Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Κοινωνία μπουρδέλο.. κράτος το ίδιο... είμαστε πίθηκοι στα δέντρα τελικά. Οχι Έλληνες

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Κοινωνία μπουρδέλο.. κράτος το ίδιο... είμαστε πίθηκοι στα δέντρα τελικά. Οχι Έλληνες

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=163197

όντως έχουν περικοπεί τα επιδόματα. Παλούκωμα θέλουν.. διότι πέρα απο εμάς που το κάνουν και έχουν περιθώριο αντίδρασης.. ενας άνθρωπος με εγκεφαλική παράλυση και αδυναμία επικοινωνίας και κίνησης πως να αντιδράσει; Τον καταδικάζουν σε αργό θάνατο. Οχι μόνο ντροπή τους, αλλά είναι ενα θέμα που μπορεί να "οπλίσει" χέρια να κάνει διάφορα πράγματα. Υπερ αδυνάτων είναι το πολιτισμένο κράτος.. και να πάνε να γ... δανειστές και υποχρεώσεις όταν δεν μπορούν αδύναμοι να ζήσουν εντός του.

Μην μιλήσω για την ταλαιπωρία που υποβάλλουν ακόμα και παιδιά παραπληγικά για να περνάνε απο επιτροπές λές και σε 6 μήνες ή και ενα χρόνο θα γίνουν διά θαύματος καλά. Για να κονομάνε αυτοί που είναι σε επιτροπές (υπερωρίες, επιδόματα) να ταλαιπωρούν παιδιά και υπερήλικες σε τέτοιες καταστάσεις. ΑΕΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟ-ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.. γιατί αν ήταν στο χέρι κάποιων θα σας είχαν στείλει ήδη.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Κοινωνία μπουρδέλο.. κράτος το ίδιο... είμαστε πίθηκοι στα δέντρα τελικά. Οχι Έλληνες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=163197

όντως έχουν περικοπεί τα επιδόματα. Παλούκωμα θέλουν.. διότι πέρα απο εμάς που το κάνουν και έχουν περιθώριο αντίδρασης.. ενας άνθρωπος με εγκεφαλική παράλυση και αδυναμία επικοινωνίας και κίνησης πως να αντιδράσει; Τον καταδικάζουν σε αργό θάνατο. Οχι μόνο ντροπή τους, αλλά είναι ενα θέμα που μπορεί να "οπλίσει" χέρια να κάνει διάφορα πράγματα. Υπερ αδυνάτων είναι το πολιτισμένο κράτος.. και να πάνε να γ... δανειστές και υποχρεώσεις όταν δεν μπορούν αδύναμοι να ζήσουν εντός του.

Μην μιλήσω για την ταλαιπωρία που υποβάλλουν ακόμα και παιδιά παραπληγικά για να περνάνε απο επιτροπές λές και σε 6 μήνες ή και ενα χρόνο θα γίνουν διά θαύματος καλά. Για να κονομάνε αυτοί που είναι σε επιτροπές (υπερωρίες, επιδόματα) να ταλαιπωρούν παιδιά και υπερήλικες σε τέτοιες καταστάσεις. ΑΕΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟ-ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.. γιατί αν ήταν στο χέρι κάποιων θα σας είχαν στείλει ήδη.
    Μαγε, επειδη τα ξερω και εγω λογω συγγενικου μου προσωπου, πιστευω ακραδαντα οτι οσοι συμμετεχουν σε αυτες τις επιτροπες ειναι τα τελευταια κατακαθια και οι πιο σκατοψυχοι απο τους σκατοψυχους! Για τους λογους που εξηγησες... να αναγκαζουν ανθρωπους με σοβαρα κινητικα προβλημα να ταλαιπωριουνται ανα τρια - τεσσερα χρονια μονο και μονο για να κονομανε οντας στις επιτροπες. Ποσο απολειφαδι πρεπει να εισαι ρε γαμοτο μου; Ποσο;;;!!!! Ειναι δυνατον ανθρωπος με τετραπληγια και μη αναστρεψιμα νευρολογικα προβληματα να γινει καλα μεσα σε τρια χρονια; Καθικια!!!

Αλλο βεβαια για το ποιοι παιρνουν τα επιδοματα ε;... ημουν συνοδος σε ατομο με αναπηρια 70%+ που ηθελε να παρει ενα επιδομα κινησης που δινανε πριν απο δυο χρονια... πηγαμε πρωτοι και μας φωναξαν τελυταιους...τελικα δεν πηρε εγκριηση. Ωστοσο καμμια 20αρα "αναπηροι" που ειχαν ερθει μονοι τους (χωρις συνοδεια) και ηταν αρτιμελεις, το πηρανε!!! Οι δεν γιατροι της "επιτροπης" παιδιατρος, ενδοκρινολογος και καρδιολογος...

Ειναι εξοργιστικο! Θα ηθελα παρα πολυ να γινει μια τελαυταια επανεξεταση ολων των επιδοματων αναπηριας που δινονται. Οσους μπασταρδους πιασουν να το λαμβανουν χωρις να εχουν τιποτα, μεσα με συνοπτικες διαδικασιες και δημοσια διαπομπευση. Το ιδιο και οι γιατροι που τους το δωσανε... και φυσικα δημευση της περιουσιας τους ωστε να επιστραφουν ολα αυτα που εχουν παρει παρανομα!

Μακαρι μια ημερα να δω στις ειδησεις: "Δειτε ζωντανα στο δελτιο των 20:30 το φτυσιμο και τις φαπες που θα ριξει ο κοσμος σε 15 "γιαλατζι" αναπηρους που λαμβαναν το επιδομα τα τελυταια 10 χρονια..."

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    .

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Re: Κοινωνία μπουρδέλο.. κράτος το ίδιο... είμαστε πίθηκοι στα δέντρα τελικά. Οχι Έλληνες

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μαγε, επειδη τα ξερω και εγω λογω συγγενικου μου προσωπου, πιστευω ακραδαντα οτι οσοι συμμετεχουν σε αυτες τις επιτροπες ειναι τα τελευταια κατακαθια και οι πιο σκατοψυχοι απο τους σκατοψυχους! Για τους λογους που εξηγησες... να αναγκαζουν ανθρωπους με σοβαρα κινητικα προβλημα να ταλαιπωριουνται ανα τρια - τεσσερα χρονια μονο και μονο για να κονομανε οντας στις επιτροπες. Ποσο απολειφαδι πρεπει να εισαι ρε γαμοτο μου; Ποσο;;;!!!! Ειναι δυνατον ανθρωπος με τετραπληγια και μη αναστρεψιμα νευρολογικα προβληματα να γινει καλα μεσα σε τρια χρονια; Καθικια!!!

Αλλο βεβαια για το ποιοι παιρνουν τα επιδοματα ε;... ημουν συνοδος σε ατομο με αναπηρια 70%+ που ηθελε να παρει ενα επιδομα κινησης που δινανε πριν απο δυο χρονια... πηγαμε πρωτοι και μας φωναξαν τελυταιους...τελικα δεν πηρε εγκριηση. Ωστοσο καμμια 20αρα "αναπηροι" που ειχαν ερθει μονοι τους (χωρις συνοδεια) και ηταν αρτιμελεις, το πηρανε!!! Οι δεν γιατροι της "επιτροπης" παιδιατρος, ενδοκρινολογος και καρδιολογος...

Ειναι εξοργιστικο! Θα ηθελα παρα πολυ να γινει μια τελαυταια επανεξεταση ολων των επιδοματων αναπηριας που δινονται. Οσους μπασταρδους πιασουν να το λαμβανουν χωρις να εχουν τιποτα, μεσα με συνοπτικες διαδικασιες και δημοσια διαπομπευση. Το ιδιο και οι γιατροι που τους το δωσανε... και φυσικα δημευση της περιουσιας τους ωστε να επιστραφουν ολα αυτα που εχουν παρει παρανομα!

Μακαρι μια ημερα να δω στις ειδησεις: "Δειτε ζωντανα στο δελτιο των 20:30 το φτυσιμο και τις φαπες που θα ριξει ο κοσμος σε 15 "γιαλατζι" αναπηρους που λαμβαναν το επιδομα τα τελυταια 10 χρονια..."
    ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ....

0 έλεγχος + ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πάνε περίπου 8 χρόνια από τότε που είχα το σοβαρό τροχαίο που παραλίγο να χάσω το πόδι μου. Επειδή ήμουν ασφαλισμένος στο ΙΚΑ για όσο διάστημα χρειάστηκε έως την μερική αποκατάστασή μου, ήμουν υποχρεωμένος να περνώ από "επιτροπή" όπως το λέγαν στο ΙΚΑ. Παρ' όλο που ήμουν με εξωτερική οστεοσύνθεση και πατερίτσες περίμενα στη σειρά μου γιατί πριν από μένα υπήρχαν άλλοι μεγαλύτεροί μου και ταλαιπωρημένοι. Πολλές φορές κουβέντιαζα με συνοδούς αλλά και με άτομα που περίμεναν να περάσουν επιτροπή. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ένας άντρας συνομήλικός μου που είχε χάσει και τα 2 του χέρια από ατύχημα στην οικοδομή σχεδόν από το ύψος του ώμου. Τον έβαζαν να περνάει επιτροπή 2 φορές το χρόνο λες και υπήρχε ποτέ περίπτωση να ξανα-φύτρωναν τα χέρια του. Επίσης ένα παλικάρι που από μαλακία του στο Αίγιο σε τροχαίο έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω, περνούσε μια φορά το χρόνο.

Από την άλλη όμως φίλος μου γιατρός στον ΟΚΑΝΑ μου λέει ότι τα πρεζόνια επιδιώκουν να κολλήσουν ΑΙDS κάνοντας κοινή χρήση σύριγγας με άτομα που νοσούν ήδη, γιατί έτσι εξασφαλίζουν γενναίο επίδομα, στέγη και φαγητό. Κάνουν δε εξετάσεις κάθε 15 ημέρες σε εργαστήρια με πανάκριβα μηχανήματα, δωρεάν.

Ως χώρα λοιπόν μεριμνούμε και δαπανούμε πάρα πολύ χρήμα για να "προσφέρουμε" σε άτομα που κατ' επιλογή τους νόσησαν ή έγιναν πρεζάκια (δεν τα λυπάμαι καθόλου) προς τέρψιν τους και γινόμαστε μίζεροι ή και αδιάφοροι για ασθενείς που ούτε το επέλεξαν να είναι ασθενείς ούτε τις περισσότερες φορές έχουν τη οικονομική δυνατότητα ν' ανταπεξέλθουν στα κόστη των θεραπειών. Να σημειώσω επίσης ότι ο ίδιος γιατρός λέει μετά από σχεδόν 12ετή εμπειρία με κέντρα απεξάρτησης, ότι τελικά ένας ή δύο στους 1000 καταφέρνουν (θέλουν) να ξεκόψουν οριστικά.

Τα συμπεράσματα δικά σας.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Τόσα χρόνια μας δημιουργήσανε μια φούσκα εικονικής πραγματικότητας. Η φούσκα ξεφούσκωσε και σιγά σιγά βλέπουμε τι υπάρχει έξω από αυτή.

Μπορώ να πάρω το μπλέ χάπι παρακαλώ;
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    σημειώστε πως οι επιτροπές για επιδόματα κίνησης είναι ανά εξάμηνο ( !!!!! )...

Και επαναλαμβάνω.. δεν μιλώ για ανθρώπους με προσωρικά προβλήματα (ατύχημα κτλ.. ) που μπορεί και να επανέρθουν.. και μακάρι να το κανουν. Μιλώ για ανθρώπους με παραπληγία και αυτισμό. Δηλαδή ΑΝΙΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

Που μακάρι να γίνονταν όλοι καλά και να τα έδιναν όλα πίσω με τόκο. Αυτό είναι ευχή όλων των ανθρώπων με προβλήματα ώς ΑμΕΑ και των γονιών/συγγενών τους. Αλλά επειδή δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει... ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ τους τυραννάνε όλους;... συν του οτι τους κόβουν τα επιδόματα κατά 5-10% (!!!! ) με το νέο νομοσχέδιο βάση της Διανοητικής βαθμίδας τους!!!... δηλαδή αν είναι πάνω απο 30 Ν.Ι. και κάτω απο 50 Ν.Ι. θα παίρνει λιγότερα απο κάποιο άτομο που έχει 30 Ν.Ι. και κάτω. Λες και ενας απο τους δυο θα μπορεί ποτέ να δουλέψει για να πάρει περισσότερα.

Μιλάμε οτι έχω μπαρουτιάσει πολύ άσχημα. .... και οχι για το δικό μου παιδί μόνο που έτσι και άλλιώς έχω ακόμα την άνεση , τα χέρια και την όποια κατάσταση να καλύπτω πάρα πολλά απο όσα χρειάζεται χωρίς τα επιδόματα που τα κρατώ για το μέλλον του...

