενικές γραμμές, όπως και ο AUFGEBRACHT από πάνω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957