τουλαχιστον περασε με πρασινο![]()
WTF?!?!?!?
![]()
![]()
![]()
Προσέχουμε τα αυτοκίνητα, τους κάγκουρες, τώρα πρέπει να προσέχουμε και για αεροπλάνα;!;!;!
Σκεψου να περναγε με κοκκινο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ea6gka
τουλαχιστον περασε με πρασινο![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
τι λες τώρα??
αν είναι αληθινό αυτό, και είναι το στανταρ δρομολόγιο θα έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι εκεί λέμε!!
πραγματικά αξιοθέατο!
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
μπηκε στη μαυρη λιστα των αεροπορικων ακουσα χθες....
ΔΗΜΟΣΙΟ ruleZZZZ :a31: :a31: :a31: :a31:
Επειδή ειμαι απο Κέρκυρα αυτό γινεται εδω και χρόνια..
Οταν φυσάει βοριάς και ερχεται αεροπλάνο για προσγείωση το αεροπλάνο ειναι αναγκασμένο να χρησιμοποιήσει αυτην την πλευρά του διαδρόμου(Γιατι τα αεροπλάνα προσγειώνονται και απογειώνονται πάντα κόντρα στον ανεμο)!
Στην αρχη του διαδρόμου (δηλαδή εκει που θα κανει αρχικα touch down το αεροπλάνο) ειναι δρόμος και μάλιστα διασταύρωση ρυθμιζόμενη με πινακίδες!
Τα φανάρια ανάβουν ΜΟΝΟ όταν έρχεται το αεροπλάνο από τον πύργο ελέγχου και επίσης στη διασταυρωση πρέπει να παρευρίσκεται και περιπολικό όχημα το οποιο ειδοποιείεται απο τον πυργο ελεγχου!
Δυστυχώς στη κερκυρα δε πολυ φυσάει πολλους Βοριάδες (έχει πολλους νοτιάδες γιαυτό ειναι και τοσο βροχερή και έχει μεγάλη υγρασία) ωστε να βλέπουμε αυτό το φαινόμενο πιο συχνά! :-p :rotflmao:
OMG!
Όπως και να έχει...... :a31: :a31: :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από Polifer
Επειδή ειμαι απο Κέρκυρα αυτό γινεται εδω και χρόνια..
Οταν φυσάει βοριάς και ερχεται αεροπλάνο για προσγείωση το αεροπλάνο ειναι αναγκασμένο να χρησιμοποιήσει αυτην την πλευρά του διαδρόμου(Γιατι τα αεροπλάνα προσγειώνονται και απογειώνονται πάντα κόντρα στον ανεμο)!
Στην αρχη του διαδρόμου (δηλαδή εκει που θα κανει αρχικα touch down το αεροπλάνο) ειναι δρόμος και μάλιστα διασταύρωση ρυθμιζόμενη με πινακίδες!
Τα φανάρια ανάβουν ΜΟΝΟ όταν έρχεται το αεροπλάνο από τον πύργο ελέγχου και επίσης στη διασταυρωση πρέπει να παρευρίσκεται και περιπολικό όχημα το οποιο ειδοποιείεται απο τον πυργο ελεγχου!
Δυστυχώς στη κερκυρα δε πολυ φυσάει πολλους Βοριάδες (έχει πολλους νοτιάδες γιαυτό ειναι και τοσο βροχερή και έχει μεγάλη υγρασία) ωστε να βλέπουμε αυτό το φαινόμενο πιο συχνά! :-p :rotflmao:
Δεν νομιζω ! Καποιο λαθος κανεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μπηκε στη μαυρη λιστα των αεροπορικων ακουσα χθες....
ΔΗΜΟΣΙΟ ruleZZZZ :a31: :a31: :a31: :a31:
![]()
![]()
Ειναι μεχρι να γινει το κακο, και αντε μετα να δουμε ποιος μαλακας θα την πληρωσει. Ο κοπανος ο πιλοτος που δεν εδωσε προτεραιοτητα στην νταλικα που προπορευοταν του κτελ? η απο πισω το τρικυκλο που δεν καταλαβε τι γινοταν και ετσι δεν πατησε φρενο?
Και στην Ναξο εχει φαναρι, οχι ομως ετσι χαλια. Περυσι το απολυτο γελιο...: Μεγαλο λεωφορειο, χαλασμενο, ακριβως μπροστα απο την πιστα και κανενας μαλακας υπευθυνος να το απομακρυνει...! τρεις μερες!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
WTF?!?!?!?
![]()
![]()
![]()
Προσέχουμε τα αυτοκίνητα, τους κάγκουρες, τώρα πρέπει να προσέχουμε και για αεροπλάνα;!;!;!![]()
![]()
![]()
Δεν το περίμενα από σένα να πεις "wtf"...
Εχω παει αρκετες φορες στην Κερκυρα και το εχω δει, οχι ακριβως το ιδιο με την φωτο.
Αν γινει κανενα λαθος και καρφωθει κανα αεροπλανο σε κανενα σπιτι ποιος θα φταιει; αλλα ειναι γνωστο παλι σε ανθρωπινο λαθος ή λαθος χειρισμο θα το χρεωσουν.