Καλημέρα φίλοι μου, κάπου πέτυχε το μάτι μου εδώ μέσα για αυτοκόλητα moto.gr . Υπάρχουν? Που μπορούμε να τα βρούμε?
Καλημέρα φίλοι μου, κάπου πέτυχε το μάτι μου εδώ μέσα για αυτοκόλητα moto.gr . Υπάρχουν? Που μπορούμε να τα βρούμε?
στειλε ενα πμ στα μελη DimChios και lspiros! ισως τους εχουν μεινει μερικα
μου εχουν περισεψει μερικα,οποιος ερθει βολτα ωρωπο απο το μαγαζι μου πινει ρακι παιρνει αυτοκολλητα και φευγει![]()
Ispiros που βρισκεται το μαγαζι? Οδο αριθμος.?
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
για πες ,για πες !!!!
καλαματιανος
κορυτσας 50 ωρωπος,πισω απο το club "αιθριο¨.το μαγαζι λεγεται εκ φυσεως αλλα θα ειμαι απο παρασκευη εκει![]()
Πέφτεις λίγο μακρυά για να έρθω με το Modenas :rotflmao:![]()
![]()
Yamaha FZS 600
Οποιος θέλει ερχεται Ζωγραφου και παιρνει απο μενα
![]()
ΩΠΠΠ ελα και θελω και εγω ενα....ζωγραφου που???
Throttle that mysterious friend of ours
Ζωγράφου είμαι κ εγώ!! Που ? Για πες? Θέλω οπωσδήποτε αυτοκολητάκι![]()
Yamaha FZS 600
Παιδια, ένα (1) δεν θα πάρει κανείς!![]()
4-5 δίνουμε!![]()
Γρηγορίου Κουσίδη 81, Ζωγράφου. Πρίν το τέρμα που είναι η είσοδος της Φιλοσοφικής. Καταστημα με φωτοτυπίες - εκτυπώσεις
Οποιος θέλει περνάει απο τις 9 το πρωί (να ανοιξει ο ματης μας πρώτα) μέχρι τις 9 το βράδυ
![]()
Μωρε και 5 και 10 θα το κανω και το παπι και το μεγαλο moto.gr..:rotflmao: :rotflmao:
Throttle that mysterious friend of ours
Έλα ρε μεγάλε. (Αν δε κάνω λάθος) Σε σένα είχα έρθει όταν πρωτοπήρα το παπί πέρσυ τέτοιο καιρό να στείλω φαξ την άδεια κυκλοφορίας και μου έστειλαν πίσω φαξ την ασφάλεια. Μου είχες πει κάτι ωραία τότε για τα μηχανάκια και να προσέχω κτλ κτλ. Θα περάσω οπωσδήποτε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Παιδια, ένα (1) δεν θα πάρει κανείς!![]()
4-5 δίνουμε!![]()
Γρηγορίου Κουσίδη 81, Ζωγράφου. Πρίν το τέρμα που είναι η είσοδος της Φιλοσοφικής. Καταστημα με φωτοτυπίες - εκτυπώσεις
Οποιος θέλει περνάει απο τις 9 το πρωί (να ανοιξει ο ματης μας πρώτα) μέχρι τις 9 το βράδυ
![]()
Yamaha FZS 600
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
... Μου είχες πει κάτι ωραία τότε για τα μηχανάκια και να προσέχω κτλ κτλ....
Διδάσκαλε που δίδασκες.. ή Στερνή μου γνώση..![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Έλα ρε μεγάλε. (Αν δε κάνω λάθος) Σε σένα είχα έρθει όταν πρωτοπήρα το παπί πέρσυ τέτοιο καιρό να στείλω φαξ την άδεια κυκλοφορίας και μου έστειλαν πίσω φαξ την ασφάλεια. Μου είχες πει κάτι ωραία τότε για τα μηχανάκια και να προσέχω κτλ κτλ. Θα περάσω οπωσδήποτε!!
![]()
Σε περιμένω...
![]()