Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Leovince L X3

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Leovince L X3

Προς όλους που ενδιαφέρονται και παρατηρούν.
    Προχτες μεσοβδόμαδα και σχεδόν μεσημεριάτικα κάποιοι προσπάθησαν να μου φάνε τα τελικά μου, αλλά για καλή μου τύχη κτύπησε ο συναγερμός και την έκαναν με βαριά πηδηματάκια. Είχα απώλειες μόνο μια δυο βίδες και δυο ελατηριάκια.
    Ελπίζοντας ότι ενημερώνοντας θα "χαλάσω" (όσο γίνεται) την.."παραγγελιά" βάζω εδώ την φωτό.

Έτσι αν σε περίπτωση ξαναπροσπαθήσουν και "πετύχουν την αγορά" και σας το πω, άμα τις δείτε πουθενα πείτε μου ποιος είναι ο πελάτης που τα παρήγγειλε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pict5256a.jpg 
Προβολές:	524 
Μέγεθος:	80,2 KB 
ID:	231693
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Τις προάλλες είδα πάλι μηχανή με λυμένα τα κολιέ και τις βίδες στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς η εξάτμιση ακόμα επάνω. Αργότερα έμαθα ότι τους είδανε το βράδυ και τους πρόλαβαν.

Απότι φαίνεται ακόμα και σε μεγάλους δρόμους με κίνηση δεν μασάνε να βάλουν χέρι. Και να πεις ότι η αστυνόμευση είναι λίγη? Κάθε πεντάλεπτο περνάει διας. wtf?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παλι καλα Νικο και καλη η κινηση σου!

Η δουλειά οργανώθηκε με παρακολούθηση διότι χειμώνα καλοκαίρι έχω τη μηχανή εδώ μπροστά μου και την βλέπω.
    Αυτές τις μέρες όμως για λόγους ανωτέρας βίας δεν έπρεπε να την έχω μαζί μου.
    Ένα μεσημέρι (όχι στης Ακρόπολης τα μέρη), λοιπόν είδαν ότι εγώ ήμουν αλλού και θα γύρναγα αργά όπως πάντα, κι η μηχανή στο σπίτι μόνη κι έρημη, και άρχισε το σχέδιο.

Μια βίδα όμως είναι διαφορετική άποψη, και με λίγο ζόρι παραπάνω ξύπνησε το τέρας, άρχισε να τσιρίζει, και την έκαναν.

Το ίδιο βραδάκι της απόπειρας, που επέστρεψα είδα τα πλαστικά σηκωμένα, μερικές ροδέλες κάτω, κι ένα παξιμάδι.
    Έκατσα εκεί μέχρι τα μεσάνυχτα και ξαναμόνταρα όλο το λύσιμο που είχε γίνει.
    Από εκείνη την μέρα την έχω εδώ και την κοιτάω.

Φυσικά δεν ειδοποιήθηκα ποτέ από κανέναν συγκάτοικο μια κι οι περισσότεροι, είναι απ αυτούς που όταν κλείνουν την πόρτα τους νομίζουν ότι ο πλανήτης "Happy" βρίσκεται μόνο μέσα στο διαμέρισμα τους. Παίρνουν τα χάπια τους και κάθονται στην τηλεόραση.
    Το ωραίο είναι πως όταν την άλλη μέρα τους έλεγα να μη βαριούνται και να κλείνουν τις πόρτες, προσπάθησαν να με πείσουν ότι... συμβαίνουν αυτά, κι ότι πολλούς έχουν κλέψει! :a31:
    Ε, μην έχω και παράπονο που ήρθε η σειρά μου.

Με αυτό το περιστατικό επαναυποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι..."δεν θα πετύχω ποτέ κανένα τσογλάνι πάνω απ΄οποιαδήποτε μηχανή? Θα του κατεβάσω στο κεφάλι ότι κρατάω.
    Εύχομαι να κρατάω το αμάξι".
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Τους τσόγλανους...

Αλλά και οι γείτονες μια απ' τα ίδια... όπως είπες μέσα στο σπιτάκι μας να είμαστε καλά και δεν πα να γίνεται χαμός απ' έξω...

Ο συναγερμός δεν ξέρω πόσο θα τους αποτρέψει πλέον αν καταλάβουν ότι οι γείτονες δεν ασχολούνται. Αν χτυπήσει θα φύγουν και θα ξαναέρθουν σε τρία λεπτά.

Έχε υπόψη σου ότι υπάρχουν και αντικλεπτικά παξιμάδια να βάλεις ώστε να μην μπορούν να λύσουν τις βίδες και να πάρουν τα τελικά. Η τουλάχιστον να μην μπορούν εύκολα. Αυτά είναι ένα κανονικό παξιμάδι πάνω στο οποίο είναι κολημένο ένα κωνικό μέταλλο με βόλτα. Βιδώνεις και στο σφίξιμο κόβεται το παξιμάδι και μένει μόνο το κωνικό πάνω στη βίδα που για να βγει θέλει να το πιάσεις με σκύλα και προφανώς είναι πολύ πιο δύσκολο από το να λύσεις ένα δεκαράκι καρύδι.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Thanks θα ψάξω να βάλω.

έτσι είναι:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	anti-theft-nuts-shear-nuts_10681392_250x250.jpg 
Προβολές:	354 
Μέγεθος:	10,6 KB 
ID:	231720
    Μιχάλης Δερτούζος

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Ρε παιδιά όμως πως έχετε την απάιτηση από τον άλλο να προσέχει την περιουσία σας όταν πρωτίστως εσείς είστε υπεύθυνοι για αυτή; Και άντε και είδαν τον κλέφτη θα διακινδυνεύσουν τη ζωή τους με το να κατέβουν κάτω ή με φωνές να τον απωθήσουν όταν πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι πολλοί από δαύτους βγάζουν το κουμπούρι ακόμα και για 10 ψωροευρώ;

Στη δική μου γειτονιά για παρόμοιο λόγο αλλά και λόγω έλλειψης χώρου νοίκιασα μια θέση parking κάμποσα τετράγωνα ποιο κάτω.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    έτσι είναι:
    Και που τις βρίσκουμε? Εννοώ είναι γνωστές στους Εβραίους? (κατα το ευρέως της Λαίδης D..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
    Και που τις βρίσκουμε? Εννοώ είναι γνωστές στους Εβραίους? (κατα το ευρέως της Λαίδης D..)
    Εγώ σε βιδάδικο τα είχα δει. Φαντάζομαι θα έχουν τα περισσότερα. Αυτό που τα είχα δει εγώ είναι σε έναν κάθετο της Σπύρου Πάτση -Αγίου Όρους- μικρό μαγαζάκι, δεν θυμάμαι κάποια επωνυμία, αλλά απ' έξω λέει βίδες. Πιστεύω όμως ότι και ένα βιδάδικο που είναι κοντά σας θα έχει.

@ Ichigo: ναι εγώ περιμένω από τον συνάνθρωπο όταν θα ακούσει έναν συναγερμό να βαράει και δει τον άλλο από πάνω με κατσαβίδια να βάλει μια φωνή και να πάρει και το 100. Αλλιώς δεν είμαστε κοινωνία, είμαστε απλά κάποιες χιλιάδες άνθρωποι που τυγχάνει να μένουμε ο ένας δίπλα στον άλλο.

Εξάλλου αυτή είναι και η αρχή λειτουργίας του συναγερμού. Όταν έχω το μηχανάκι από κάτω δεν μπορώ να ακούσω το συναγερμό από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου που κοιτάει πίσω... κάποιος άλλος θα τον ακούσει και θα βάλει μια φωνή και θα ειδοποιήσει εμένα.

Και οι απαιτήσεις μου αυτές αυξάνονται όταν μιλάμε όχι για έναν περαστικό αλλά για έναν γείτονα που μένει στο από πάνω ή στο απέναντι διαμέρισμα.
    Μιχάλης Δερτούζος

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

@ Ichigo: ναι εγώ περιμένω από τον συνάνθρωπο όταν θα ακούσει έναν συναγερμό να βαράει και δει τον άλλο από πάνω με κατσαβίδια να βάλει μια φωνή και να πάρει και το 100. Αλλιώς δεν είμαστε κοινωνία, είμαστε απλά κάποιες χιλιάδες άνθρωποι που τυγχάνει να μένουμε ο ένας δίπλα στον άλλο.

Εξάλλου αυτή είναι και η αρχή λειτουργίας του συναγερμού. Όταν έχω το μηχανάκι από κάτω δεν μπορώ να ακούσω το συναγερμό από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου που κοιτάει πίσω... κάποιος άλλος θα τον ακούσει και θα βάλει μια φωνή και θα ειδοποιήσει εμένα.

Και οι απαιτήσεις μου αυτές αυξάνονται όταν μιλάμε όχι για έναν περαστικό αλλά για έναν γείτονα που μένει στο από πάνω ή στο απέναντι διαμέρισμα.
    Α εσύ έχεις και απαιτήσεις.
    Εγώ πάλι θα έλεγα να ακολουθήσεις τη σοφή παροιμία του λαού μας "φύλαγε τα ρούχα να έχεις τα μισά"

Να πω κι ένα τρανταχτό παράδειγμα που έχω στη γειτονιά. Υπάρχει κάποιος λοιπόν που μένει στο παραδίπλα στενο απο εμένα και φέρνει το παπί του σε μια γωνίτσα στο δρόμο μου και το αλυσοδένει με λουκέτα και συναγερμούς εκεί διότι προφανώς εκεί τον βόλεψε (σημ δεν έχει ΚΑΜΙΑ οπτικοακουστική επαφή από εκεί που μένει). Πως λοιπόν εγώ ή ο οποιοσδήποτε να νοιαστεί αυτόν τον άνθρωπο σε περίπτωση που του το σηκώσουν ενώ ο ίδιος έχει επιλέξει να έχει την περιουσία του στο έλεος του θεού;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παρόμοια θέματα

1. LeoVince.X3,,,ΚΑΠΟΥΤ,ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ.
    από nikos-diavata στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2011, 11:26
  2. Leovince X3 σε FMX απορία με τους σιγαστήρες...
    από baraca στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2009, 16:12
  3. help!!!Tάπες σε leovince X3
    από alex-varadero στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 11:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας