Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Να και ένας Νέος, αλλά Παλιός....

Να και ένας Νέος, αλλά Παλιός....

Απο πιστιρικάς χαλβάδιαζα την απαστράφτουσα 750 bmw του πατέρα (R εξηντακάτι) και απολάμβανα τις βόλτες που κάναμε μαζί.....Μία σχέση ερωτική.
    Ακόμη θυμάμαι τις ατελείωτες ώρες που καθόμουν στην θέση του οδηγού και έκανα πως πιλοτάρω ενώ ήταν παρκαρισμένη, αλλά και το κάψιμο στα μπούτια μου απο την καυτή σέλα όταν ήταν στον ήλιο. Όταν ήμουν γύρω στα 14-15 δανειζόμουν παπιά για να κάνω βόλτες. Το πρώτο με ταχύτητες ένα 50άρι eduraκι της suzuki.Μοντέλο δεν θυμάμαι. Μετά απο κανένα χρόνο ,δηλαδή στα 16 πηγαίναμε με τον πατέρα μου στις εκθέσεις και τις χάζευα. Θα έπαιρνα την πρώτη μου μηχανή. Σκεφτόμουν το FZR250. Έλα όμως που το έμαθε η μάνα και έγινε χαμός!!!!<<Θα την κάψω!!!!>> οπότε και μηχανή τέλος....... Με σπρώξανε στο αυτοκίνητο απο τότε.Το έπερνα και μόνος μου. Στα 18 πήρα και το δίπλωμα. Για μηχανή ούτε λόγος. Για δίπλωμα το ίδιο.
    Τα χρόνια περάσανε. Φτάσαμε τα 30.
    Μέχρι τώρα νοίκιαζα εδώ και εκεί στις διακοπές .Παλιά νοίκιαζες και χωρίς δίπλωμα αλλά τα τελευταία χρόνια σφίξανε τα πράγματα. Άσε που σου δίνανε τίποτα παρτάλια. Οπότε λέω: Άστο καλό...Πάνε βγάλε ενα δίπλωμα να είσαι΄νόμιμος και κυριλέ...
    Το πήρα και αυτό. Αγορά???
    Με σοκάρουν αυτά που γίνονται με τις μηχανές και τα βλέπω συχνά στους δρόμους. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Έχω χάσει και εγώ δικούς μου ανθρώπους..............

Αυτό με έκανε να απέχω. Αλλά το αίμα νερό δεν γίνετε...
    Φέτος είχα πάει με την κοπελιά διακοπές και νοικιάσαμε ένα XT. Το κράτησα 1 μέρα. Άβολη σέλα και ένοιωθα ανασφαλής. Την επόμενη πήραμε ένα Africa 750. Άλλο πράγμα.Ήρθε και έδεσε.Νοιώσαμε και οι δύο άνετα. Περισσότερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στο δρόμο. Περισσότερη δύναμη-καλύτερο φρενάρισμα--πλάγιασμα.

Και οι δύο μετακινούμαστε όλα αυτά τα χρόνια με αυτοκίνητα. Εγώ δε, με γρήγορα...
    Όταν ήρθαμε πίσω και πήγαμε να πάρουμε τα αυτοκίνητα μας να οδηγήσουμε....τι έγινε???
    Εγώ τα έπαιξα...Δεν το περίμενα.
    Δεν μπορούσα να πάω μία...πως στρίβω,κλπ.Ένοιωθα πνιγμένος μέσα στο"κουτί". Μετά απο 2-3 μέρες επανήλθα. Η κοπελιά μου χωρίς να της πώ τίποτα μου είπε τα ίδια.
    Παλαιότερα που κυκλοφορούσαμε βλέπαμε τις μηχανές και ξεχωρίζαμε κάποιες απο αυτές. Τώρα έχουμε τρελαθεί ολότελα.

Τους μοτοσυκλετιστές πάντα τους πρόσεχα στο δρόμο αλλά θα έπρεπε όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτων να ανέβουν έστω και ώς συνοδηγοί για να αισθανθούν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν. Κινδύνους που δεν σου περνάνε απο το νού διαφορετικά.

Βάλαμε σκοπό να πάρουμε μία.
    Έχουμε ερωτευθεί την BMW 1200GS!!

Την άνοιξη του 2006. Χρήση: Βόλτες και εκδρομές. Εγώ κάνω πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα μέσω αττικής οδού. Δέν βρίσκω κίνηση. Δεν ξέρω όσον αφορά την καθημερινή μετακίνηση. Να σας πώ την αλήθεια έχω κάποιο φόβο για μέσα στη ζούγκλα της Αθήνας.

Eίμαστε της φύσης και της περιπέτειας αλλά δεν θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες.....

Να σας πώ την αλήθεια τώρα που κάνω αναδρομή λέω :Καλά έκανε η μάνα μου τότε και μου έκοψε την φόρα. Η οδήγηση της μηχανής θέλει σύνεση, προσοχή και ωριμότητα , στοιχεία τα οποία ένας πιτσιρικάς δεν τα έχει σε καμία περίπτωση. Με το αυτοκίνητο είχα κάνει τις απίστευτες Μ.......ς . Κατόπιν λέω....Το θέμα είναι να φτάσουμε ,ας είναι να αργήσουμε και λίγο.

Τα χρήματα είναι πολλά. Να πάω για εκεί ή να κοιτάξω για κάτι άλλο σε μεταχ ίσως? Μπαίνω εδώ στο forum και ενημερώνομαι. Τί άλλο πιστεύεται θα με βοηθήσει μέχρι τότε?

Παρακαλώ για την γνώμη σας γενικά και ειδικά

Φιλικούς χαιρετισμούς

Ένας νεος παλιός ή παλιός νέος....

Ενας Σα(ρα)Μαριτης Το avatar του/της SaraMaritis

Καλως τον...

...Palios-neos-μαν !!!
    Η πρωτη ειναι "στανταρντ"...
    ...αλλα εχεις ακομα μια για τον κοπο που εκανες, να γραψεις ολο αυτο !!!

"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Καλώς όρισες παλιέ νέε μου φίλε!

Μου θύμισες κι εμένα τα νιάτα μου...
    Κι ας είμαι και μικρότερός σου...

Να είσαι και να περνάς πάντα καλά!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    καλώς ήρθες

Γουελκαμ παλιε-νεε

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    i gnomi mou ine i eksis
    na isouna kamia gkomena psili ksan8ia me orea megala boobs kamia lepti mesoula ke kana vrazilianikou tipou kolaraki na asxoli8oume
    san ke esena exoume ke apo8ema gia 20 xronia
    genikos pare noumeraki ke perimene tin sira sou...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ektos ke an mas promi8efsis me tipota kales
    opote se vazoume se periopti 8esi
    ala etsi kseraila...
    se nio8oume se katalavenoume ke se variomaste...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ευχαριστώ για το θερμό καλοσόρισμα και βεβαίως βεβαίως ανταποδίδω με αντίστοιχες μπυροποσίες

αλλά και για το όμορφο χιούμορ.
    Για γυναίκες πάντως δεν βλέπω να έχετε-έχουμε ανάγκη ...βρωμάει ο τόπος γύρω μας ....άσε που έχουν ξεφύγει... και εμείς μαζί τους....

Relax & enjoy

Re: Να και ένας Νέος, αλλά Παλιός....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Palios-neos
    Βάλαμε σκοπό να πάρουμε μία.
    Έχουμε ερωτευθεί την BMW 1200GS!!

Την άνοιξη του 2006. Χρήση: Βόλτες και εκδρομές. Εγώ κάνω πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα μέσω αττικής οδού. Δέν βρίσκω κίνηση. Δεν ξέρω όσον αφορά την καθημερινή μετακίνηση. Να σας πώ την αλήθεια έχω κάποιο φόβο για μέσα στη ζούγκλα της Αθήνας.

Eίμαστε της φύσης και της περιπέτειας αλλά δεν θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες.....

Τα χρήματα είναι πολλά. Να πάω για εκεί ή να κοιτάξω για κάτι άλλο σε μεταχ ίσως? Μπαίνω εδώ στο forum και ενημερώνομαι. Τί άλλο πιστεύεται θα με βοηθήσει μέχρι τότε?

Παρακαλώ για την γνώμη σας γενικά και ειδικά

Φιλικούς χαιρετισμούς

Ένας νεος παλιός ή παλιός νέος....

Tο 1200 GS είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι, αλλά υπερτιμημένο για τα λεφτά που το πουλάνε.
    Με 5000 έως 6000 Ε αγοράζεις ένα καλομεταχειρισμένο Africa υπερεξοπλισμένο (τριβάλιτσα κλπ) και σε μένουν και ρέστα για τις διακοπές των επόμενων 3 χρόνων (τουλάχιστον).
    Στο χώμα πάνε το ίδιο, στο ταξίδι το Honda θα βγάζει μικρότερες μέσες ωριαίες και ελαφρώς μεγαλύτερη κατανάλωση.
    Αν το οικονομικό (στην αγορά του GS υπολόγισε και εξοπλισμό ταξιδιού) δεν είναι πρόβλημα, πάρε την Γερμανίδα. Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα V-Strom 650 (εξαιρετικά οικονομικό και αξιόπιστο και με πολύ καλύτερους χώρους-σέλα από το Honda) ή Africa αν επρόκειτω να πατήσω περισσότερο χώμα.
    Καλές βόλτες ... γενικώς.

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Καλωσόρισες!!!!

Ότι είπε ο SaraMaritis, ισχύει και για μένα,

συν μία ακόμα, γιατί μου άρεσε και το σκεπτικό σου!

Καλώς τον Palios-neos
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    χαρα και μας
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Re: Re: Να και ένας Νέος, αλλά Παλιός....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Tο 1200 GS είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι, αλλά υπερτιμημένο για τα λεφτά που το πουλάνε.
    Με 5000 έως 6000 Ε αγοράζεις ένα καλομεταχειρισμένο Africa υπερεξοπλισμένο (τριβάλιτσα κλπ) και σε μένουν και ρέστα για τις διακοπές των επόμενων 3 χρόνων (τουλάχιστον).
    .

Κατ'αρχάς, καλώς ήρθες.

κατά δεύτερον, φίλε στόκε (σορρυ σα να σε βρίζω νιώθω ) ε, όχι και το gs με το africa!

Το 1200 είναι μαμάτο!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παιδιά καλημέρα

Αυτο το πράγμα με την 1200 είναι έρωτας.... :a07: Αλλά και 3 φορές επάνω στην τιμή είναι κάπως...:a029:
    Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση πάντως :a31:
    ...αλλά βρίσκεις τίποτα καλό???Έχει σταματήσει να παράγετε εδώ και μερικά χρόνια... Είναι μεταχ, οχι αυτο, οχι εκείνο αλλά συμφωνώ απόλυτα ότι θα είναι μια τίμια αγορά για ένα καλό ξεκίνημα.....
    Για το Vstorm αν και είναι καλό, λέω όχι. Ο λόγος απλός. Οι χωματόδρομοι είναι ακόμη πολλοί και μας περιμένουν.

Απο την άλλη όταν είσαι ερωτευμένος για πόσο καιρό μπορείς να μείνεις μακριά της?? Αργά ή γρήγορα θα σου κάτσει...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    καλώς ήρθες και υπομονή...

και οταν στα ................χώνουν ...

σοβαρότης μηδέν...

και η ζωή συνεχίζεται...

Re: Re: Re: Να και ένας Νέος, αλλά Παλιός....

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    όχι και το gs με το africa!

Το 1200 είναι μαμάτο!
    Όσον αφορά την χρηστικότητα, πλην των γρηγορότερων ασφάλτινων ταξιδιών, δεν βλέπω που αλλού είναι καλύτερο το 1200. Στο χώμα μήπως;
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Palios-neos
    Απο την άλλη όταν είσαι ερωτευμένος για πόσο καιρό μπορείς να μείνεις μακριά της?? Αργά ή γρήγορα θα σου κάτσει...
    Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
    Είναι πως βλέπει ο καθένας τα πράματα.
    Εγώ πχ, δεν θα έδινα 16 χιλιάρικα για να τα βροντάω στα χώματα.
    Με λίγο ψάξιμο, βρίσκεις λουλούδια Αφρικάνες 2000 και μετά και φουλ εξοπλισμένες.
    Από ΄κει και πέρα, εξαρτάται την χρήση που θα κάνεις. Αν δηλαδή κοιτάς μόνο τον χωμάτινο τουρισμό, κοίτα και προς μονοκύλινδρα πλευρά. (LC4, DR, XR)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο παλιός και ο νέος τίγρης
    από matsamitsou στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2009, 11:47
  2. Ένας Πατρινός, ένας Πυργιώτης και ένας Καλαματιανός...
    από Μήτσος1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 18:26
  3. να και κατι απο ομαδα εψιλον
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 16:18
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2004, 09:09
  5. Δινω Το Dr Και Παμε Για Αλλα
    από kosdros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2