Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: ΚΤΜ LC4 λιγο help ! :D

ΚΤΜ LC4 λιγο help ! :D

Kαλημερα παιδια! Ειμαι καινουργιος στο forum σας και με την σειρα μου θελω να σας χαιρετισω και επισης θελω τα φωτα σας για το μηχανακι που προσφατα αγορασα ! Ας ξεκινησω λοιπον με την αγορα του LC4 μου μοντελο του 04 με σχετικα ΄λιγα χιλιομετρα απο πολυ πειραγμενο(με την καλη εννοια) προ'ι'ν ιδιοκτιτη και το πηρα σε χαμηλουτσικη τιμη ! Ολα καλα εως εκει ! το πηγα σε μαστορα ολα comple και πριν μια βδομαδα που αλλαξα λαδια βρηκα ρινισματα μεσα στο λαδι !! Τρελαθηκα κυριολεκτικα! Μιλησα με τον μαστορα και μου ειπε να βαλω ενα μαγνητη και να δω αν θα τα τραβήξει για να μπορεσει να προσδιορισει τυπικα την ζημεια ! Ετσι λοιπον το εκανα και ο μαγνητης δεν τραβηξε(εφτασα σε σημειο να το διπλοδοκιμασω ενω ξεχωρισα τα ρινισματα) καταληξαμε στο 'τι ειναι αλουμινιο! Μου ειπε πως ειναι λιγοτερο ανησυχητικο και συγκεκριμενα μου προσδιορισε την ζημεια στην καμπανα του μοτερ δλδ οτι ισως ειχε λασκαρι στον προιγουμενο και απλα ακουμπουσε καπου μεσα με την κινηση που κανει ενω πατας τον συμπλεκτη(μου το εξηγισε μου εδειξε στο περιπου τι εννοει) !Θελω να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με το προβληματισμο μου και αν εχετε πεσει σε καποια αναλογη περιπτωση

η ταπα του καρτερ εχει μαγνητη ενσωματωμενο, τα ρινισματα εσυ που τα βρηκες ;

Τα ειδα στο δοχειο που εβαλα τα παλια λαδια! Εχει μαγνητη η ταπα? :O δεν το ηξερα αυτο :-/ τhanx για την πληροφορεια φιλε μου !

τις επομενες 2 αλλαγες καντες σε πιο συντομα διαστηματα να δεις εαν συνεχιζει κ ειναι προβλημα
    ή απλα...ετυχε...
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

logika δεν ειναι κατι σοβαρο...

κανε αλλαγες καθε 2000 και καθε 3η αλλαγη βαλβιδες ρυθμισμα

στις αλλαγες με τον σωστο τροπο εξαερωση (σε μηχανικο που ξερει απο 640)

Eυχαριστω παρα πολυ παιδια να ειστε καλα και καλες βολτες να εχουμε :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. yamaha TTR 600 ή ΚΤΜ LC4 640?
    από adiakritoss στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2006, 20:59
  2. ΚΤΜ Lc4 640 Super Moto Prestige 2005
    από mrfield στο forum KTM
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2006, 12:05
  3. Ασημί ΚΤΜ LC4-E
    από mtsop στο forum KTM
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2005, 11:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα