Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Ερώτηση για μηνυση

Ερώτηση για μηνυση

Καλησπέρα
    Υπάρχει κάποιος που να ξέρει να μου πεί σε πόσο χρονικό διάστημα σου έρχεται η μήνυση επειδή δεν είχα δίπλωμα? Γιατί κοντεύουν να περάσουν δυο χρόνια και ακόμη δε μου έχει ερθει τπτ...

Επίσης που μπορώ να ρωτήσω αν τελικά μου έκαναν μήνυση η απλώς με δούλευαν?

Εαν σου ειχαν κανει μηνυση θα σου ειχε κοινοποιηθει ηδη.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αντιμετώπισα και γω το ίδιο πρόβλημα πριν λίγο καιρό.

Μου είχαν κάνει μήνυση λέγοντας ότι θα έρθει χαρτί για το πότε θα είναι το δικαστήριο. Ένα χρόνο μετά είπα να ψάξω..

Προτείνω να πας στο δικαστήριο και να βρεις τον αριθμό δικογραφίας ώστε να δεις τι έχει απογίνει η υπόθεσή σου.

Όταν το έψαξα εγώ, λόγω του ότι είχε περάσει ένας χρόνος από την μήνυση, είχε παραγραφεί χωρίς να το κοιτάξουν καν.

Αυτά μου είπαν στο δικαστήριο, δικηγόρος δεν είμαι οπότε αν λέω κάτι λάθος δεν ξέρω.

Σε τρια αστυνομικά τμήματα + το αστυνομικό μέγαρο άκρη δεν βρήκα φυσικά
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

οπότε που προτεινεις να παω στο δικαστήριο να δω τι παιζει ε?
    τον βρισκεις ευκολα το φακελο η σε τρεχουν απο δω κ απο κει?

ευχαριστώ για τις απαντησεις σας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantasmas
    οπότε που προτεινεις να παω στο δικαστήριο να δω τι παιζει ε?
    τον βρισκεις ευκολα το φακελο η σε τρεχουν απο δω κ απο κει?

ευχαριστώ για τις απαντησεις σας!
    Εγώ είχα πάει στο γραφείο του εισαγγελέα απόπου με παρέπεμψε στο γραφείο του γραμματέα του εισαγγελέα απόπου θα έκανα αίτηση μαζί με ένα μεγαρόσημο (?) από το κυλικείο.

Τελικά με στείλανε σε ένα τρίτο γραφείο που ήταν μια πιτσιρίκα σαίνι και την βρήκε αμέσως την δικογραφία μου. Και μάλιστα είχαν κάνει και λάθος το όνομα και το βρήκε με δοκιμές

Αν είσαι θεσνίκη το γραφείο είναι το 141 πρώτος όροφος αν θυμάμαι καλά.

Αλλά επειδή εδώ είναι φόρουμ και εγώ μπορεί και να θέλω να σε κοροιδέψω, διασταύρωσε ότι σου είπα ρωτώντας ο ίδιος.

Καλό ξεμπέρδεμα.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Οχι οι πληροφοριες που μου εδωσες ηταν κατατοπιστηκοτατες...! αν και εγω ειμαι αθηνα... αλλα τουλαχιστον με εβγαλες απ τον κοπο να τρεχω σε αστυνομικα τμηματα... οποτε μια απ αυτες τις μερες θα παω κατευθειαν στα δικαστηρια να δω τι παιζει.. ευχαριστω παντως!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Οι μισοι δικηγοροι στο δικαστηριο λογικα θα ειναι μελη του moto.gr. Αμα κολλησεις κανα αυτοκολλητο στη μπλουζα, ολο και καποιος θα σε βοηθησει

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Οχι οι πληροφοριες που μου εδωσες ηταν κατατοπιστηκοτατες...! αν και εγω ειμαι αθηνα... αλλα τουλαχιστον με εβγαλες απ τον κοπο να τρεχω σε αστυνομικα τμηματα... οποτε μια απ αυτες τις μερες θα παω κατευθειαν στα δικαστηρια να δω τι παιζει.. ευχαριστω παντως!!
    Λοιπόν, φίλε: Δε χρειάζεται να πας πουθενά.

Το αδίκημά σου έχει ήδη παραγραφεί, γιατί με το ν.3904/2010 έχει μετατραπεί σε πταίσμα.
    (Γράφτο στα παλιά σου τα παπούτσια).

Dura lex, sed lex.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    ειδες? Δεν χρειαστηκε καν το αυτοκολλητο

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA

Το αδίκημά σου έχει ήδη παραγραφεί, γιατί με το ν.3904/2010 έχει μετατραπεί σε πταίσμα.

Α ρε τι σου είναι το νομικό τμήμα του ΜΟΤΟ.

Και μένα αυτό μου είπαν αλλά δεν θυμόμουν τα νούμερα

Παιδια σας ευχαριστω πολυ!!
    Με σωσατε κ απ το τρεξιμο.... Να στε καλα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA

Κολλητος προ ημερων του ηρθε δικαστικος επιμελητης για κληση που δεν του παραδοθηκε για διπλωμα και παροτι ο δικηγορος του ειχε πει οτι εχει διαγραφει λογο μεγαλου ογκου στα δικαστηρια.
    Παρολα αυτα εσκασε δικαστικος αφου ειχε βρει οτι στην ιδιοκτησια του εχει ενα καινουργιο μηχανακι (nexus500) και του το εβγαζε στο σφυρι για 540 ευρω +100 τα δικα της + την υποχρεωση αν τα πληρωσει να τραβηχτει στο μηχανολογιο να ελευθερωσει την παρακρατηση που ειχε γινει υπηρεσιακα χωρις αυτος να το γνωριζει.

Οποτε ψαχτετο καλα για η καμπανα στο φιλαρακι ακομα κουδουναει και ειναι και 2 χρονια ανεργος πραγμα που του ειπαν οτι τους ειναι αδιαφορο και μαλιστα με θρασος τον ρωτησαν τοτε γιατι εχει μηχανακι...

σημειωση δεν του εβγαλαν σε πλειστηριασμο το παπι που επισης εχει.. :hypnotize

προς Μont. Παιδες και λογω εποχης βαλτε στα emoticons και καμια μουντζα να υπαρχει.
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    εγω ειμαι αθηνα...
    Επιπλέον πάντως αυτών που σου είπε η ERRIKA και για να το ξέρεις γενικότερα, μπορείς να πας στην Εισαγγελία στο κτήριο 16 της Ευελπίδων στους "υπολογιστές" και να ρωτήσεις.

Για να πας στο κτήριο 16 θα μπεις από την κεντρική είσοδο και είναι το 16 είναι το πρώτο κτήριο που συναντάς στο αριστερό σου χέρι.

Μόλις μπεις στο 16 θα στρίψεις αριστερά. Οι "υπολογιστές" είναι μπροστά σου. 9/10 θα δεις ουρά. Εκεί με το όνομά σου θα μάθεις αν εκκρεμεί κάτι εναντίον σου.
    Αν όχι φεύγεις. Αν ναι, ρωτάς και σου λένε τί να κάνεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Επιπλέον πάντως αυτών που σου είπε η ERRIKA και για να το ξέρεις γενικότερα, μπορείς να πας στην Εισαγγελία στο κτήριο 16 της Ευελπίδων στους "υπολογιστές" και να ρωτήσεις.

Για να πας στο κτήριο 16 θα μπεις από την κεντρική είσοδο και είναι το 16 είναι το πρώτο κτήριο που συναντάς στο αριστερό σου χέρι.

Μόλις μπεις στο 16 θα στρίψεις αριστερά. Οι "υπολογιστές" είναι μπροστά σου. 9/10 θα δεις ουρά. Εκεί με το όνομά σου θα μάθεις αν εκκρεμεί κάτι εναντίον σου.
    Αν όχι φεύγεις. Αν ναι, ρωτάς και σου λένε τί να κάνεις.

Στους "υπολογιστές" φαίνονται όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούν? Είτε ποινικές είτε αστικές?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Atala_Kulu
    Στους "υπολογιστές" φαίνονται όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούν? Είτε ποινικές είτε αστικές?

ΜΟΝΟ οι ποινικές

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. Ερώτηση για γάντια!!
    από bikersonly στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2004, 19:21
  3. Ερωτηση Για Ολους...