Ξεκιναμε λοιπον Κυριακη γυρω στις 11 το πρωι απο Χαλκιδα,δυο φιλοι κι εγω για μια χαλαρη βολτα και καφεδακι με προορισμο τους Αγιους Αποστολους Αττικης.Η διαδρομη γνωστη: Βαθυ,Χαλκουτσι,Ωρωπος ολο παραλιακα.Ζεστος καιρος,διαθεση στο φουλ,οι ταχυτητες χαλαρες(60-70χαω) ολα κυλανε ροδινα...ωσπου 2 χλμ περιπου πριν μπουμε στους Αγιους Αποστολους μετα απο μια δεξια στροφη και σε αποσταση 10?μετρων σταματημενο ΚΑΘΕΤΑ στο ρευμα μας ενα toyota carina.
Αυτο που ακολουθησε ειναι σκηνη βγαλμενη απο Hollywood.
Ο Μητσος με το vstrom που ειναι μπροστα μου καρφωνεται στην πορτα του οδηγου και με μια κολοτουμπα περναει πανω απο το αμαξι.Εγω με το που βλεπω το σκηνικο προλαβαινω να ψελισω ενα "πωωω" πλακωνομαι στα φρενα,το μηχανακι πλησιαζει με την αριστερη μπαντα(μπας και γλιτωσω την μετωπικη)το αυτοκινητο, αφηνω τα τιμονια κλεινω τα ματια και...μπααμμ...σκαω στην πισω πορτα ,σπαω το τζαμι και ζηλευοντας το αεροπλανικο του Μητσου κανω μια πιρουετα και σκαω διπλα του ξαπλα στο οδοστρωμα.Με το τριτο μπαμ που ακουω περιμενω να δω τον Πανο να ερχεται ,σαν αλλος Σοτομαγιορ να προσγειωθει στην αγκαλια μας, αλλα (ευτυχως??)εμεινε σφηνομενος στο αριστερο μπροστινο φτερο του αυτοκινητου!
Απολογισμος συγκρουσης: Μητσος με σπασμενο δεξι καρπο που ισως χρειαστει χειρουργειο,Πανος εγχειρηση στον σπασμενο αριστερο καρπο κι εγω πεντε ραμματα στο σκισμενο γονατο (εβλεπα με γυμνο ματι το κοκαλο της επιγονατιδας:hypnotize )
Να σημειωθει οτι ολοι ημασταν αρματομενοι(κρανος,μπουφαν,γαντια,μποτες)
ΕΚΤΟΣ απο μενα, που για πρωτη φορα σε βολτα δεν φορεσα τις ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ μου.
Και ρωταω εγω τωρα:να`ναψω ενα κερακι παραπανω την Ανασταση που δεν παθαμε και χειροτερα, η να τα βαλω με την ατυχια μου που τραυματιστηκα στο μονο σημειο που δεν φορεσα (`η καλυτερα αμελησα να φορεσω) προστατευτικο εξοπλισμο?
Οπως και να`χει παντως θα μπορουσε να ειναι χειροτερα για ολους μας.
Γι`αυτο παιδες,απο`δω και περα ακομη και στο περιπτερο με πανοπλια θα πηγαινω!!