Πάρε ένα γαλλικό, κόλλα πάνω του ένα μαγνήτη να κάνεις τη δουλειά σου...
υπαρχει καποιος τροπος να το κολλησω ΣΤΑΘΕΡΑ ψωρις την χρηση ηλεκτροσυγκολησης?
καπου στις ανακατασκευες των παιδιων εδω μεσα ειχα δει κατι κολλες για μεταλλα...
για δωστε τα φωτα σας...![]()
![]()
σταμπι ,γινε ποιο συγκεκριμενος ρε φιλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
φερτο..![]()
![]()
@μακ
πλακα κανεις μαλλον...![]()
![]()
Μάλλον δεν κατάλαβα γιατί θέλεις να το κολλήσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
@μακ
πλακα κανεις μαλλον...![]()
![]()
![]()
μαλλον δεν εξηγηθηκα εγω σωστα...
κανονικα το στρογγυλο παξιμαδι ηταν στην θεση του στην τρυπα κολλημενο και ειχες τον σιγαστηρα ετοιμο να μπει στην εξατμιση οτι ωρα ηθελες...
ομως για καποιο ανεξηγητο λογο ο προηγουμενος ιδιοκτητης μου πουλησε τις εξατμισεις και οι ιεφερεσιγαστηρες ηταν ετσι...με ξεκολλημενα τα παξιμαδια...τοτε δε με ενδιεφερε να βαλω τους σιγαστηρες ,τωρα ομως θελω να τους βαλω ...οποτε αφου τα παξιμαδια δεν ειναι σταθερα κολλημενα πανω στο σιγαστηρα ,πως θα βιδωσω ολοκληρω τον σιγαστηρα πανω στην αποληξη(κοκκοβιο) της εξατμισης?
![]()
Γιατι δεν βαζεις ενα κανονικο παξιμαδι ? Για να βιδωσεις την βιδα το πιανεις με ενα μυτοτσιμπιδο (ελπιζω να χωραει) . Ετσι κανω εγω σε yoshimura.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
καλη ιδεα...Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Γιατι δεν βαζεις ενα κανονικο παξιμαδι ? Για να βιδωσεις την βιδα το πιανεις με ενα μυτοτσιμπιδο (ελπιζω να χωραει) . Ετσι κανω εγω σε yoshimura.
![]()
γιατι ομως η akrapovic να το χει κολλημενο?
![]()
![]()
Αυτες οι κολλες για μεταλλα αντεχουν μεχρι 500οF (περιπου 260οC). Τί θερμοκρασιες αναπτυσσει το εσωτερικου της εξατμισης?
Με ηλεκτροσυγκολληση θα κανεις σωστη δουλεια μονο
Για ευκολια. Με κολλημενο παξιμαδι η βιδα "πιανει" σιγουρα πολυ πιο ευκολαΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
καλη ιδεα...
γιατι ομως η akrapovic να το χει κολλημενο?
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
E, αυτό είπα κι εγώ βρε καρντάση, απλά δε φαίνεται στη φωτό πως το παξιμάδι είναι στρόγγυλο (νόμιζα πως ήταν κανονικό).Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
καλη ιδεα...
ωχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
E, αυτό είπα κι εγώ βρε καρντάση, απλά δε φαίνεται στη φωτό πως το παξιμάδι είναι στρόγγυλο (νόμιζα πως ήταν κανονικό).
με συγχωρεις τοτε...
![]()
![]()