Πάει...![]()
Πάει...![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Συλληπητηρια και ας ειναι ελαφρυ το χωμα....![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Όχι ρε γαμώτο, πως πότε; Κρίμα ας είναι ελαφρύ το χώμα, κουράγιο στους δικούς του ανθρώπουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Πάει...![]()
δεν μπορώ να το πιστέψω![]()
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Τι λες ρε Στέργιο ..???![]()
Που πως και πότε ..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ohi re...
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Λεπτομέρειες παιδιά δεν ξέρω...
Συνέβη ενώ είχε πάει γαμήλιο ταξίδι Αγγλία-Σκωτία...
Σκ@τα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Σκ@τα...![]()
![]()
οχι ρε φιλε....οχι....
Keep spamming!!!:a13:
Μήπως έγινε λάθος; Δεν το χωράει το μυαλό μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Σκ@τα...
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Μακάρι, πριν ποστάρω διασταύρωσα οπότε δεν...
Τις έμαθα εγώ ρε Στεργιο, αλλά δεν έχει νόημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Έξω από την Ντιζόν, σταματημένο αμάξι λόγω βλάβης στην αριστερή λωρίδα στην έξοδο στροφής την ώρα που προσπερνούσε νταλίκα ο Νώντας (no room left to brake..)
Το χειρότερο είναι ότι ακριβώς από πίσω ήταν η γυναίκα του με την μηχανή της και έγινε αυτόπτης μάρτυρας όλης της ιστορίας...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μα τι κρίμα ρε γμτ...τι κρίμα το παλικάρι....νέα παιδιά ξεκινούσανε μια καινούρια ζωή μαζί...και μοτοσικλετιστές...να χαρούν τα ταξίδια και τη ζωή τους....
Τα θερμά μου συλλυπητήρια....τι να πω...κρίμα.
Κώστα, είχατε πάει μαζί βόλτα ιταλία?
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.