Καλησπερα σε ολους! Μια αποψη θα ηθελα για το immobilizer (-συναγερμο της ΜΕΤΑ σε v-strom, το ιμμομπιλαιζερ ενεργοποιειται μονο του μετα απο 1 λεπτο αφου σβησει η μηχανη) μια και δεν εβγαλα ακρη απο το σχετικο θρεντ με τα μανιουαλ .
ΛΕπον, σε ασχετες φασεις (καμια 5-6 φορες μεχρι τωρα) οταν παω να παρω την μηχανη και να το απενεργοποιησω δεν ανταποκρινεται (μηδεν αντιδραση) οποτε και δεν μπορω να ξεκινησω. Στην αρχη μου το κανε εξω απο ενα καφε και καποιος θαμωνας που με ειδε να παιδευομαι μου ειπε πως μπορει να φταιει το ιντερνετ![]()
![]()
απο το διπλα μαγαζι
![]()
και οτι το παθαινουν και αυτοκινητα,τελοσπαντων εγω το ξαναεπαθα και μακρια απο τον πολιτισμο.
Σε ολες τις φασεις το προβλημα λυθηκε ,ειτε μονο του μετα απο λιγη ωρα,ειτε μετακινοντας την λιγο παρακατω (στην περιπτωση του καφε,ή ηταν τυχαιο) ειτε .... μετα απο αρκετη ωρα![]()
![]()
Επειδη δεν θα θελα να μου συμβει σε καμια ερημια ξεχασμενη κι απ το Θεο που θα εχω σταματησει να βγαλω φωτογραφιες το τοπιο υπαρχει κανενας τροπος να μην ενεργοποιειτε μονο του οποτε γουσταρει (μετα απο 1 λεπτο ειπαμε) αλλα να τον ενεργοποιω χειροκινητα οταν ειναι να παρκαρω??
Σκοπευω να παω σε μαστορα αλλα η εμπειρια εχει δειξει οτι απο ενα φορουμ μπορεις να μαθεις περισσοτερα...
Να πω επισης πως μπαταρια ΜΑΛΛΟΝ δεν ειναι αφου κατα τα αλλα λειτουργει φυσιολογικα
μπαταρια του τηλεχειριστηριου ΜΑΛΛΟΝ δεν ειναι αφου λειτουργει γενικα...
Καμια αποψη-πληροφορια??
Ευχαριστω εκ των προτερων![]()
![]()
![]()