Ρένο μου χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!! Ευχομαι να εισαι παντα super happy και παντα γερός!!!να σε χαιρομαστε βρε παιδι!!!
![]()
![]()
![]()
(κεράσει ε? και δεν εννοω φρουτα!![]()
:a5:
:rotflmao: :rotflmao: )
Ρένο μου χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!! Ευχομαι να εισαι παντα super happy και παντα γερός!!!να σε χαιρομαστε βρε παιδι!!!
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓ.ΡΕΝΟΣ![]()
Χρόνια πολλά.![]()
![]()
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
[B
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓ.ΡΕΝΟΣ[/B]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ειρηναιος....ακουσα σημερα οτι γιορταζουν...οχι??? λες να σκορπαω τον πανικο αδικα?!?! :hypnotize![]()
![]()
δεν βρήκα κάποια γιορτή σημερα
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αν και ήρθε με 13 μέρες καθυστέρηση (10/8) σε ευχαριστώΑρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Αν και ήρθε με 13 μέρες καθυστέρηση (10/8) σε ευχαριστώ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μου φαινεται πως θα παρω τηλ τον αντ1 να τους κραξω που δινουν ακυρες πληροφοριες στις πρωινες εκμπομπες!!! :rotflmao: :rotflmao:
ε...ενταξ μωρε...στο χρωσταγα οποτε οκ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μου φαινεται πως θα παρω τηλ τον αντ1 να τους κραξω που δινουν ακυρες πληροφοριες στις πρωινες εκμπομπες!!! :rotflmao: :rotflmao:
ε...ενταξ μωρε...στο χρωσταγα οποτε οκ![]()
Βρε κουτό η γιορτή κρατάει 40 μέρες
( εκείνο το κεράσεις να μη το ξεχάσουμε εεεε!!!!! ):a13: :a13:
Χρόνια πολλά καλά και ευτυχισμένα![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Βρε κουτό η γιορτή κρατάει 40 μέρες
( εκείνο το κεράσεις να μη το ξεχάσουμε εεεε!!!!! ):a13: :a13:
Χρόνια πολλά καλά και ευτυχισμένα![]()
![]()
ετσι ετσι...το χεις σου λεω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
μπα.... δεν νομιζω να του το χρωσταγες! του ειχες ευχηθει και τοτε, check it!Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
μου φαινεται πως θα παρω τηλ τον αντ1 να τους κραξω που δινουν ακυρες πληροφοριες στις πρωινες εκμπομπες!!!
ε...ενταξ μωρε...στο χρωσταγα οποτε οκ
http://www.moto.gr/forums/showthread...808#post161808 :a45: :a45: :a45: :rotflmao:
και εσυ βρε bonepeeler, ξεχασες οτι το ειχες ΞΑΝΑανοιξει το thread τοτε? :rotflmao: :rotflmao:
![]()
αααααα! Ρενο, χρονια καλα βρε παληκαρι!
αντε, και με πολλες μπυρες αυτη τη φορα, αφου στη κανονικη γιορτη δεν τις ειδαμε καν! :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Καλά το πέσιμο έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά απ' ότι νόμιζα (τότε ήταν τα γενέθλια μου) 18/07!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μπα.... δεν νομιζω να του το χρωσταγες! του ειχες ευχηθει και τοτε, check it!
http://www.moto.gr/forums/showthread...808#post161808 :a45: :a45: :a45: :rotflmao:
και εσυ βρε bonepeeler, ξεχασες οτι το ειχες ΞΑΝΑανοιξει το thread τοτε? :rotflmao: :rotflmao:
![]()
αντε, και με πολλες μπυρες αυτη τη φορα, αφου στη κανονικη γιορτη δεν τις ειδαμε καν! :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
![]()
μα γιατι ειμουν ΣΙΓΟΥΡΗ πως θα πεταγοσουν? ε? ε? ε? ε? ε? ε? ε?
:a37: :a37: :a37:
α-παισιε τυπε
(δε φταιω εγω...ο αντ1 φταιει σας λεω!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
http://www.moto.gr/forums/showthread...808#post161808
![]()
αντε, και με πολλες μπυρες αυτη τη φορα, αφου στη κανονικη γιορτη δεν τις ειδαμε καν!
Ρε άλλος πίνει άλλος μεθάει![]()
![]()
![]()
![]()
ο bonepeeler το thread που είχε ανοίξει ήταν για τα γενέθλια του.........
![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!