Σκέφτομαι όμως και παιδιά που στηρίζονται ΑΠΟΛΥΤΑ σε αυτο το επίδομα ντροπής για θεραπείες, για γιατρούς κτλ... τι να κάνουν αυτά;.. πως να ανταπεξέρθει η οικογένεια τους;
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Ως χώρα λοιπόν μεριμνούμε και δαπανούμε πάρα πολύ χρήμα για να "προσφέρουμε" σε άτομα που κατ' επιλογή τους νόσησαν ή έγιναν πρεζάκια (δεν τα λυπάμαι καθόλου) προς τέρψιν τους και γινόμαστε μίζεροι ή και αδιάφοροι για ασθενείς που ούτε το επέλεξαν να είναι ασθενείς ούτε τις περισσότερες φορές έχουν τη οικονομική δυνατότητα ν' ανταπεξέλθουν στα κόστη των θεραπειών.
    +1
    Give me fuel, Give me fire

Από την άλλη όμως φίλος μου γιατρός στον ΟΚΑΝΑ μου λέει ότι τα πρεζόνια επιδιώκουν να κολλήσουν ΑΙDS κάνοντας κοινή χρήση σύριγγας με άτομα που νοσούν ήδη, γιατί έτσι εξασφαλίζουν γενναίο επίδομα, στέγη και φαγητό. Κάνουν δε εξετάσεις κάθε 15 ημέρες σε εργαστήρια με πανάκριβα μηχανήματα, δωρεάν.

Ως χώρα λοιπόν μεριμνούμε και δαπανούμε πάρα πολύ χρήμα για να "προσφέρουμε" σε άτομα που κατ' επιλογή τους νόσησαν ή έγιναν πρεζάκια (δεν τα λυπάμαι καθόλου) προς τέρψιν τους και γινόμαστε μίζεροι ή και αδιάφοροι για ασθενείς που ούτε το επέλεξαν να είναι ασθενείς ούτε τις περισσότερες φορές έχουν τη οικονομική δυνατότητα ν' ανταπεξέλθουν στα κόστη των θεραπειών. Να σημειώσω επίσης ότι ο ίδιος γιατρός λέει μετά από σχεδόν 12ετή εμπειρία με κέντρα απεξάρτησης, ότι τελικά ένας ή δύο στους 1000 καταφέρνουν (θέλουν) να ξεκόψουν οριστικά.

Τα συμπεράσματα δικά σας.
    εχεις γνωρισει ποτε απο κοντα καποιον εξαρτημενο???και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο ναρκωτικες ουσιες....μπορει να ειναι απο το τσιγαρο η απο το ποτο...
    δηλαδη με την λογικη σου οσοι παθαινουν καρκινο η κυρωση του ηπατος πρεπει και αυτους να τους αφηνουμε χωρις θεραπεια μιας και το κανουν εις γνωση τους???
    και κατι τελευταιο...το να μπλεξεις με ουσιες δεν γινετε παντα τοσο απλα οσο φανταζεσε...δεν ειναι απαραιτητο οτι το θες και το γουσταρεις...πολυ απλα μπορει να μπλεξεις με την λαθος παρεα την λαθος στιγμη και πριν παρεις χαμπαρι τι γινετε να σε παρει η κατηφορα...φαντασου κιολλας καποιος που ''μικραινει'' την διαρκεια ζωης του ''εις γνωση'' του βαροντας ενεσεις να μην τον νοιαζει να την ''μηδενησει'' με το να νοσησει με μια μη αναστρεψημη αρρωστεια που σε οδηγει σουμπιτο στον θανατο...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    συμφωνω απολυτα πως ειναι για σφαλιαρες και στενη αυτοι των επιτροπων,πολιτικοι και οσιο περνουν επιδοματα χωρις να τα αξιζουν, αλλα

εδω πρεπει να κανετε πλακα...βλεπεις εναν ανθρωπο να καταδικαζει τον εαυτο του σε θανατο μετα απο 6-7 χρονια με πολυ πονο,για στεγη και φαγητο....δηλαδη ποσο πιο χαμηλα μπορει να πεσει ενας ανθρωπος?
    ξερουμε τι ποσοστο αυτων των ανθρωπων γινονται δεκτοι στις κλινικες αποτοξινωσης?
    αν πεις γι αυτους δεν σε νοιαζει,οπως ειπε ο φιλος πιο πανω,πρεπει να πεις και σε αυτους με το τσιγαρο και τους αλκοολικους,και μετα για πιο κοινωνικο κρατος μιλαμε?
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Κατ αρχήν και ο ΤΖΟΓΟΣ προκαλεί εξάρτηση που θεραπεύεται με τον ίδιο τρόπο όπως τα ναρκωτικά και το αλκοόλ αλλά δεν είδα κανένα να σκάει για αυτό.
    Μη πέσουν και τα καζίνα έξω…
    Το ζάκια - πελατάκια είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία που όσοι δεν την ξέρουν έστω και επιδερμικά καλό είναι να μην εκφράζουν γνώμες.
    Ας πούμε ότι το να κολλήσεις στη πρέζα μπορεί να είναι από ένα λάθος, έως απορία σοβαρών ψυχασθενειών με πολλά ενδιάμεσα στάδια. (πολύ χοντρικά)

Ο εξαρτημένος θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη «δίψα» του γιατί είναι σαν το πι σι που έχει φάει ιό.
    Όμως δεν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του γιατί το ναρκωτικό τον έχει καταστήσει ΑΒΟΥΛΟ.
    Για αυτό και η πολιτεία οφείλει να το περιορίσει (ναι ναι) έως να λυθεί το πρόβλημα του.
    Αυτό για να προστατέψει τον ίδιο πρώτα και μετά τους γύρω του.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
    Η επιστημονική κοινότητα δέχεται ότι η εξάρτηση είναι ασθένεια (αυτή είναι και πιο ειδική από εμάς όλους)
    Από τη στιγμή όμως που μιλάμε για ασθένεια η κοινωνία είναι ΥΠΟΧΡΑΙΩΜΕΝΗ να παράσχει θεραπεία.
    Το κάνει ?
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !

Συμπέρασμα, η εξάρτηση είναι ένα πρόβλημα που το κράτος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ.
    Είναι πολλά τα λεφτά Άρη !

Παλαιό μέλος
    Ο εξαρτημένος θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη «δίψα» του γιατί είναι σαν το πι σι που έχει φάει ιό. Όμως δεν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του γιατί το ναρκωτικό τον έχει καταστήσει ΑΒΟΥΛΟ. Για αυτό και η πολιτεία οφείλει να το περιορίσει (ναι ναι) έως να λυθεί το πρόβλημα του. Αυτό για να προστατέψει τον ίδιο πρώτα και μετά τους γύρω του. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η επιστημονική κοινότητα δέχεται ότι η εξάρτηση είναι ασθένεια (αυτή είναι και πιο ειδική από εμάς όλους) Από τη στιγμή όμως που μιλάμε για ασθένεια η κοινωνία είναι ΥΠΟΧΡΑΙΩΜΕΝΗ να παράσχει θεραπεία. Το κάνει ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! Συμπέρασμα, η εξάρτηση είναι ένα πρόβλημα που το κράτος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη !
    Κάποια προβλήματα δε λυνονται αν δε το θέλει πρώτα απ'όλα αυτός που έχει το πρόβλημα και στο συγκεκριμένο πρόβλημα χρειάζεται υπερβολική θέληση πέρα από βοήθεια.....

Κάποτε κουβέντιαζα με κάποιους πρώην χρήστες που δούλευαν σε μεγάλο κέντρο αποτοξίνωσης. (καθαροί πια)
    Μου είχαν πει ότι αυτοί του τη γλιτώνουν είναι όσοι έχουν ενοχές.
    Δηλαδή όσοι θεωρούν ότι η χρήση είναι «κακό» πράγμα.

Για τους άλλους όμως τι γίνεται ?
    Σέβεσαι την ελεύθερη τους βούληση και τους αφήνεις να πεθάνουν?
    (αν έχουν βούληση, που δεν έχουν)
    Για να το κάνουμε και χώμα.
    Βλέπεις κάποιον που θέλει πηδήξει απ το παράθυρο και λες, δικαίωμα του άστονΑ να βρει πετρέλαιο?
    Δε νομίζω…

Έχεις ΗΘΗΚΗ υποχρέωση να προσπαθήσεις να τον εμποδίσεις.

Η πετυχημένη θεραπεία δεν πρέπει να θέλει υπερβολική θέληση και προσπάθεια.
    (αλλά ΑΝ έδιναν λεφτά για τέτοια φάρμακα η κοινωνία θα ήταν άλλη, οπότε φάτε βιάγγρα)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μικρό Κ6 επιτέλους στα χέρια μου!!!!
    από mirrorofsorrow στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 09:53
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 11:51
  3. Το ...νηπιαγωγείο πάει εκδρομή στα χιόνια (29/1)
    από SF στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 20:48
  4. Ποτε θα γινει το καινουργιο track-day στα Μεγαρα
    από anco στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2005, 18:34
  5. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF