Έτσι λοιπόν, σαν να μη με έφταναν η μείωση των οικογενειακών εισοδημάτων, η επαπειλούμενη απόλυση και η περιρρέουσα αίσθηση μιζέριας, αποφάσισα να ζιγκλερώσω και το μηχανάκι...
...αφού λοιπόν φρόντισα να υπάρχει ενναλακτικό μέσο μετακίνησης και μετά από καλή(πιστεύω) μελέτη του ιδιαίτερα κατατοπιστικού άρθρου του oldMan για τους εξαεριωτήρες, ξεκίνησε η διαδικασία εγκατάστασης του κιτ της SIGMARACING που προμηθεύτηκα από το e-bay(μεταξύ μας, το έχω εδώ και 2 χρόνια αλλά δεν τολμούσα να το αγγίξω).
Θα προσπαθήσω να περιγράψω όσο ακριβέστερα μπορώ τι έχω κάνει μέχρι τώρα για να ζητήσω μετά τη γνώμη των πιό έμπειρων πάνω σε θέματα καρμπυρατέρ γιατί μάλλον έχω κολλήσει...![]()
Το πειραματόζωο είναι μιά Africa Twin XRV 650 mod.1989 με την οποία συμβιώνουμε επιτυχώς τα τελευταία 14 χρόνια. Πριν να βάλω χέρι στα καρμπ. φρόντισα για την άψογη λειτουργία του κινητήρα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για την προέλευση τυχόν συμπτωμάτων.
Αφού λύθηκαν ένα-ένα τα ΚΕΙΗΙΝ 32άρια CV , καθαρίστηκαν με το ειδικό υγρό καθαρισμού για καρμπ., μετά με αέρα με πίεση(από φιάλη, δεν έχω κομπρεσέρ), αλλάχθηκαν τα o-ring, ελέγχθηκαν οι μεμβράνες και συναρμολόγήθηκαν προσεκτικά με τη βοήθεια του Service Manual της Honda.
http://img810.imageshack.us/img810/134/karmp2.jpg
Μια παράκληση, προσπαθώ να ανεβάσω φωτό απευθείας, όχι μέσω imageshack αλλά δεν μπορώ, πως γίνεται?(η ηλικία βλέπετε....)
Παλιότερα είχα ανεβάσει πολλές, έχει αλλάξει κάτι???