Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: αγορά bros

Νέο μέλος

αγορά bros

καλησπέρα παιδιά,είχα ένα bros και έκανα το λάθος και το πούλησα και τώρα θέλω να πάρω πάλι αλλάθέλω να έχει ημερομηνία εισαγωγής στην ελλάδα από 2000 και μετά και τιμή μέχρι 1100ευρώ,όποιος ξέρει κάτι ας μου πει,ευχαριστώ προκαταβολικά...
    JIM

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    εδώ δεν κοίταξες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Γιατί θες πρώτη άδεια μετά το 2000; Θεωρείς ότι ο Ιάπωνας θα το έχει συντηρήσει καλύτερα; Και έτσι να είναι όμως, μια δεκαετία είναι αρκετή ώστε ο αδιάφορος Έλληνας ιδιοκτήτης να το έχει μακελέψει το μηχανάκι.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Νέο μέλος
    κοίταξα αλλά υπάρχει μόνο στα χανιά και είμαι από θεσσαλονίκη...
    JIM

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    ενας φιλος εχει το 650 στην θεσσαλονικη.
    θα τον ρωτησω αν το πουλαει.
    αλλα σιγουρα η αδεια ειναι πριν το 2000.
    δεν νομιζω να υπαρχει και κανενα μπρος μετα το 2000...

Για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση, κάπου εκεί στο 2000 ή 2001 εφαρμόστηκε και στην Ελλάδα η κοινοτική οδηγία περί προδιαγραφών μεταχειρισμένων εισαγωγής. Μια από τις προδιαγραφές, ήταν ο αριθμός πλαισίου, που έπρεπε πλέον να είναι στα πρότυπα του VIN με τα 17 ψηφία.

Τα Bros και όλα τα παραεισαγωγής Japan έχουν τον απλό αριθμό πλαισίου με τα 11 ψηφία, οπότε με την νέα προδιαγραφή ΔΕΝ βγάζουν άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Που σημαίνει ότι εκεί γύρω στο 2000-2001 και να είχε κάποιος έμπορος εκτελωνίσει Bros ή οποιοδήποτε άλλο μοτό με τις παλιές προδιαγραφές, το έβγαλε ο ίδιος άδεια στο ονομά του, πριν λήξει η παλιά προδιαγραφή, γιατί θα του έμενε άχρηστο.

Τώρα πότε ήταν αυτή η προθεσμία, ήταν 31/12/2000 , ήταν 2001, ήταν 2002, δεν το θυμάμαι, αλλά τέλος πάντων κάπου εκεί, ότι παραεισαγωγής από Japan με μη-ευρωπαικές προδιαγραφές έβγαλε άδεια, έβγαλε και ΤΕΛΟΣ.

Μην ψάχνετε μεταγενέστερα.

( αφήνει ένα παραθυράκι ο νόμος αυτός, αν το όχημα έχει ΗΔΗ βγάλει άδεια σε άλλο κράτος μέλος ΕΕ ή Κύπρο, μπορεί να βγάλει και ελληνική. Τα κατευθείαν από Ιαπωνία όμως...τέλος)

Νέο μέλος
    ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά για να γίνω ποιό κατανοήτος(δεν το λέω ειρωνικά) το δικό μου είχε ημερομηνία εισαγωγής 2000,για προσωπικούς λόγους το πούλησα και τώρα θέλω να πάρω ίδιο μόνο 400αρι και το μόνο που βρήκα είναι στα χανιά(είμαι από θεσσαλονίκη)...αν ξέρει κάποιος για κάτι ποιο κοντά έστω και αθήνα ας μου πει...ευχαριστώ!
    JIM

Παρόμοια θέματα

1. αγορα μεταχειρισμενου bros 400
    από brosrider στο forum Honda
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2012, 01:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •