Συνάρρωστοι γεια σας,
Είμαι ιδιοκτήτης μιας F 650 GS TWIN εδώ και 15 μήνες. Φέτος έχω (μάλλον) εξασφαλίσει 2 εβδομάδες άδεια. Βλέποντας τα ταξιδιωτικά όλων σας όνειρό μου θα ήταν να φτιάξω κι εγώ ένα δικό μου.
Μένω Ηράκλειο Κρήτης και θα ήθελα να πάω στην Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη με διανυκτερεύσεις ενδιάμεσα στο πλοίο, στη Θεσσαλονίκη και στην Αλεξανδρούπολη. Μέχρι τη Θεσσαλονίκη έχω πάει με τη μηχανή κι αν εξαιρέσει κανείς την πλήξη της διαδρομής των ατελειωτων ευθειών κατά τα άλλα το πήγα περισσότερο από άνετα.
Σκεφτόμαι λοιπόν να πάρω απο Θεσσαλονίκη την αδερφή μου και να πάμε οι δυο μας δικάβαλο μέχρι την Κων/πολη με μια διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη ενδιάμεσα. Με φοβίζει όμως το άγνωστο του εξωτερικού μιας και δεν έχω βγει ποτέ με μοτοσικλέτα έξω αλλά και πως το ότι οι γείτονες δεν έχουν καμιά οδηγική παιδεία.
Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το θέμα του πλοηγού. Φόρτωσα στο gps μου το χάρτη της Τουρκίας αλλά δυστυχώς δε τον βλέπει. Θα προσανατολιστώ ή σε δανεικό ή σε κυκλοφορία με χάρτες.
Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό θα το κάνατε δίχως μια άλλη μοτοσικλέτα δίπλα σας και με αυτές τις συνθήκες ;
Το θέλω πάρα πολύ ρε γμτ...
Σας ευχαριστώ προκαταβολικα