Σελίδα 1 από 13 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 187

Θέμα: Τέρμα το κάπνισμα

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou

Τέρμα το κάπνισμα

Απο την προηγούμενη Τρίτη.
    Οχι πολλές συνέπειες, να κάτι μικροπράγματα όπως μια συνεχή ναυτία, το ότι σκοτώνω άνθρωπο, σκύλο, ότι να 'ναι...
    Τρέμουν τα πάντα πάνω μου, όχι πολύ σαν δικύλινδρο ντούπου-ντούπου, κάτι σαν υψίσυχνους τετρακύλινδρου μου κάνει.
    Δεν είναι τίποτα ίδιο, όλα παράξενα μου φαίνονται, απο το πληκτρολόγιο ως τα σκριπ της μοτό.
    Απίστευτο σύνδρομο στέρησης, κανονική αρρώστια.
    :a37:
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Υπομονή, επιμονή & η λύτρωση θα έρθει & τότε θα γνωρίσεις ένα άλλο άνθρωπο!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Απο την προηγούμενη Τρίτη.
    Οχι πολλές συνέπειες, να κάτι μικροπράγματα όπως μια συνεχή ναυτία, το ότι σκοτώνω άνθρωπο, σκύλο, ότι να 'ναι...
    Τρέμουν τα πάντα πάνω μου, όχι πολύ σαν δικύλινδρο ντούπου-ντούπου, κάτι σαν υψίσυχνους τετρακύλινδρου μου κάνει.
    Δεν είναι τίποτα ίδιο, όλα παράξενα μου φαίνονται, απο το πληκτρολόγιο ως τα σκριπ της μοτό.
    Απίστευτο σύνδρομο στέρησης, κανονική αρρώστια.
    :a37:

Δικαίως τα νέα εγχειρίδια ιατρικής στις ναρκωτικές ουσίες συμπεριλαμβάνουν πλέον και τη νικοτίνη... Μπορεί τώρα να βιώνεις ένα απίστευτο σύνδρομο στέρησης και κανονική αρρώστια,αλλά να είσαι σίγουρος πως μετά θα βιώνεις ένα απίστευτο αίσθημα ελευθερίας, ευεξίας και υγείας...

κάνε υπομονή..
    σε καμιά βδομάδα θα το ξαναρχίσεις
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Δεν ξέρω πόσα χρόνια και πόσα τσιγάρα την ημέρα κάπνιζες, αλλά μπράβο και καλό κουράγιο. Εγώ δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά πέντε χρόνια "καθαρός" (με κανένα τσιγάρο στις γιορτές ή τις διακοπές) και μου λείπει ακόμα, ιδιαίτερα η αίσθηση της πρώτης τζούρας την οποία ως... απεξαρτημένος πλέον δεν έχω πια όταν κάνω τσιγάρο, αλλά τη θυμάμαι ακόμα πολύ καλά: Αυτό το "Ααααχχχχ, στανιάραμε" όταν γέμιζες καρκίνο τα πνευμόνια σου, ειδικά όταν συνοδευόταν από καφεδάκι.

Για εμένα το πρώτο δίμηνο-τρίμηνο ήταν το πιο δύσκολο, μετά παλευόταν. Αν δεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα υπάρχει και το ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά δική άποψη είναι ότι καλύτερα να το κόψεις μαχαίρι παρά να ψάξεις για υποκατάστατα.

Για να εμπνευστείς, υπάρχει μια ιστορία για τον Κολοκοτρώνη και το πώς έκοψε το κάπνισμα την οποία μεταφέρω όπως τη βρήκα σε κάποια ιστοσελίδα.

"Στη διάρκεια της ναυτικής δράσεως του Κολοκοτρώνη σημειώνεται και ένα εύθυμο περιστατικό. Πως σταμάτησε το κάπνισμα. Όταν λείπεις ταξίδι στερείσαι τόσο πολλά πράγματα που οι στεριανοί δύσκολα μπορούν να πιστέψουν. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά μόνο όσοι έχουν πολλά χρόνια στη θάλασσα, ειδικά μάλιστα στα «ξιφιόπλοια», όπως ο συγγραφέας του παρόντος άρθρου. Ο γενναίος ναυτικός της ιστορίας μας, έμεινε από καπνό. Έχοντας έντονη επιθυμία να καπνίσει, έξυσε ότι είχε απομείνει στην πίπα του, «έστριψε» τσιγάρο και προσπάθησε να το καπνίσει. Δεν καπνιζότανε όμως. Τον γέμισε αηδία. Αγανάκτησε με τον ίδιο του τον εαυτό. Πέταξε όχι μόνο το τσιγάρο αλλά και την πίπα, όλα τα σύνεργα του καπνίσματος και είπε απευθυνόμενος στον εαυτό του: «Όρσε μωρέ άνθρωπος που θέλει να λευθερώσει τον τόπο του και δε μπορεί να λευτερωθεί ο ίδιος από ένα κακό συνήθιο. Θε μου, συχώρεσε με». Από τότε δεν ξανακάπνισε ποτέ του."

Μέλος
    οχι μην το κοψεις

εμεις απο που θα κανουμε τρακα??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    εκλεισα μηνα "καθαρος" και ειμαι μια χαρα, νιωθω γενικα πολυ καλυτερα. Συνεπειες δεν ειχα τοσο εντονες οσο εσυ, 33 ειμαι καπνιζα απο τα 16 περιπου 10-15 τσιγαρα την μερα.
    Δεν βρεθηκε κανενας ρε γμτ να μου ριξει ενα χερι ξυλο που το αρχισα τοσο νωρις...

Μέτριος καπνιστής θα έλεγα με Μ.Ο. 12 άντε 15 τσιγάρα την ημέρα αλλά για πολλά χρόνια (αυτό είναι το κλειδί). Μόνο όταν έπαιζα μπιλιάρδο κάπνιζα παραπάνω και σε καμιά βραδινή έξοδο.
    Οταν καμιά φορά ήμουν κρυωμένος δεν κάπνιζα για κανα 3άρι μέρες χωρίς να τραβάω ζόρι αφού απο μόνο του δεν κατέβαινε αλλά τελικά πρόκειται για εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.
    Αν λοιπόν εγώ τραβάω τόσα ζόρια δεν θέλω καν να σκεφτώ τι περνάνε όσοι φανατικοί καπνιστές το κόβουν.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Don't worry man. Την πρώτη φορά είναι πάντα πιο δύσκολο.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duk duk Προβολή μηνύματος
    οχι μην το κοψεις

εμεις απο που θα κανουμε τρακα??
    Τώρα που το λες το μόνο θετικό ως τώρα, αφού το θέμα υγεία θα φανεί μελλοντικά, είναι πως δεν νιώθω πια Μαλάκας αιμοδότης αφού πλέον τα περίπτερα τα προσπερνάω.

βάστα να μας δώσεις και μας κουράγιο....

έρχεται η σειρά μου σιγά σιγα.....

Η νικοτίνη συγκαταλέγεται στις ισχυρές εξαρτησιογόνες ουσίες. Συνεπεία της διακοπής της, τα γνωστά στερητικά συμπτώματα, τα οποία διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Ορισμένες εκδηλώσεις μετά τη διακοπή του καπνίσματος είναι η ευερεθιστότητα-νευρικότητα (διαρκεί περίπου 2 εβδομάδες), αϋπνία ή υπνηλία, έντονη επιθυμία για κάπνισμα, ζάλη (διαρκεί ένα 24ωρο), βήχας-πτύελα (ανάλογα), κόπωση, διάφορα φυσικά συμπτώματα π.χ πονοκέφαλος, τρόμος, εφίδρωση και άλλα πολλά. Δεν παρουσιάζονται όλα σε όλους.
    'Οσο για τη ναυτία που αναφέρεις παρατηρείται σε πρωτάρηδες καπνιστές λόγω της σύσπασης του γαστρεντερικού σωλήνα που προκαλεί η νικοτίνη. Άρα στην περίπτωσή σου, είναι απλά στο μυαλό σου. Α! Και τα συγχαρητήριά μου για τη προσπάθειά σου! Άσε τον οργανισμό σου να κάνει τις διεργασίες που πρέπει. Εσύ απλά να τιθασεύσεις το μυαλό. Keep going!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Υπομονή, επιμονή & η λύτρωση θα έρθει & τότε θα γνωρίσεις ένα άλλο άνθρωπο!

+1, καλή επιτυχία endo !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ziggΥ Προβολή μηνύματος
    κάνε υπομονή..
    σε καμιά βδομάδα θα το ξαναρχίσεις
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Ξεκίνα γυμναστική αν δ έχεις ήδη ξεκινήσει.
    Θα σε βοηθήσει παρα μα πάρα΄πολυ!!!!
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peter86 Προβολή μηνύματος
    Ξεκίνα γυμναστική αν δ έχεις ήδη ξεκινήσει.
    Θα σε βοηθήσει παρα μα πάρα΄πολυ!!!!

Σελίδα 1 από 13 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2009, 16:35
  2. το κάπνισμα μας φέρνει πιο κοντά
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 11:40
  3. Kόψτε το κάπνισμα
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 19:59
  4. Το κάπνισμα σκοτώνει
    από wizzy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 09:14
  5. 10+1 Ηλιθιοι Λογοι Για Να Μην Κοψετε Το Καπνισμα!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 01:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF