Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Bmw R1150 Gs η Aprilia Caponord

Bmw R1150 Gs η Aprilia Caponord

Δηλωνω τρελα κολλημενος με το απριλια εμφανισικα κυριως αλλα και λογω ανεσης αλλα το bmw μ κολλαει λογω μιας διαχρονικοτητος που εμπνεει αλλα και διοτι ειναι μηχαναρα με ενα διαφορετικο τροπο απο το Caponord...
    Παρολα αυτα θα ηθελα να μαθω πληροφοριες και για τα 2 μοντελα..
    Επισης ενδιαφερομαι και για πληροφοριες περι προβληματων και σερβις...

Φιλος θελει να κινηθει για την συγκεκριμενη αγορα και μ ζητησε να βοηθησω με τον τροπο μου..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Να μας πεις σε τι διαδρομές θέλει να κινηθεί ο φίλος σου κυρίως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Capo .-

Κυριως ασφαλτο και ταξιδι κ πολυ σπανια αν τυχει κ κανα χωμα..
    Θα ηθελα οσες περισσοτερες πληροφοριες ειναι δυνατο διοτι κ εγω δεν γνωριζω πολλα και η αληθεια ειναι οτι κ τα 2 με ελκουν οποτε σε καμια των περιπτωσεων δεν ειμαι σε θεση να τον βοηθησω αυτη τη στιγμη...
    Ελπιζω να βγαλουμε κανα συμπερασμα εδω περα...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Κάνε ένα σερτς και θα βρείς πολύ υλικό και για τα δύο.
    Προσωπική εκτίμηση να μείνει μακρυά και από τα δύο.
    Και εφ'όσον στο μενού δεν υπάρχει χώμα, τότε να πάει σε μιά στρηατ μοτό.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Capo.........!!!!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

Capo! (όπως βλέπεις στην φωτό μου, μια ψιλοπροκατάληψη την έχω )
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    capo πιο δυνατο και πιο συγχρονο,τα τελευταια με το abs εχουν λυσει και τις παιδικες ασθενειες.αν και τα προηγουμενα με διαφορες ανακλησεις τα εχουν λυσει και αυτα.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Χώμα, ή μάλλον ποιο άσχημο δρόμο, νομίζω θα σε πάει καλύτερα το 1150.
    1150 χαμηλότερα το βάρος και και συγχωρεί πολλά.
    Καπο δυνατότερο, έχει κ αυτό την δική του ομορφιά.
    Αν μπορείς κάντα μια βόλτα.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    το BMW ειναι πιο 'dakar-ίσιο" μηχανακι ....

το Caponord ειναι προς το SUV πεδιο ... ανεσεις, φορτωμα.... κλπ

( ο γραφων πρωην κατοχος Capo και φανατικος πολεμιος της Μ. Ντενίση.... )
    Accipere quam facere praestat injuriam

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Σαν κάτοχος Capo είμαι λίγο προκατηλειμένος αλλά θα σου πω πως έχουν τα πράγματα με την δική μου.
    Την πήρα φτηνά με ABS μοντέλο τέλος 2004 με αρκετά αξεσουάρ.
    Με το που την πήρα εκανα μια βόλτα 1000 χιλιομέτρων χωρίς κανένα πρόβλημα(αρκετά απο τα χιλιόμετρα δικάβαλο) σε επαρχιακό κλειστό και ανοιχτό στροφιλίκι. Το capo ανταποκρίθηκε άψογα στις στροφές και στον ανοιχτό δρόμο. Είχα αρκετό γκάζι για τις προσπεράσεις και καθόλου σκρορτσαρίσματα σε χαμηλές στροφές.
    Αρα ταξίδι άνετο(σύμφωνα με τον συναναβάτη πιο άνετο απο μια 1150GS ADV και 1200GS ADV που ήρθαν στην βόλτα).
    Θέλει μια καλύτερη προστασία απο τον αέρα πάνω απο τα 130-140.
    Θέλει(το δικό μου είχε)16άρι γρανάζι μπροστά που σε βοηθά σε πόλη και στροφές αλλα κουράζει λίιιιγο σε ευθείες,λίγο όχι πολύ.
    Θέλει αλλαγή χαρτογράφησης(έυκολα-ανέξοδα) και να μπεί πρόγραμμα ενός Αμερικανού που προσφέρει περισσότερη ροπή χαμηλά και μικρότερη κατανάλωση(στο δικό μου είδα μέχρι 2λίτρα διαφορά σε ταξίδι και 1,5 στην πόλη σταθερό)και σε συνδυασμό με το 16άρι γρανάζι απλά αποκτάς άλλη μηχανή.
    Θέλει προαιρετική αλλαγή σε ανορθωτή και ταχυσυνδέσμους βενζίνης(κόστος και για τα 2 120€).
    Θέλει να έχεις σε ταξίδι καβάτζα 1-2 πολλαπλασιαστές μην τυχόν καεί κάποιος(δεν θα σε ακινητοποιήσει αν καεί αλλα θα σου μειώσει την ταχύτητα οπότε μιας και είναι εύκολη η αλλαγή καλό είναι να έχεις μαζί).
    Ολα τα "θέλει" το πιο πιθανό να έχουν γίνει απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη οπότε εσύ παίρνεις έτοιμη την μηχανή για ταξίδια και βόλτες.
    Το καλοκαίρι την πήγα χώμα(κατσάβραχο είχε αρκετό)και τα έπαιξε αλλα όχι η μηχανή αλλα ο αναβάτης(εγ δηλαδή) γιατί ήμουν πρωτάρης. Η μηχανή μια χαρά τα έβγαλε όλα τα κομμάτια. Στα δύσκολα έλεγα τώρα έπεσα αλλα το CAPO είχε άλλη γνώμη. Και με λάστιχα οχι χωματινα λέμε. Αν βάλεις τα Metzeler Caroo αλλαζει το σκηνικό.
    Εγω είμαι απίστευτα ευχαριστημένος απο την αγορά και το μόνο που ουσιαστικά θα χρειαστέις αν την πάρεις είναι εναν καλό μάστορα APRILIA (αλλα αυτόν στην Αθήνα τουλάχιστον τον έχουμε ).
    Οτι θές ρώτα εδώ είμαστε.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    εναν καλό μάστορα APRILIA (αλλα αυτόν στην Αθήνα τουλάχιστον τον έχουμε ).
    στείλε μου ένα πμ όταν μπορέσεις γιατί έχει φίλος ένα Falco που χρειάζεται λίγο δουλειά
    Give me fuel, Give me fire

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Επειδη δεν το βλεπω να υπερασπιζονται πολλοι το 1150, να κανω τον δικηγορο του διαβολου.

1) Δεν υπαρχει αλλο μεγαλο 'ον-οφφ' που να μπορεις να του φορτωσεις τοσο πραμα σε αποσκευες. Βασικα αμφιβαλλω αν υπαρχει αλλη μηχανη γενικοτερα με τετοιες ικανοτητες φορτωματος.

2) Δεν υπαρχει αλλο μεγαλο 'ον-οφφ' που να ειναι τοσο ξεκουραστο σε ασφαλτινο ταξιδι. Απαραιτητη βεβαια η ζελατινα της givi. Ακομα πιο ανετο το adv το ψηλο, λογω σελλας.

3) Δεν υπαρχει αλλο μεγαλο 'ον-οφφ' που να ειναι τοσο σταθερο στα πολλα. Τρενο.

4) Δεν υπαρχει αλλο μεγαλο 'ον-οφφ' με τοσο βαρετο κινητηρα αν δεν του κανεις τα κλασσικα, εξατμιση/φιλτρο/τσιπ. Αν του τα κανεις, (+1000ευ) εχεις επιδοσεις επιπεδου 1200GS και χανεις και καπου 20 κιλα σιδερο.

Δικια μου γνωμη. Να το παρει ο φιλος αν το εχει οδηγησει και του αρεσουν οι ιδιοσυγκρασιακες μηχανες. Εχει μπολικο χαρακτηρα (ξεχειλιζει!) το θεμα ειναι να του ταιριαζει.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    [B]Επειδη δεν το βλεπω να υπερασπιζονται πολλοι το 1150, να κανω τον δικηγορο του διαβολου.

1) Δεν υπαρχει αλλο μεγαλο 'ον-οφφ' που να μπορεις να του φορτωσεις τοσο πραμα σε αποσκευες. Βασικα αμφιβαλλω αν υπαρχει αλλη μηχανη γενικοτερα με τετοιες ικανοτητες φορτωματος.

2) Δεν υπαρχει αλλο μεγαλο 'ον-οφφ' που να ειναι τοσο ξεκουραστο σε ασφαλτινο ταξιδι. Απαραιτητη βεβαια η ζελατινα της givi. Ακομα πιο ανετο το adv το ψηλο, λογω σελλας.

3) Δεν υπαρχει αλλο μεγαλο 'ον-οφφ' που να ειναι τοσο σταθερο στα πολλα. Τρενο.

4) Δεν υπαρχει αλλο μεγαλο 'ον-οφφ' με τοσο βαρετο κινητηρα αν δεν του κανεις τα κλασσικα, εξατμιση/φιλτρο/τσιπ. Αν του τα κανεις, (+1000ευ) εχεις επιδοσεις επιπεδου 1200GS και χανεις και καπου 20 κιλα σιδερο.
    5) Δεν υπάρχει άλλο μεγάλο ον οφ που όταν ρίχνεις γκαζιά νομίζεις ότι τράκαρες (πλην του Στέλβιο)
    6) Δεν υπάρχει άλλο μεγάλο ον οφ που να καίει λάδι.
    7) Δεν υπάρχει άλλο ον οφ που να πλρώνεις τόσα πολλά για να πάρεις τόσο λίγα.
    Ο συνήγορος του αγγέλου
    :rotflmao:

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...tRJ4uHacLsIf6R

http://www.google.gr/url?source=imgl...s6R3VAJVc_y9kQ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το να αναφέρει κάποιος την πιθανή χρήση σε χώμα για μηχανάκια που ζυγίζουν 230+ άδεια, μόνο θυμηδία προκαλεί
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF