Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: ΙΣΩΣ....

ΠΑΤΕΡΑΣ. Το avatar του/της z.k.a.p.

ΙΣΩΣ....

Μικρός και΄γώ κάποτε στο χωρίο ανοίγαμε τα χέρια και με δύναμη έβγαινε από το στόμα ο ήχος της αγαπημένης μας μηχανής. Ρέματα, φαράγγια, χώματα, λάσπες, άσφαλτο όλοι μαζί χωρίς να ξεχωρίζουμε το είδος της μηχανής που καβαλούσαμε. Τσόπερ, εντούρο, στρητ, όλες μαζί αρκεί παρέα να έιμασταν και τι στον κόσμο.

Αργότερα ήρθανε και οι νεανικοί έρωτες με αρχηγούς αυτούς που ο μπαμπάς τους, τους αγαπούσε "λιγότερο". Δανεικά μηχανάκια της πυρκαγιάς και΄μεις τσίτα τα γκάζια για παραλία και καμάκι με Καρβέλα και "μεγάλα στήθια".

Το όνειρο χανότανε στην πραγματικότητα με τον λόγο "να μην" και όλα τα υπόλοιπα που δηλώνουν πόνο και στεναχώρια. Η "ευχή" του πατέρα που κόστιζε κάποιες χιλιάδες δραχμές και η ατάκα που φύτρωνε στο στομάχι από τα χείλη της μάνας, θα πεθάνω, που κανείς νέος δεν την καταλαβαίνει στο βωμό του ενθουσιασμού και της ηδονής που σου προσφέρει το γκάζι και η μυρωδιά των ελαστικών.

Τα χρόνια περνούσαν και το μεράκι κατέβαινε σαν την μπουκιά στο στομάχι.
    Η στιγμή της επανάστασης και του μανιφέστου γραμμένο δεν άργησε να΄ρθει. Η πρώτη αγάπη ήτανε πραγματικότητα, μεταχειρισμένη αλλά με την ευχή και του πατέρα.
    Η ιστορία γράφονταν με μεγάλα γράμματα και μεγάλες υποσχέσεις. Ο άνθρωπος από την φύση του ξέρει πολύ καλά πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δεν άργησε να έρθει και η δεύτερη αγάπη και η τρίτη νομίζοντας ότι θα είναι πάντα έτσι και πάντα προς το καλύτερο....

Μέχρι που το όνειρο τελείωσε απότομα και η προσγείωση ήρθε.....με την κρίση.
    Όταν έκοβα το τσιγάρο μου είχε πει ένας φίλος ότι καλύτερα να το κόψεις μόνος σου παρά να στο κόψει ο γιατρός...έτσι και με την μηχανή. Δεν την πούλησα για το όνειρο και το καλύτερο αλλά γιατί κάποιος μου το επέβαλε, και η αλήθεια είναι ότι πόνεσα πολύ.

Tώρα μαζεύω κομμάτια και η ιστορία θα δείξει αν το όνειρο ζωντανέψει ξανά....

με εκτίμηση σε όλους
    πάντα όρθιοι................τα λέμε.
    Z.K.A.P

Εσύ να είσαι καλά.
    Θα γυρίσει ο τροχός και ... τότε θα γυρίσουν και οι ρόδες από νέο έρωτα!

2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Ειναι σημαντικη η θετικη ενεργεια...

Μην ακους κατι κλαψιαρηδες εδω μεσα που ολη την ωρα λενε "δεν ξερουμε αν θα υπαρχουμε του χρονου" γιατι ειναι λαθος, θα υπαρχουμε φιλε, και του χρονου και του παραχρονου και σε 10 χρονια κ σε 50 χρονια μη σου πω

Τί μηχανάκι πούλησες αν επιτρέπεται φίλε μου ;

Έστι για να έχει εικόνα το έργο που μόλις είδα ...

Πανόπτικον σωστός !

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

Re: ΙΣΩΣ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
    Μικρός και...

με εκτίμηση σε όλους
    πάντα όρθιοι................τα λέμε.

όσο και να μην θέλω να το πιστέψω φίλε μου,μια από τα ίδια και γω...θα πρέπει να αποχωριστώ (ελπίζω για λίγο) τον μοτοσυκλετισμό...

Re: Re: ΙΣΩΣ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    όσο και να μην θέλω να το πιστέψω φίλε μου,μια από τα ίδια και γω...θα πρέπει να αποχωριστώ (ελπίζω για λίγο) τον μοτοσυκλετισμό...

Οχι ρε συ... Αφου εσυ το μηχανακι το εχεις για να σου χαριζει χαμογελο κ οχι για οικονομια

ΟΝ-ΟFF.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Τί μηχανάκι πούλησες αν επιτρέπεται φίλε μου ;

Έστι για να έχει εικόνα το έργο που μόλις είδα ...

Πανόπτικον σωστός !
    Ένα yamaha xtz 660 χρώμα μπλε.

Στην αρχή μου άρεσε η ιδέα ότι το αγοράζει φίλος.....

Πίστεψτε με είναι το ίδιο συναίσθημα να σου πηδάει φίλος την πρώην. Τέλος καλό όλα καλά.

Να την χαίρετε την καινούρια του αγάπη γιατί είναι γαμώ τα παιδιά και του αξίζει.
    Z.K.A.P

Re: Re: ΙΣΩΣ....

Μία αίσθηση πικρή στο στόμα κάθε φορά που βλέπεις κομβόη με μηχανές στον δρόμο.....
    Z.K.A.P

Re: ΟΝ-ΟFF.

Πίστεψτε με είναι το ίδιο συναίσθημα να σου πηδάει φίλος την πρώην.

Ρε φιλε πιστευω οτι ειναι λιγο χειροτερο αυτο... δεν ξερω βεβαια.. τι λες.

Παίδες καταλαβαίνω απόλυτα το βάρος και τη στεναχώρια που υπάρχει αλλά όλα πλέον είναι θέμα προτεραιοτήτων, έτσι καταντήσαμε/μας καταντήσανε, ότι θέτε βάλτε..

Ναι.."και τι ζωή είναι αυτή αν δεν μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς".... απ'την άλλη όμως βλέπω ανθρώπους σε τεράστια απόγνωση, κάποιοι χωρίς σπίτι πια, στον ήλιο μοίρα.. τι να λέμε..

Προσωπικά παλεύω να τα δω όπως ο Πανοπτικός, τσαμπουκά μωρέ με ότι έχουμε κι όλα θα φτιάξουν, τουλάχιστον δεν θα πέσουμε χωρίς μάχη. Θα προσαρμοστούμε σίγουρα αλλά... μήπως όλα τελικά είναι στο μυαλό ή στο χέρι του καθενός;

Γερά..

Re: Re: Re: ΙΣΩΣ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Οχι ρε συ... Αφου εσυ το μηχανακι το εχεις για να σου χαριζει χαμογελο κ οχι για οικονομια
    αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα...

Zkap … ότι λεει κι ο μακης … ΓΕΡΑ…

πούλησες μια μηχανή για να ενισχύσεις την οικογένεια σου … ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ…

επειδή τα λόγια που έγραψες είναι λόγια μοτοσικλετιστή , να ξέρεις ότι μοτοσικλετιστής θα είσαι πάντα …ακόμη και χωρίς μηχανή , ακόμη και με ένα παπάκι των 500 ευρω…

όταν νοιώσεις λίγο ποιο ασφαλής οικονομικά ,δες τι ποσό μπορείς να διαθέσεις για ένα μηχανάκι – εργαλείο που θα εξυπηρετεί την καθημερινότητα σου και θα σου γλυτώνει και χρήματα (ναι υπάρχουν και τέτοια εκτός από τα SS,ADVENTRE SUPER WOW TALEFTAMOUPETAO)….

Εύχομαι πολύ σύντομα να ρίξεις ποστ «Χ vs Y vs Z ποιο να πάρω»

Re: Re: ΟΝ-ΟFF.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Ρε φιλε πιστευω οτι ειναι λιγο χειροτερο αυτο... δεν ξερω βεβαια.. τι λες.
    Ευχαριστώ από καρδίας για τα ζεστά λόγια. Όσο για το χειρότερο βλέπε τον νόμο του merfy...
    Z.K.A.P

Re: Re: Re: ΙΣΩΣ....

Μία αίσθηση πικρή στο στόμα κάθε φορά που βλέπεις κομβόη με μηχανές στον δρόμο.....
    +990

Re: Re: Re: Re: ΙΣΩΣ....

αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα...

Τι αλλα ντ αλα ρε, μεχρι προτεινος ελεγες οτι δεν σε νοιαζει ποσο καιει το μηχανακι επειδη εσυ το εχεις για να σου χαριζει χαμογελο, ε στο μηνυμα σου λες οτι θα το αποχωριστεις λογω οικονομικων .. Λιγο οξυμωρο ακουγεται...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 22:45
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2008, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •