Χθες το βραδυ εκλαπει RGV 250 χρωματος μαυρο ματ με πολυεστερικο κουστουμι απο cbr600....απο περιοχη καλλιθεας..Καθε βοηθεια δεκτη...το πιθανοτερο θα γινει ανταλλακτικα..
Χθες το βραδυ εκλαπει RGV 250 χρωματος μαυρο ματ με πολυεστερικο κουστουμι απο cbr600....απο περιοχη καλλιθεας..Καθε βοηθεια δεκτη...το πιθανοτερο θα γινει ανταλλακτικα..
2strokelizards.3forum.biz
Βρεθηκε!!!!![]()
Μπραβο ρε φιλε!! Πολυ χαρηκα ! Παντα τετοια να ακουμε, με τα λαμογια. Για πες τι εγινε τελικα ?
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosfireblade
Βρεθηκε!!!!![]()
Bravo ρε μαγκα!!!
Σουπερ!!!!!!
Ολα οκ? σε τι κατασταση?
![]()
![]()
![]()
![]()
Γραψε λοττο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Σε θυμάμαι από το 2strokers (είχες πάρει ένα τιμόνι που χάριζα). Για τον ίδιο λόγο με κράζουν και εμένα να βάζω συναγερμό και να την κλειδώνω. Συνήθως πιτσιρίκια τα κυνηγάνε για να κάνουν το κομμάτι τους και μόλις μείνουν από βενζίνη τα παρατάνε. Εδώ στη γειτονιά μου υπάρχει ένα που το κάνει αυτό με παπάκια. (απο μένα έχει φάει κάτι ψιλές για παπί γνωστού μου και δεν πλησιάζει).Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosfireblade
Θέλω να σκέφτομαι ότι δύσκολα θα έκλεβαν ένα μηχανάκι σαν το δικό μου/σου (Μήπως απλά τους μπέρδεψε το κουστούμι?)
Όπως και να χει χαίρομαι που το βρήκες!
2 stroke Sport Touring
Ο τυπος το κυκλοφοραγε κατω απο την μυτη μας...οπως ηταν με την πινακιδα...και την παρασκευη το απογευμα επεσε κατω,σε μια στροφη,γιατι κοπηκε το σωληνακι του πισω φρενου και πηγε υγρο φρενων στο λαστιχο...αυτον δεν τον βρηκανε γιατι θα εφυγε μολις επεσε,και βρηκε μονο το μηχανακι η αστυνομια...Απο τις σπανιες φορες που μπορει να βρεθει κλεμμενο μηχανακι...Η τυχη ηταν με το μερος μας..![]()
Αν το καλοσκεφτεις εισαι διπλα τυχερος.Γιατι βρηκες το μηχανακι και γιατι τη βλαβη μπορει να την ειχε παθει με σενα επανω και με αγνωστες συνεπειες.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosfireblade
Ο τυπος το κυκλοφοραγε κατω απο την μυτη μας...οπως ηταν με την πινακιδα...και την παρασκευη το απογευμα επεσε κατω,σε μια στροφη,γιατι κοπηκε το σωληνακι του πισω φρενου και πηγε υγρο φρενων στο λαστιχο...αυτον δεν τον βρηκανε γιατι θα εφυγε μολις επεσε,και βρηκε μονο το μηχανακι η αστυνομια...Απο τις σπανιες φορες που μπορει να βρεθει κλεμμενο μηχανακι...Η τυχη ηταν με το μερος μας..![]()
ΠΑΡΕ ΛΟΤΤΟΟΟΟ.![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
πρεπει να βλεπεις παντα την αισιοδοξη πλευραΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αν το καλοσκεφτεις εισαι διπλα τυχερος.Γιατι βρηκες το μηχανακι και γιατι τη βλαβη μπορει να την ειχε παθει με σενα επανω και με αγνωστες συνεπειες.
ΠΑΡΕ ΛΟΤΤΟΟΟΟ.![]()
![]()
![]()
μπραβο που το βρηκες ποτε ξανα ευχομαι και ελπιζω η ζημια απο την πτωση να ειναι μικρη
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
όμορφα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
ΠΑΡΕ ΛΟΤΤΟΟΟΟ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εντάξει άνθρωπε το έχεις πάει πολύ μπροστά το θέμα 'αντικλεπτικό', προσκυνώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosfireblade
το καλό είναι που το βρήκες (ελπίζω με μικρές ζημιές)
![]()
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Άστους να λένε.
Εσύ, συμπλήρωσε την επισυναπτόμενη φόρμα και στείλτη μου.
Θα καθαρίσω και για τους δυο μας.
![]()
![]()
![]()