Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: ΠΡΑΓΜΑτιΚο on-off

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo

ΠΡΑΓΜΑτιΚο on-off

Kαλησπέρα...

Το λοιπόν! Σκέφτομαι την αγορά ενός μηχανακίου που να είναι πραγματικό on-off για αυτό κοιτάω προς τα V- Strom γιατί μ αρέσει το χώμα.

Αφού λοιπόν πιάσαμε την προσοχή, τώρα το θέμα . Σκέφτομαι να αγοράσω ένα KTM 640 adventure με high flow κεφαλή δλδ μετά του 03-04 αν δεν κάνω λάθος. Κάτοχοι και γνώστες των ιδιοτροπιών της εταιρείας αν μπορούν να βοηθήσουν! Προβλήματα; Πέρα από ρουλεμάν στροφάλου που έχω ακούσει έχουμε κάτι άλλο; Στην εθνική 120-130 είναι καλά ή φεύγουν σφραγίσματα; Στο χώμα πηγαίνει αξιοπρεπώς ή είναι σαν χοντρούλα μπαλαρίνα;

Αν δεν βγάλω άκρη θα πάω για bmw dakar 650 αν και οδηγικά μου άφησε μια ψιλοαποστειρωμένη αίσθηση. Το Funduro ήταν πιο απολαυστικό από θέμα κινητήρα!
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Re: ΠΡΑΓΜΑτιΚο on-off

Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    Kαλησπέρα...

Το λοιπόν! Σκέφτομαι την αγορά ενός μηχανακίου που να είναι πραγματικό on-off για αυτό κοιτάω προς τα V- Strom γιατί μ αρέσει το χώμα.
    Πάρτο!!!! Είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χώμα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φοβερο μηχανακι
    εχει φιλος μου το 05
    το εχει αντι για παπι,του εχει πιει το αιμα
    και στο χωμα αν δεν εισαι ο μαντας ειναι σουπερ,
    βεβαια σαν απολυτο οπλο θελει να συμβηβαστεις σε καποια θεματα
    οπως αυτο με τους κραυδασμους που εμενα προσωπικα με ενοχλει αρκετα,
    δεν ξερω να θα το αντεχα για καθημερινη χρηση

δεν μας ειπες πως θες να πηγαινεις.για πολεμικες καταστασεις το κτμ ειναι μονοδρομος,το ντακαρ ειναι για νορμαλ φασεις.κ το στρομα για υπερηχιτικες χωματινες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Αφού λοιπόν πιάσαμε την προσοχή, τώρα το θέμα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΟ ΜΛΚ!!!!!

Σκέφτομαι την αγορά ενός μηχανακίου που να είναι πραγματικό on-off για αυτό κοιτάω προς τα V- Strom γιατί μ αρέσει το χώμα.
    :rotflmao: :rotflmao:
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Kαλησπέρα...

Αφού λοιπόν πιάσαμε την προσοχή, τώρα το θέμα . Σκέφτομαι να αγοράσω ένα KTM 640 adventure με high flow κεφαλή δλδ μετά του 03-04 αν δεν κάνω λάθος. Κάτοχοι και γνώστες των ιδιοτροπιών της εταιρείας αν μπορούν να βοηθήσουν! Προβλήματα; Πέρα από ρουλεμάν στροφάλου που έχω ακούσει έχουμε κάτι άλλο; Στην εθνική 120-130 είναι καλά ή φεύγουν σφραγίσματα; Στο χώμα πηγαίνει αξιοπρεπώς ή είναι σαν χοντρούλα μπαλαρίνα;

Αν δεν βγάλω άκρη θα πάω για bmw dakar 650 αν και οδηγικά μου άφησε μια ψιλοαποστειρωμένη αίσθηση. Το Funduro ήταν πιο απολαυστικό από θέμα κινητήρα!

Δεν ειχα ποτε 640, οποτε απλα μεταφερω λογια αλλων. Το θεμα των κραδασμων εχει να κανει με το ποσο ξεκουρδιστος ειναι ο κινητηρας, λενε οι αλλοι. Επισης οσοι τα πηραν με καποια χιλιομετρα και τους κανανε σωστη ανακατασκευη, δεν ειχαν σοβαρο θεμα κραδασμων, που να μη λυνεται με αντιβαρα. Κανε ποστ στο advrider και ρωτα, το εκει φορουμ εχει πολυ γνωση για τα λεγαμενα.

Στη θεση σου θα αγοραζα το φτηνοτερο αξιοπρεπες που θα μπορουσα να βρω με τα περισσοτερα χιλιομετρα, και το χιλιαρικο που θα γλυτωνα θα το εδινα σε ενα καλο μηχανικο για να μου ανοιξει τον κινητηρα και να μου τον κανει καινουργιο.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το KTM ειναι φτιαγμενο για να πηγαινει απο αξιοπρεπως και πανω στο χωμα, σε τουριστικη διασχιση "α κοιτα ενα ελατο", περισσοτερο θα σε δυκολεψει παρα θα γουσταρεις.

Ωραιο μηχανακι για χρηση απο βολταρω στους χωματοδρομους μεχρι παω καπως γρηγορα ειναι το Yamaha XT660Z Tenere. Πθιο ακριβο αλλα και καλυτερο ειναι το BMW F800GS.

Το V-Strom παει στο χωμα λιγο καλυτερα απο οτι ενα street all around... περα απο την πλακα αστο.

φιλε εγώ είχα KTM 640 2004 high flow κεφαλή , αρκετα προβληματικο μηχανακι ειδικα με τα ρευματα μπαταρια ανορθοτες , επισης χρειαζεται να του κανεις της αλλαγες λαδιων με ενα συγκεκριμενω τροπο γιατι αλλιως δεν γινεται εξαερωση και ειναι ο λογος που χτυπαει ρουλεμαν στροφαλου , τώρα οδιγηκα ειναι ωραιο το μηχανακι αλλα δεν ειχα το advetsure αλλα το sm , anyway περιφεριακα κτλ ειναι κορυφαια αλλα αφου το θες για ταξιδακια πάνε σε κατι δικυλινδρο πχ ενα bmw gs 800 αν σου το επιτρεπουν τα οικονομικα σου και σου προτείνω κατι μετα του 2009
    , μπορεις να κοιταξεις και το tiger xc αλλιως αν ψαχνεις κατι φθηνο εγώ θα πηγαινα σε κανα transalp στο προηγουμενο μοντελο .

επισεις ειναι αρκετα οικονομικο μηχανακι το lc4 κραδασμους ειχε αρκετους αλλα λογικα το adv εχει διαφορετικο ψαλιδι και αλλα σινεμπλοκ οπωτε δεν θα ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα αν το παρεις
    α κσαι με το sm πανω απο 115 120 δεν ενιωθες τα @@ καλα δεν μιλαμε για τελικες άστο.. .
    Στη θεση σου θα αγοραζα το φτηνοτερο αξιοπρεπες που θα μπορουσα να βρω με τα περισσοτερα χιλιομετρα, και το χιλιαρικο που θα γλυτωνα θα το εδινα σε ενα καλο μηχανικο για να μου ανοιξει τον κινητηρα και να μου τον κανει καινουργιο.
    για το φιλαρακι που εγραψε ας παει να ρωτήσει για ανταλλακτικα ktm , και θα νιωσει ένα τσιμπιμα στην καρδια .
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    για το φιλαρακι που εγραψε ας παει να ρωτήσει για ανταλλακτικα ktm , και θα νιωσει ένα τσιμπιμα στην καρδια .

Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ του, θα δεις πως έχει ΚΤΜ.

Επίσης αν δεις τα ποστ του, θα καταλάβεις πως γνωρίζει 5-10-30 πράγματα.

+ 1100 σε ό,τι έγραψε ο el_hymador
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Με τα 690 να κινουνται σε πολυ προσιτες τιμες δεν θα μου φαινοταν πολυ σοφη κινηση να κοιταζα για 640 σχεδον δεκαετιας.Αν εχεις αρκετες χωματινες ανησυχιες,δεν θα απογοητευτεις απο ενα 690
    Για πολυ πιο cool καταστασεις καλο ειναι και το 660 το Tenere
    Για απολυτη φτηνη και καλη λυση,Dominator 650,αξιοπρεπεστατο και τζαμπα(κι οχι χειροτερο απο το Tenere)
    Aλλα περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    @ Vstrommer
    Δυστυχως τα 690 εντουρο ειναι ελαχιστα στην αγορα και οι τιμες (τουλαχιστον οι διαφημιζομενες) δεν ειναι ακομα τοσο προσιτες. Παντως εχεις απολυτο δικιο στο οτι το 640 δεν αξιζει πλεον, εκτος κι αν ειναι ευκαιρια.

@ Vales
    Ευχαριστω για το κομπλιμαν, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο τιμες ανταλλακτικων 640, οπως και για τα ηλεκτρικα προβληματα που ο fz6man αναφερει. Το χιλιαρικο που ανεφερα ειναι υποθετικο και ισως εκτος πραγματικοτητας!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    @ Vstrommer
    Δυστυχως τα 690 εντουρο ειναι ελαχιστα στην αγορα και οι τιμες (τουλαχιστον οι διαφημιζομενες) δεν ειναι ακομα τοσο προσιτες. Παντως εχεις απολυτο δικιο στο οτι το 640 δεν αξιζει πλεον, εκτος κι αν ειναι ευκαιρια.
    Μηχανακια ομως απο Γερμανια ερχονται σε πολυ καλες τιμες.Ελλαδα το 690 Enduro δεν νομιζω να πουλησε πανω απο 30 μηχανακια,οποτε δυσκολο να παιξει δευτερο χερι
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    ayto mallon thes http://www.albertodottori.net/images...90%20r%205.jpg
    αυτό το θέλω εγώ

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. On-off H Street
    από nikoskkk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 11:55
  2. Τιμόνι αλουμινίου για mega ON-OFF
    από zeli στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket