Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: Νέος "τιμοκατάλογος" παραβάσεων...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver

Νέος "τιμοκατάλογος" παραβάσεων...

Βαθιά το χέρι στη τσέπη θα πρέπει να βάλουν όσοι παραβιάσουν το νέο κώδικα οδικής κυκλοφορίας που τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα.

Η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη θα τιμωρείται πλέον με 1050 ευρώ αντί για 700 που είναι σήμερα, ενώ η παραβίαση του STOP θα στοιχίζει 900 ευρώ.

Το πρόστιμο για στάθμευση σε ράμπα από 150 ευρώ θα ανέλθει στα 325, ενώ για στάθμευση σε πεζοδρόμιο, οι παραβάτες θα πληρώνουν 120 ευρώ, έναντι των 80 ευρώ που πληρώνουν σήμερα.

Ανάλογες αυξήσεις προβλέπονται για την παρεμπόδιση κυκλοφορίας του τραμ, καθώς από 150 ευρώ το πρόστιμο εκτινάσσεται σε 225.

Αυστηρά όμως θα είναι τα πρόστιμα και για τις κόντρες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Έτσι, στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 1.050 ευρώ, από 700 που ισχύει σήμερα.

Ο νέος ΚΟΚ όμως, εκτός από αυξήσεις, προβλέπει και μείωση ποινών για παραβάσεις όπως είναι το κράνος, οι ζώνες ασφαλείας και η μη προσκόμιση ελέγχου από το ΚΤΕΟ. Ετσι, το πρόστιμο για μη χρήση κράνους ή ζώνης ασφαλείας από 700 ευρώ μειώνεται σε 490.
    http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...ei-o-neos-kok/

Επομένως, το μύνημα του νέου ΚΟΚ είναι :

"Μη περνάτε το κόκκινο, ωστε να μη σκοτωθείτε αφού δε χρειάζετε να φοράτε κράνος
    και μη περνάτε ΚΤΕΟ, έτσι κι αλλιώς αν έχετε λεφτά για βενζίνη και κυκλοφορείτε, σίγουρα
    θα σας πιάσουμε σε κάποιο σημείο που παρκάρατε και εμποδίζετε"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ρε πστ μου, νταξ τα υπολοιπα...

τις ζωνες και τα κρανη ρε π@π@ρ3ς δεν ξερετε αντι να τα πατε 2χίλιαρο, εσεις τα μειωνετε?

:a31: :a31: :a31:

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ρε πστ μου, νταξ τα υπολοιπα...

τις ζωνες και τα κρανη ρε π@π@ρ3ς δεν ξερετε αντι να τα πατε 2χίλιαρο, εσεις τα μειωνετε?

:a31: :a31: :a31:

2000 μόνο ? Κατάσχεση μοτοσικλέτας και σοδομισμό για τους παραβάτες .... να τσούξει σίγουρα ο κώλος τους

αυξανονται τα προστιμα κραζουμε
    μειωνονται τα πrοστιμα στραβωνουμε.....

i love this game!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος
    Μηδενικό πρόστιμο για την χρήση του κράνους.. Να το φτάσουν στο 0
    Πρόστιμο στον ευατό τους που φορολογούν την αγορά του κράνους με 23%
    Πρόστιμο στους εμπόρους που πουλάνε κράνη κουβάδες

Ας κατεβάσουν τα κράνη των 1000€ στα 50€ και μετά ας βάλουν πρόστιμα.
    Αυτό το παραμύθι με το κράνος με εξοργίζει κάθε φορά. Βλέπω κάτι κουβάδες που φοράνε στα κεφάλια τους μερικοί και τρελαίνομαι.. Ρε καλλιτέχνη.. Έτσι και πεσεις με αυτό θα σπάσει και θα χωθεί στο κεφάλι σου.. Εκτός άμα φοβόμαστε μην χαλάσει το μακιγιάζ απο τον αέρα.
    Και στην τελική όσοι θέλουν να δίνουν 2000 ευρώ για τέτοιες παραβάσεις.. έχω εγώ να τους προσάψω ένα κάρο, εκτός και εάν δεν βλέπετε τι κυκλοφορεί έξω.
    Ο άλλος δεν αλλάζει φρένα, του άλλου η αλυσίδα είναι έτοιμη να σπάσει, τα λάστιχα αρκετών είναι για πατινάζ.. Αλλά φυσικά αυτοί δεν είναι επικύνδυνοι για εμένα.. Ούτε τα σκουτερ που πήρε ο κάθε ανίδεος και οι καθρέπτες για αυτόν είναι διακοσμητικοί. Και δεν θα μιλήσω ούτε για τους ταρίφες, ούτε για κάτι γκόμενες που νομίζουν πως είναι μόνοι τους στον δρόμο... Οι λακούβες??? ουδέν σχόλιο να τις φτιάξει κάποιος ή να πέσουν ευθύνες......
    Αλλά φυσικά ελλαδάρα.. Έτσι συμβαίνει.. οπότε επειδή οι άλλοι είναι οτιναναι, εγώ θα πρέπει να φοράω κράνος, γιατί σίγουρα θα πέσω με τέτοιες συνθήκες. Και άμα χτυπήσω, θα φταίω εγώ που δεν φοράω κράνος και όχι όλα τα άλλα..
    Ρε άντε γεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos

Αυτό το παραμύθι με το κράνος με εξοργίζει κάθε φορά. Βλέπω κάτι κουβάδες που φοράνε στα κεφάλια τους μερικοί και τρελαίνομαι.. Ρε καλλιτέχνη.. Έτσι και πεσεις με αυτό θα σπάσει και θα χωθεί στο κεφάλι σου.. Εκτός άμα φοβόμαστε μην χαλάσει το μακιγιάζ απο τον αέρα.
    Και στην τελική όσοι θέλουν να δίνουν 2000 ευρώ για τέτοιες παραβάσεις.. έχω εγώ να τους προσάψω ένα κάρο, εκτός και εάν δεν βλέπετε τι κυκλοφορεί έξω.
    Ο άλλος δεν αλλάζει φρένα, του άλλου η αλυσίδα είναι έτοιμη να σπάσει, τα λάστιχα αρκετών είναι για πατινάζ.. Αλλά φυσικά αυτοί δεν είναι επικύνδυνοι για εμένα.. Ούτε τα σκουτερ που πήρε ο κάθε ανίδεος και οι καθρέπτες για αυτόν είναι διακοσμητικοί. Και δεν θα μιλήσω ούτε για τους ταρίφες, ούτε για κάτι γκόμενες που νομίζουν πως είναι μόνοι τους στον δρόμο... Οι λακούβες??? ουδέν σχόλιο να τις φτιάξει κάποιος ή να πέσουν ευθύνες......
    Αλλά φυσικά ελλαδάρα.. Έτσι συμβαίνει.. οπότε επειδή οι άλλοι είναι οτιναναι, εγώ θα πρέπει να φοράω κράνος, γιατί σίγουρα θα πέσω με τέτοιες συνθήκες. Και άμα χτυπήσω, θα φταίω εγώ που δεν φοράω κράνος και όχι όλα τα άλλα..
    Ρε άντε γεια

τρικυμια εν κρανιω

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    τρικυμια εν κρανιω

ρε συ καλλιτέχνη 900 και 1000 ευρώ πρόστιμο για κοκ ?????350 για στάθμευση 325 και 120 ανάλογα που το άφησες ? Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ???? Με τον βασικό μισθό να έχει πάρει την κατρακύλα ??? 500 για κράνος απο 700 , δεν πάνε να γαμηθούν να ξελαμπικάρει το μυαλό τους ??? Που στο διάολο τα βρίσκουν αυτά τα νούμερα ??? Που ζούνε ?!?!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    .... Που ζούνε ?!?!
    Αυτοί ή εμείς;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    oi parabasis toy kok ine sa ta skonakia....epitrepode arki na mi se piasoyne

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Εμενα το προστιμο της παρανομης σταθμευσης με πειραζει μονο, γιατι προφανως δεν ειναι μονο για τα αυτοκινητα.. Ειδικα στο κεντρο αν δεν την ανεβασω στο πεζοδρομιο δεν εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αυτοί ή εμείς;

μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις και με πιάσουν τα υπαρξιακά μου...
    Γιατί με βλέπω να το φοράω το πουκάμισο με τα ανάποδα μανίκια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos

Ρε άντε γεια

Κι εγώ κάπως έτσι τα βλέπω….
    Μια υποκρισία και μια εισπρακτική απάτη.
    Κανένας σ αυτό το κράτος δε νοιάζεται πραγματικά για το αν ζήσεις ή πεθάνεις.
    Για την ασφάλεια σου ρε αδερφέ…
    Το μόνο που τους νοιάζει είναι να σου τα πάρουν !
    Τελεία και παύλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Εμενα το προστιμο της παρανομης σταθμευσης με πειραζει μονο, γιατι προφανως δεν ειναι μονο για τα αυτοκινητα.. Ειδικα στο κεντρο αν δεν την ανεβασω στο πεζοδρομιο δεν εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Στο κέντρο αν την ανεβάσεις σε πεζοδρόμιο (κεντρικου δρόμου) την παίρνει γερανός.
    Την ίδια στιγμή όμως μπορούν τα αυτοκίνητα να σταθμεύουν σε καθημερινή βάση σε πάρκινγκ για μοτοσικλέτες χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Και μια που τα αναφέραμε το κέντρο

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ?

Μ αρέσει που λέγανε και σε λέσχες μοτοσυκλέτας τρεχάτε να βρείτε χώρους να σας φτιάξουμε πάρκινγκ…
    :rotflmao:

Εχει γραφτεί άραγε ποτέ κλήση για παραβίαση STOP ?

Φαντάζομαι μόνο σε "αναφορές" από τρακάρισμα !!
    KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων