Βλεποντας το θεμα το sapila http://www.moto.gr/forums/showthread...02#post2092802
μου δημιουργηθηκε μια απορια για το τι θα ηταν σωστο-τι θα εκανα εγω.
Στο βιντεο που ποσταρε ο Αρης ειναι ο πατερας με τον γιο του σε αρκετα μικρη ηλικια να κανει αξιοθαυμαστα κολπα το οποιο σημαινει οτι ηταν απο ακομα πιο μικρος στο ποδηλατο.
Αρα τον εβαλε ο πατερας του στο χωρο απο μικρο και εμαθε και θα μαθαινει πιο γρηγορα.
Ειναι ομως μια τετοια κινηση σωστη?Παιρνεις την αποφαση σαν γονιος να βαλεις τον γιο σου, την κορη σου, να κανει αυτο που θα ηθελες ΕΣΥ να κανεις οταν ησουν μικρος?
Θα μου πεις αν δεν το εκανα δεν θα ειχαμε πολλους μεγαλους αθλητες τωρα γιατι δεν θα ειχαν την ιδια εξελιξη οπως ο Ροσσι που τον εβαλε ο Γκρατσιανο απο νωρις ή οπως ο David Knight που μπηκε και αυτος απο πολυ μικρος νομιζω απο τον πατερα του και αυτα ειναι δυο παραδειγματα που μου ηρθαν τωρα απο το χωρο της μοτοσυκλετας.
Το ιδιο μπορει να ισχυει για ολα τραγουδι, ζωγραφικη, κολυμπι, κιθαρα οτιδηποτε.
Ειναι σωστο να παρεις μια αποφαση για το παιδι σου απο τοσο μικρο?
Δεν λεω απλα να το στελνεις κολυμβητηριο εννοω να τον "προωθεις" σε μεγαλο επιπεδο γιατι θα ηθελες εσυ να εισαι εκει.