Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 71

Θέμα: μπουνίδια και Airoh

μπουνίδια και Airoh

Ειχα με ενα τσογλανο προηγουμενα στη γειτονια και πιαστηκαμε στα χερια, εγω μολις ειχα κατεβει απο την μηχανη και καθως σπροχνωμασταν με πουστηκο τροπο μου τραβηξε γονατια στα @@ μου,με το που την εφαγα ξοφαλτσα ευτυχως τον αρχιζω σε 4-5 δυνατα μπουνιδια με αποτελεσμα να πεσει κατω,μετα επενεβησαν καποιοι απο αυτοκινητα και μας χωρισαν,το θεμα το γραφω γιατι ενω ετυχε και φορουσα το κρανος γιατι οδηγουσα την μηχανη μου καθως αυτος οταν τις ετρωγε απλωσε τα χερια για να μην φαει και αλλες με απιστευτο τροπο ανοιξε το λουρακι του κρανους και πεταχτηκε κατι μετρα.
    Δηλαδη αμα φαω τουμπα τι θα γινει το κρανος; αμα με 2ιο ψιλες φευγει ετσι, βεβαια δεν εφαρμοζει τελεια στο κεφαλι μου ειναι λιγο μεγαλυτερο.
    Ειναι το κρανος της φωτογραφιας μου...

ΥΓ: εκτος αν με τα δαχτυλα του τραβηξε το λουρακι με τετοιο τροπο που ανοιξε,τελοςπαντων τις ευχαριστηθηκα γιατι τις του χρωστουσα τις τελευταιες μερες γιατι ειναι ο μεγαλυτερος τσογλαναρας που εχω δει ποτε.

Tα είχα πει εγώ για το Airoh..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    φτου !!....με προβληματισες τωρα....

παω να αρχισω στα μπινελικια κανα περαστικο φορωντας το κρανος για να διαπιστωσω κατα ποσο ειναι μπουνιδι-proof...

υγ. θα βαλω και υποσιαγωνο για τα απερκατ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    φτου !!....με προβληματισες τωρα....
    παω να αρχισω στα μπινελικια κανα περαστικο φορωντας το κρανος για να διαπιστωσω κατα ποσο ειναι μπουνιδι-proof...
    υγ. θα βαλω και υποσιαγωνο για τα απερκατ...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλική συμβουλή Κωστή !

Βάλε καλού κακού και μια ζώνη αγνότητας για τα πούστικα χτυπήματα

Μην πάρεις σε Airoh όμως, βγαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις !

:rotflmao:

Αυτό το ξόφαλτσα πάντως, πολύ το γουστάρω όταν το ακούω.

Τώρα με συγχωρείς, άμα δεν ήταν ξόφαλτσες και ήταν απευθείας, το Airoh θα είχε εκραγεί;

Μόλις παίξω μπουνίδια, με το καινούργιο μου SHOEI, θα σας πω εντυπώσεις !! :rotflmao:

Φιλε επεσες σε ελαττωματικο

Εγω εχω το Airoh το κροσσαδικο με την ζελατινα , σε κανα 2 μπουνιδια δεν ξεκουμπωσε ποτε παρα μονο η ζελατινα επεφτε οταν δεν το περιμενα με αποτελεσμα να χανω το φως μου
    Κατα τα αλλα μια χαρα ...

Σε ντου απο παντου που το δοκιμασα ομως χανει λιγο λογω γεισου και πραγματικα ευχομουν να ειχα ενα Arai

http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αφου τις εφαγε στα @@ του.....

Τι τον πειραξε που εφυγε το κρανος ???

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Με Shoei τι μπουνιδια να παιξεις;;;;;;. Αν στο χτυπησει θα σκασεις.

Ή παιζει αν στο χτυπησει, να θολωσεις και να τον σπασεις στο ξυλο.

Με το arai καπως ετσι θα αντιδρουσα.

Mε το airoh που εχω και εγω δεν ξερω. Μαλλον ηταν το κουμπωμα λαθος βαλμενο τι να πω. ισως παιζει και οτι ειναι πιο μεγαλο απο το κεφαλι σου. Παντως μερικες φορες που το εχω τραβηξει κατα λαθος δεν εχει ανοιξει ποτε και εχει και το παλιο κλεισιμο, με το κλικ.

Βασικα παρε ενα μικροτερο κρανος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αφου τις εφαγε στα @@ του.....

Τι τον πειραξε που εφυγε το κρανος ???

Με έλιωσες λέμε !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλιότερα είχα δει ένα σκηνικό ενώ περίμενα στο φανάρι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ !

Έρχεται δίπλα μου ένα αυτοκίνητο και δίπλα του ένα Άστρεα και φρέναραν απότομα.
    Βγαίνει ο κουτής απο τ'αμάξι και κατεβαίνει κι ο παπάκιας απ'το μηχανάκι και ξεκίνησαν τα βρισίδια για κάτι που προφανώς παίχτηκε πιο πίσω.

Όλα έδειχναν πως πάει για μπουκέτα το πράγμα και ο έξυπνος ο παπάκιας θέλησε να κρατήσει το κράνος φορεμένο στο κεφάλι του έχοντας κάνει το τραγικό λάθος να αφήσει τη ζελατίνα ανοιχτή !

Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα, πιάνει ο κουτάκιας το κράνος απ'το σαγόνι κι άρχισε με όλη του τη δύναμη να το παίζει μπρος-πίσω, δυο τρεις φορές τό'κανε κι ο παπάκιας έπεσε ζαλισμένος κάτω !

Σήμερα δεν μου ακούγεται και τόσο αστείο αλλά τότε προσπάθησα να βοηθήσω το παλικάρι να σηκωθεί ενώ έκλαιγα απ'τα γέλια κι όταν είχε ήδη φύγει ο κουτής γελάσαμε παρέα.

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Καλό είναι να πάρεις ένα καινούργιο κράνος, τώρα, γιατί από τις τούμπες, μπορεί να χάλασε.

Και σβέλτα, για να είσαι έτοιμος για το επόμενο ντου.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Για αυτο πρεπει παντα να παιρνεις κρανος:

Β-ARAI

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Για αυτο πρεπει παντα να παιρνεις κρανος:

Β-ARAI

Και να δοκιμαζεις αμα ειναι καλο... Να ζητας να σε αρχιζει ο καταστηματαρχης στα χαστουκια....

Και για να το σιγουρεψεις το θεμα ζητα του να σου ριξει μετα και ενα σουτ στα π@π@ρι@ για να δεις αν θα σου φυγει απο το κεφαλι η οχι !!!

Το εκαβ προσφορα του καταστηματος !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Παλιότερα είχα δει ένα σκηνικό ενώ περίμενα στο φανάρι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ !

Έρχεται δίπλα μου ένα αυτοκίνητο και δίπλα του ένα Άστρεα και φρέναραν απότομα.
    Βγαίνει ο κουτής απο τ'αμάξι και κατεβαίνει κι ο παπάκιας απ'το μηχανάκι και ξεκίνησαν τα βρισίδια για κάτι που προφανώς παίχτηκε πιο πίσω.

Όλα έδειχναν πως πάει για μπουκέτα το πράγμα και ο έξυπνος ο παπάκιας θέλησε να κρατήσει το κράνος φορεμένο στο κεφάλι του έχοντας κάνει το τραγικό λάθος να αφήσει τη ζελατίνα ανοιχτή !

Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα, πιάνει ο κουτάκιας το κράνος απ'το σαγόνι κι άρχισε με όλη του τη δύναμη να το παίζει μπρος-πίσω, δυο τρεις φορές τό'κανε κι ο παπάκιας έπεσε ζαλισμένος κάτω !

Σήμερα δεν μου ακούγεται και τόσο αστείο αλλά τότε προσπάθησα να βοηθήσω το παλικάρι να σηκωθεί ενώ έκλαιγα απ'τα γέλια κι όταν είχε ήδη φύγει ο κουτής γελάσαμε παρέα.

Σε παρακαλώ μη..

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF