Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Ερώτηση

Ερώτηση

καλησπέρα παιδιά. Είμαι 40 ετών,αρχάριος στις μηχανές,και σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα για μηχανή. τι μου προτείνεται για μηχανάκι? εχω ξαναοδηγήσει μία φορά(παπάκι)όταν ήμουν φαντάρος(πρίν 22 χρόνια δηλαδή)

Μηχανάκι=Παπάκι,σκουτεράκι,μικρη μηχανή?
    Επίσης αν μπορείς,διαθέσιμο χρηματικό ποσό και για ποια χρήση το προορίζεις

μέχρι 1500 ευρώ με διακανονισμό βεβαίος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ποδήλατο έχεις σκεφτεί?

(χωρίς πλάκα)

Yamaha Crypton? 1690 ευρώ αλλά παίρνεις κατι που ξέρεις απο που προέρχεται και είναι και καλό σε όλους σχεδόν τους τομείς.Σε κάθε περίπτωση,θα σου πρότεινα να αποφύγεις τα φθηνά κινέζικα μοντέλα γιατί η ποιότητα τους είναι απο επαρκής-αν πέσεις σε καλή περίπτωση-εώς προβληματική!

Αν επιμένεις για κάτω απο 1500,θα σε έστελνα σε Daytona Sprinter 125.Απο ο,τι διαβάζω και ακόυω προβλήματα δεν βγάζει και οσα βγάζει,ειναι μικρά.Η ποιότητα είναι αρκετά καλή,δεν φτάνει βεβαια και τους ιάπωνες αλλα ειναι αξιοπρεπης.Στον τομεα τον αναρτησεων πασχει λιγο μονο,κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατο και φθηνο,στα 1285.Επισης υπαρχει και λιγη γκρινια για τα λαστιχα πρωτης τοποθετησης..δεν κρατανε και τοσο καλα.Αλλα ως ενα οικονομικο και ευελικτο μεσο μετακινησης ειναι μια χαρα,αν και δε θα αντεξει στο χρονο οσο ενα Crypton για παραδειγμα.Ελπιζω να βοηθησα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    ποδήλατο έχεις σκεφτεί?

(χωρίς πλάκα)

ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ). ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Yamaha Crypton

κι εγώ

το kawasaki joy-r?

ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ?

Ιδια τιμη εχουν πανω κατω...το Kawasaki εχει πιο ζωηρο κινητηρα.Περα απο αυτο δεν ξερω να σου πω...

Αν κανουν λεει! Αν δεν κανουν αυτα,ποια κανουν?Δυναμη για παντιλικια και σουζες δεν εχουν,χιλιομετρα δε μαζευουν.Ειναι μια χαρα!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΟΥΖΕΣ ΚΤΛ, ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ,ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 105 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,40 ΕΤΩΝ,1,72 ΥΨΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Δευκαλίων
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΟΥΖΕΣ ΚΤΛ, ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ,ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
    Ναι δεν εννοουσα ακριβως αυτο...εννουσα ακουσιες σουζες.Ειπαμε ως μεσο μετακινησης ειναι οικονομικο,αξιοπιστο με χαμηλο κοστος χρησης.Οσο για την ασφαλεια,μην ξεχασεις ενα καλο κρανος και τα ματια σου 14 παντα!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αν η εργασία σου είναι κοντά (4-10 κμ) πάρε ένα 50άρι σκούτερ ή παπί και θα ξεχάσεις τα έξοδα...αν οι απαιτήσεις σου αυξηθούν,πας για κάτι μεγαλύτερο.
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    +1 στο παπί, ίσως το πιο τίμιο μεταφορικό μέσο που υπάρχει. Προσωπικά θα σου πρότεινα να πας για 125άρι, τραβάει και επιταχύνει καλύτερα.

Αν ξέρεις ποδήλατο και μπορείς να κρατάς ισορροπία σωστά, θα μάθεις να οδηγάς το παπί εύκολα και γρήγορα. Ούτως ή άλλως, τα στοιχειώδη θα τα μάθεις κατά τη διδασκαλία για το δίπλωμα, απλά φρόντισε να είσαι πολύ συντηρητικός στην οδήγηση μέχρι να νοιώθεις άνετα.

Δικό σου το κεφάλι οπότε και δικό σου θέμα, αλλά εδώ μέσα οι περισσότεροι είμαστε ένθερμοι οπαδοί του κράνους και λοιπού εξοπλισμού ασφαλείας, οπότε υπολόγισε κι αυτά το έξοδα μαζί με την αγορά.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 11:43
  3. Ερωτηση Για Fmf
    από ctpanoramix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket