Έχω βαρεθεί να βλέπω πεζοδρόμια γεμάτα παρκαρισμένα μηχανάκια τοποθετημένα έτσι ώστε να ‘επεκτείνουν’ τα κάγκελα του Αβραμόπουλου. Εντάξει, δεν μπορούμε να τα αφήνουμε στο δρόμο για τους γνωστούς λόγους αλλά τουλάχιστον μπορούμε να συμβιβαστούμε με μερικά μέτρα ώστε να μην εμποδίζουμε.
Έχω βαρεθεί να βλέπω μηχανάκια πάνω σε διαβάσεις, να κόβουν δρόμο στους πεζούς και να μην τους ‘παραχωρούν’ προτεραιότητα ακόμα και όταν σκοπεύουν να περάσουν με κόκκινο (τα μηχανάκια εννοώ).
Έχω βαρεθεί να βλέπω μηχανάκια να κινούνται πάνω σε πεζοδρόμια (και να κορνάρουν και επίμονα σε πεζούς!)
Έχω βαρεθεί να μου κορνάρουν και να με σπρώχνουν (τώρα τελευταία είναι της μόδας) άλλα μηχανάκια ενώ περιμένω στο φανάρι για να βγουν μπροστά μου και φυσικά πάνω στη διάβαση ενώ περνούν πεζοί.
Έχω βαρεθεί τα μηχανάκια που κάνουν σφήνες ενώ κινούμαστε όλοι σε παράλληλη πορεία με τα αυτοκίνητα για να κερδίσουν το μήκος μιας μοτό.
Γενικότερα, έχω βαρεθεί να βλέπω γύρω μου χρήστες δικύκλων (ολοένα και αυξανομένων κυβικών) και όχι μοτοσυκλετιστές.
Σε όλα αυτά δεν μας φταίνε ούτε οι οδηγοί των αυτοκινήτων ούτε οι πεζοί ούτε και αποτελεί άλλοθι η κατάντια της πολιτείας (έλλειψη χώρων στάθμευσης, εμφανείς διαβάσεις, κτλ).
Τελικά μήπως γινόμαστε λίγο κάφροι ενώ με λίγη προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας (και των άλλων) πολύ καλύτερη;