Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 122

Θέμα: Dj...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

Dj...

επειδή ετοιμάζομαι για γάμο κατά τα χριστούγεννα ,επειδή θα κάνω ένα τραπέζι για τους πολύ κοντινούς ,επειδή το τραπέζι θα χρειαστεί και μουσική για να χορέψουν οι καλεσμένοι ,επειδή οι τιμές που άκουσα να παίζουν εδώ γύρω για Dj ,με κάνουν να θέλω να πλακώσω κανέναν στις μαπες,επειδή χρήματα δεν υπάρχουν για σπατάλες,υπάρχει κάποιος καλός ανθρώπος να μου κάνει τι δουλειά ,με ένα υποφερτό πόσο αμοιβής;

υπ'όψιν άκουσα ποσα γύρω στο 300άρι οπότε όποιος είχε όρεξη για τέτοια πόσα να μην κάνει τον κόπο...

διακανονισμός με π.μ.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Η ώρα η καλή!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Re: Dj...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    επειδή ετοιμάζομαι για γάμο κατά τα χριστούγεννα ,επειδή θα κάνω ένα τραπέζι για τους πολύ κοντινούς
    Παλιο Κατεμακια προχθες εφτασε η προσκληση και την παρελαβα.
    Μου αρεσει που την εστειλες κ συστημενη και βαραγε τα κουδουνια πρωι πρωι ο ταχυδρομος.
    Να ΄σε καλα ρε φιλε που με σκεφτηκες. Απλα να ξερεις θα φερω καμια 15αρια ατομα επιπλεον γτ εχω κατι υποχρεωσεις. Ξερς' τωρα,ντουκατι εχω,ποτε ο ενας να με δανεισει μια πενσα,ποτε ο αλλος εναν φορτιστη μπαταριας,μια γειτονισα μου δανεισε την σφουγγαριστρα να σφουγγαρισω το γκαραζ απο τα λαδια, το παλικαρι απο τον 3ο που με εσπρωξε να βαλω μπροστα ενα πρωι....

...ε οσο να 'ναι μαζευτηκαν οι υποχρεωσεις και λεω να τις βγαλω απο πανω μου με την ευκαιρι που μου εδωσες...

Να ΄σε καλα και παλι και θα τα πουμε στο τραπεζι...Α!!! Στην εκκλησια δεν ερχομαι ,τα βαριεμαι αυτα. Στο τραπεζι κατευθειαν...

Re: Re: Dj...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Μου αρεσει που την εστειλες κ συστημενη και βαραγε τα κουδουνια πρωι πρωι ο ταχυδρομος.
    Να ΄σε καλα ρε φιλε που με σκεφτηκες. Απλα να ξερεις θα φερω καμια 15αρια ατομα επιπλεον γτ εχω κατι υποχρεωσεις. Ξερς' τωρα,ντουκατι εχω,ποτε ο ενας να με δανεισει μια πενσα,ποτε ο αλλος εναν φορτιστη μπαταριας,μια γειτονισα μου δανεισε την σφουγγαριστρα να σφουγγαρισω το γκαραζ απο τα λαδια, το παλικαρι απο τον 3ο που με εσπρωξε να βαλω μπροστα ενα πρωι....

...ε οσο να 'ναι μαζευτηκαν οι υποχρεωσεις και λεω να τις βγαλω απο πανω μου με την ευκαιρι που μου εδωσες...

Να ΄σε καλα και παλι και θα τα πουμε στο τραπεζι...Α!!! Στην εκκλησια δεν ερχομαι ,τα βαριεμαι αυτα. Στο τραπεζι κατευθειαν...
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
    Η ώρα η καλή!
    ευχαριστω...

Re: Re: Dj...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

μλκ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Re: Re: Re: Dj...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    μλκ!!!
    Στα μουτρα σου

Να ζήσετε συνάδελφε .

Α ! και καλούς απογόνους

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κωστα το συνθημα ''κουφαλες-κουφαλες ερχοντε κρεμαλες'' το πηρες λιγο λαθος μου φενεται

αντε με το καλο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Με το καλό ρε Κώστα.
    Sent from me using a computer.

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Καταρχην η ωρα η καλη φιλε Κωστα!!

Πρεπει να ξερεις οτι η τιμη για μουσικη/ηχητικη καλυψη γενικοτερα παιζει τοσο πανω κατω.. Αυτος που θα ερθει να παιξει μουσικη, αν κουβαλαει σοβαρα μηχανηματα μαζι του, να ξερεις κοστιζουν 1500€ στην χειροτερη. Ειναι το κουβαλημα, να εισαι μια ωρα τουλαχιστον πριν την δεξιωση εκει, στησε μηχανηματα, ενισχυτες, ηχεια, κανα φως αν υπαρχει, παιξε μουσικη κανα εξαωρο, ξέστησε, μαζεψε, κουβαλα τα και ξανα πισω. Ξερω ειναι πολλα λεφτα αλλα ετσι ειναι. Εκτος και αν ο χωρος που θα κανεις την δεξιωση εχει ετοιμο ηχο και γλυτωσεις απο εκει κανα φραγκο. Δουλευα παλιοτερα σε τετοιου τυπου εκδηλωσεις και γνωριζω. Εαν πας σε καποια σοβαρη ''εταιρεια'', να ξερεις θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος και τα τρακο δεν θα σου φανουν καν, διοτι παρα πολλοι απο αυτους εχουν τεραστια γκαμα στις μουσικες τους, ειναι πολυ εμπειροι, καλες αλλαγες στην μουσικη, καλο ηχο κλπ.. Για σκεψου να εβαζες καμια ορχηστρα με 3 ατομα και να ηθελαν κανα 1500αρι!!!!! Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο. Αλλιως βαλε ενα PC με Winamp k playlist και εισαι κομπλε!

Η ωρα η καλη και παλι!!

PS Μην σκεφτεσαι τα 300€!!!! Μια φορα παντρευεσαι!!!
    .............

Από ότι βλέπεις, dj δεν θα βρεις εδώ. Άντε, η ώρα η καλή.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Η ωρα η καλη (αν και προλαβαινεις να το ξανασκεφτεις... )

Παντως την μουσικη μη την υποτιμας... ειναι η ειδοπιος διαφορα αναμεσα στην απολυτη βαρεμαρα και στο τρελο γλεντι που θα το θυμουνται ολοι...
    Keep on rocking in a free world !!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chester24
    Μην σκεφτεσαι τα 300€!!!! Μια φορα παντρευεσαι!!![/SIZE]
    σωπα ρε μεγαλε!! και ειναι λογος αυτος να μας πιανει για τα καλα τον κωλο ο καθε επαγγελματιας στον τομεα του γαμου??

κωστα η ωρα η καλη!

(και οταν πας για κουστουμι μην πεις οτι το θες για γαμπριατικο!)

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΓΑΛΑΤΗΣ Dj;;;;
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 12:43
  2. dj hyma
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2007, 15:02
  3. Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου είμαι dj
    από bonepeeler στο forum Συναντήσεις & βόλτες