Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Κλοπη Suzuki Rgv 250

Κλοπη Suzuki Rgv 250

Χθες το βραδυ εκλαπει RGV 250 χρωματος μαυρο ματ με πολυεστερικο κουστουμι απο cbr600....απο περιοχη καλλιθεας..Καθε βοηθεια δεκτη...το πιθανοτερο θα γινει ανταλλακτικα..
    2strokelizards.3forum.biz

Βρεθηκε!!!!

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Μπραβο ρε φιλε!! Πολυ χαρηκα ! Παντα τετοια να ακουμε, με τα λαμογια. Για πες τι εγινε τελικα ?
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosfireblade
    Βρεθηκε!!!!

Bravo ρε μαγκα!!!

Σουπερ!!!!!!

Ολα οκ? σε τι κατασταση?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Γραψε λοττο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik

Re: Κλοπη Suzuki Rgv 250

Χθες το βραδυ εκλαπει RGV 250 χρωματος μαυρο ματ με πολυεστερικο κουστουμι απο cbr600....απο περιοχη καλλιθεας..Καθε βοηθεια δεκτη...το πιθανοτερο θα γινει ανταλλακτικα..
    Σε θυμάμαι από το 2strokers (είχες πάρει ένα τιμόνι που χάριζα). Για τον ίδιο λόγο με κράζουν και εμένα να βάζω συναγερμό και να την κλειδώνω. Συνήθως πιτσιρίκια τα κυνηγάνε για να κάνουν το κομμάτι τους και μόλις μείνουν από βενζίνη τα παρατάνε. Εδώ στη γειτονιά μου υπάρχει ένα που το κάνει αυτό με παπάκια. (απο μένα έχει φάει κάτι ψιλές για παπί γνωστού μου και δεν πλησιάζει).

Θέλω να σκέφτομαι ότι δύσκολα θα έκλεβαν ένα μηχανάκι σαν το δικό μου/σου (Μήπως απλά τους μπέρδεψε το κουστούμι?)

Όπως και να χει χαίρομαι που το βρήκες!
    2 stroke Sport Touring

Ο τυπος το κυκλοφοραγε κατω απο την μυτη μας...οπως ηταν με την πινακιδα...και την παρασκευη το απογευμα επεσε κατω,σε μια στροφη,γιατι κοπηκε το σωληνακι του πισω φρενου και πηγε υγρο φρενων στο λαστιχο...αυτον δεν τον βρηκανε γιατι θα εφυγε μολις επεσε,και βρηκε μονο το μηχανακι η αστυνομια...Απο τις σπανιες φορες που μπορει να βρεθει κλεμμενο μηχανακι...Η τυχη ηταν με το μερος μας..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ο τυπος το κυκλοφοραγε κατω απο την μυτη μας...οπως ηταν με την πινακιδα...και την παρασκευη το απογευμα επεσε κατω,σε μια στροφη,γιατι κοπηκε το σωληνακι του πισω φρενου και πηγε υγρο φρενων στο λαστιχο...αυτον δεν τον βρηκανε γιατι θα εφυγε μολις επεσε,και βρηκε μονο το μηχανακι η αστυνομια...Απο τις σπανιες φορες που μπορει να βρεθει κλεμμενο μηχανακι...Η τυχη ηταν με το μερος μας..
    Αν το καλοσκεφτεις εισαι διπλα τυχερος.Γιατι βρηκες το μηχανακι και γιατι τη βλαβη μπορει να την ειχε παθει με σενα επανω και με αγνωστες συνεπειες.
    ΠΑΡΕ ΛΟΤΤΟΟΟΟ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Αν το καλοσκεφτεις εισαι διπλα τυχερος.Γιατι βρηκες το μηχανακι και γιατι τη βλαβη μπορει να την ειχε παθει με σενα επανω και με αγνωστες συνεπειες.
    ΠΑΡΕ ΛΟΤΤΟΟΟΟ.
    πρεπει να βλεπεις παντα την αισιοδοξη πλευρα

μπραβο που το βρηκες ποτε ξανα ευχομαι και ελπιζω η ζημια απο την πτωση να ειναι μικρη

You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

όμορφα
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    ΠΑΡΕ ΛΟΤΤΟΟΟΟ.
    +1

open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    εντάξει άνθρωπε το έχεις πάει πολύ μπροστά το θέμα 'αντικλεπτικό', προσκυνώ.

το καλό είναι που το βρήκες (ελπίζω με μικρές ζημιές)
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

μακαρι ο τυπας να σπασε και κανα χερι....

Άστους να λένε.

Εσύ, συμπλήρωσε την επισυναπτόμενη φόρμα και στείλτη μου.

Θα καθαρίσω και για τους δυο μας.

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki Rgv 250 Ta Spaei Lemeeee!!!!!
    από OzZzZzY στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2007, 11:05
  2. Suzuki Rgv 250 Ta Spaei Lemeeee!!!!!
    από OzZzZzY στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2007, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •