Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Δουλεια κτηματομεσιτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas

Δουλεια κτηματομεσιτης

Καλησπερα σε ολους. Ηρθε λοιπον η μερα ευρεση εργασιας! Ανοιγω την χρυση ευκαιρια και βρισκω αρκετες αγγελιες για κτηματομεσιτες. Παιρνω τηλ γινεται συναντηση και ολα ακουγονται ροδινα. Ειναι ομως ετσι? ειναι μια δουλεια που σου πδοσφερει ενα αξιολογο ισοδημα? Ελπιζω καποιος να με βοηθησει γιατι πραγματικα ειμαι αναμεσα σε αυμπληγαδες
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

από τα λίγα που ξέρω, σου αποφέρει. αλλά να ξέρεις οτι θα πληρώνεσαι με ποσοστα, και ποτέ με μισθό. μοιράζεσαι περίπου το ποσοστό κερδους με την εταιρεία που θα εργάζεσαι. κάποια στιγμή, ανάλογα πως πάει, πρέπει να ανοιξεις μπλοκάκι.
    αποστολή σου είναι να αναλάβεις το ακίνητο από αυτόν που το πουλάει, και με διαφορους τρόπους που θα σε καθοδηγήσουν, να βρίσκεις αγοραστές. Τότε πληρώνεσαι.
    απο κει και περα, ισχυει ό,τι ισχυει και για καθε πωλητη. νασαι στη πεννα, νασαι ευδιαθετος, να εχεις το λεγειν κτλ.
    επίσης, υπαρχει περίπτωση να αρχισεις να εισπραττεις μετά από 3-4 μηνες. μπορεί και αμέσως, μπορεί και σ'ενα χρόνο.
    εχει χιλιόμετρο να διανυσεις, θέλει χρόνο, αλλά είναι flexible.

ό,τι ξέρω στο είπα.

δοκίμασέ το, το πολύ-πολύ να χάσεις 2-3 μήνες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    από τα λίγα που ξέρω, σου αποφέρει. αλλά να ξέρεις οτι θα πληρώνεσαι με ποσοστα, και ποτέ με μισθό. μοιράζεσαι περίπου το ποσοστό κερδους με την εταιρεία που θα εργάζεσαι. κάποια στιγμή, ανάλογα πως πάει, πρέπει να ανοιξεις μπλοκάκι.
    αποστολή σου είναι να αναλάβεις το ακίνητο από αυτόν που το πουλάει, και με διαφορους τρόπους που θα σε καθοδηγήσουν, να βρίσκεις αγοραστές. Τότε πληρώνεσαι.
    απο κει και περα, ισχυει ό,τι ισχυει και για καθε πωλητη. νασαι στη πεννα, νασαι ευδιαθετος, να εχεις το λεγειν κτλ.
    επίσης, υπαρχει περίπτωση να αρχισεις να εισπραττεις μετά από 3-4 μηνες. μπορεί και αμέσως, μπορεί και σ'ενα χρόνο.
    εχει χιλιόμετρο να διανυσεις, θέλει χρόνο, αλλά είναι flexible.

ό,τι ξέρω στο είπα.

δοκίμασέ το, το πολύ-πολύ να χάσεις 2-3 μήνες.

...καπως ετσι ειναι (εχω ξαδερφο που κανει αυτη τη δουλεια και με επιτυχια τα προηγουμενα χρονια) όμως πλέον...

εχε στο νου σου κ την υφεση του κλαδου...
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    εχε στο νου σου κ την υφεση του κλαδου...
    ρε σεις, μη τον ψυχοπλακωνετε. υπάρχουν ακόμα ανθρωποι που χτιζουν, που εχουν χτισει, που νοικιαζουν, που πουλανε, που αγοραζουν κτλ. κτλ.
    κάνε το ντου, και ευτυχως τα σκουρα, αν τα δεις, θα τα δεις συντομα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    ρε σεις, μη τον ψυχοπλακωνετε. υπάρχουν ακόμα ανθρωποι που χτιζουν, που εχουν χτισει, που νοικιαζουν, που πουλανε, που αγοραζουν κτλ. κτλ.
    ισως κ να υπαρχουν.....
    ρευστο εχει καποιος απο ολους αυτους?

Αυτη την στιγμη ειμαι.στο σεμιναριο δεν ξερω τι να κανω ειμαι προβληματισμενος. απο την.μια ακουγεται ενδιαφερον.απο την αλλη λενε.οτι η αγορα ναι μεν εχει παγωσει αλλα ακομα υπαρχουν αρκετοι που αγοραζουν. πολυ προβληματισμος. δεν την παλευω!

ισως κ να υπαρχουν.....
    βρε fantacτικέ fantacid... πουλάς ενα ακίνητο, αγοράζεις ένα άλλο. είναι πολλοι παράμετροι... θελει αγώνα όμως, και μην παρω στο λαιμο μου τον σφιγκα. δικια του η απόφαση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    ισως κ να υπαρχουν.....
    πριν λιγο ειχα πελατη στο γραφειο με αρκετα λεφτα στην τσεπη...λεφτα υπαρχουν,το κρατος ομως δεν αφηνει οσους τα εχουν να τα βγαλουν στην αγορα.....
    κανε τη δουλεια,αρκει να εχεις ορεξη να τρεξεις,θα δεις πολλα,θα ακουσεις πολλα....
    αν το κανεις για πρωτη δουλεια θελει υπομονη
    μην πεις ποτε ψεματα(αν και ο εργοδοτης θα σε αναγκασει)
    και παντα να βαζεις τους πελατες να υπογραφουν την εντολη.........
    ενας το καλοκαιρι τον οποιο πιστεψα το λογο του οταν φτασαμε να κανουμε συμβολαιο μου ειπε οτι δε με πληρωνει........ιδεολογικα.....(το νιμου της μανας του)
    θα μπορουσα να του τα παρω αλλα δε γαμεις ειπα...
    καλες δουλειες να εχεις αν τελικα την κανεις τη δουλεια και αν τυχει κανας πελατης και θελει τιποτα εδω αργολιδα εδω θα ειμαι!!!!
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    ...
    σωστός! ποτέ ψέμματα, ποτέ χωρίς υπογραφές!

πριν λιγο ειχα πελατη στο γραφειο με αρκετα λεφτα στην τσεπη...λεφτα υπαρχουν,το κρατος ομως δεν αφηνει οσους τα εχουν να τα βγαλουν στην αγορα.....
    κανε τη δουλεια,αρκει να εχεις ορεξη να τρεξεις,θα δεις πολλα,θα ακουσεις πολλα....
    ενας το καλοκαιρι τον οποιο πιστεψα το λογο του οταν φτασαμε να κανουμε συμβολαιο μου ειπε οτι δε με πληρωνει........ιδεολογικα.....(το νιμου της μανας του)
    καλες δουλειες να εχεις αν τελικα την κανεις τη δουλεια και αν τυχει κανας πελατης και θελει τιποτα εδω αργολιδα εδω θα ειμαι!!!!
    μαλλον εισαι τις δουλειας ε?
    πες τι πουλουσες περσι ή μαλλον πριν 3χρονια κ τι πουλας φετος...
    το οτι υπαρχει ενας πελατης με ρευστο τι σημαινει οτι σωθηκες?
    πριν 3 χρονια ποσοι τετοιοι υπηρχαν?

σιγα σιγα βγαινουν τρελες ευκαιριες κ οποιος εχει ρευστο αγοραζει γη σε τιμες λουκουμι που 3 χρονια πριν ουτε ζωγραφιστα δε τα εβλεπε.....

το θεμα ειναι ποσοι τετοιοι υπαρχουν..........?
    θα τους βρεις?

Σε ευχαριστω πολυ γεα τις συμβουλες. θα ηθελα ομως καποια παραπανω στοιχεια. θελω ομως να μ πεις κατι μεσα απο την καρδια σου. υπαρχει δουλεια? Υπαρχειι η αγορα? αξιζει να τ προσπαθησω? η εταιρια που ειμαι τωρα ειναι η ασπις.

Εργάζομαι σε κτηματομεσητικό και κατασκευαστική. Στην Κρήτη.
    Πριν 5 χρόνια χτίζαμε 15 σπίτια το χρόνο. Εφέτος έχουμε χτίσει 1,5.
    Πριν 5 χρόνια δεν προλαβαίναμε τα συμβόλαια. Εδά έχουμε να κάνουμε συμβόλαιο από 7/12/2010
    Έχει να κάνει ΠΟΥ θα ασκήσεις την μεσιτεία, σε τι περιοχή και με τι πελάτες (τι εθνικότητας).
    Άγγλοι, Γάλλοι, Νορβηγοί, Γερμανοί είναι κουμπωμένοι. Οι Ρώσσοι πιο άνετοι. Οι Άραβες κομσί-κομσά.
    Οι Έλληνες ξεπουλάνε μπας και ξελασπώσουνε.
    Αυτό που κινείται ακόμη είναι τα rentals, όψιμες εποχιακές ενοικιάσεις σε βίλλες που χτίστηκαν από ξένους από το 2000 και πόδες. Εκεί έχουμε κίνηση και στα short & στα long term rentals. Μειωμένη βέβαια αλλά το παλεύουμε.
    Η οικοδομή έχει κάτσει και δε σηκώνεται. Φυτοζωούμε! Αν έχουμε δουλειά ακόμα είναι από τα μερεμέτια σε υπάρχουσες οικοδομές.
    Οι περισσότερες κατασκευαστικές και μεσητικά στην περιοχή έχουν βαρέσει κανόνι. Δεν κινείται πράμα και οι περισσοτεροι εργάτες δουλεύουν για 20-35€ μεροκάματο ανασφάλιστο. Είμαστε απλέρωτοι αρκετό καιρό τώρα...
    Αυτά...
    Αυτά προς το παρόν και για τον εδώ τόπο. Αύριο δεν κατέω, μα εδά έτσά 'ναι τα πράματα...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    μαλλον εισαι τις δουλειας ε?
    πες τι πουλουσες περσι ή μαλλον πριν 3χρονια κ τι πουλας φετος...
    το οτι υπαρχει ενας πελατης με ρευστο τι σημαινει οτι σωθηκες?
    πριν 3 χρονια ποσοι τετοιοι υπηρχαν?

σιγα σιγα βγαινουν τρελες ευκαιριες κ οποιος εχει ρευστο αγοραζει γη σε τιμες λουκουμι που 3 χρονια πριν ουτε ζωγραφιστα δε τα εβλεπε.....

το θεμα ειναι ποσοι τετοιοι υπαρχουν..........?
    θα τους βρεις?
    ενα θα σου πω...υπαρχουν πολλοι.πιο πολλοι απ οσους πιστευεις και πιστευω.....
    ενα χρονο την κανω τη δουλεια,τι ενα χρονο,ενα χρονο εχω το γραφειο αλλα μου ετυχαν καποια πραγματα ασχημα και δεν ειχα χρονο για τη δουλεια...

κοιτα τωρα τι παιζει.....πριν τρια χρονια πριν 5 χρονια παλι αυτοι που τα εχουν και τωρα τα ειχαν τα λεφτα.....
    οι τραπεζες εκαναν τον κοσμο με λεφτα τοτε...γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε τωρα......
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

οι τραπεζες εκαναν τον κοσμο με λεφτα τοτε...γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε τωρα......
    ειδες απαντησες μονος σου.... οι τραπεζες ΕΔΙΝΑΝ λεφτα, υπαρχαν, αλλαζαν χερια, υπηρχε αγορα...

σημερα???
    τα ειπε ολα ο Εχετλαίος που απο τι φαινεται εχει λιγη πειρα παραπανω...

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2004, 18:33
  2. Ψαχνω δουλεια....
    από ireneepi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 08:50
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2004, 14:45
  4. Απαντήσεις: 0