Παιδιά βοήθειαααααα!!!Βρήκα ένα GS1100 του 98.Είναι καλό μηχανάκι?Εβγαζε προβλήματά?
Πάντως εμφανισιακά το έχω ερωτευτεί!!!:rotflmao:
Παιδιά βοήθειαααααα!!!Βρήκα ένα GS1100 του 98.Είναι καλό μηχανάκι?Εβγαζε προβλήματά?
Πάντως εμφανισιακά το έχω ερωτευτεί!!!:rotflmao:
Λουλάς
Ου μπλεξεις με τον δεινοσαυρο. Αν δεν παθει τιποτα ολα καλα, αν παθει, μουτσο ντιναριο για να το φτιαξεις. Παρε κανα αφρικα καλλιτερα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ου μπλεξεις με τον δεινοσαυρο. Αν δεν παθει τιποτα ολα καλα, αν παθει, μουτσο ντιναριο για να το φτιαξεις. Παρε κανα αφρικα καλλιτερα.
Σωστος ο φιλος!!![]()
Όπως μου είχε πει κάποτε ένα παλιός μηχανόβιος... (ωραία έκφραση ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από Λουλάς
Πάντως εμφανισιακά το έχω ερωτευτεί!!!:rotflmao:)
Η μηχανή είναι σαν την γκόμενα... πρέπει το πρωί που ξυπνάς να γουστάρεις να την βλέπεις...
Αν κατανοείς ότι θα αγοράσεις μια μοτοσυκλέτα (με όλη την σημασία της λέξης..) η οποία είναι 13 ετών και αν η χρήση που θα κάνεις μαζί της δεν είναι σπίτι - γραφείο - σπίτι... τότε νομίζω ότι ξέρεις την απάντηση και δεν χρειάζεσαι καμιά δική μας γνώμη...
καλημέρα![]()
![]()
![]()
Κατέβηκε χθες βράδυ από τον τοίχο μου πέταξε στα μούτρα τον μπερέ
μου μίλησε σκληρά, μου είπε:
"Ρε έχω πεθάνει, είμαι καλά άλλη αφίσα βρείτε κι άλλο μύθο"
Hasta Siempre Comandante...
Σε παραπλήσιο θρεντ, υπάρχει κάποιος που αποχωρίστηκε μια 1150... για ρώτα κατακείθε...![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=119176Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σε παραπλήσιο θρεντ
![]()