Επειδή εγώ λύση στο πρόβλημα δε βλέπω να δίνουνε, ενώ θεωρώ ότι σαφώς υπάρχουν λύσεις τι σκ@τ@ νομίζετε ότι μπορεί να συμβεί σε αυτή τη κοινωνία - δομή κράτους.
Δυο χρόνια τώρα είμαστε μέσα στα σκατά χωρίς αναπνευστήρα, εκτός ολίγων που στα @@ τους & ακόμα και τώρα είναι super, μη πω και καλύτερα από super & στην ουσία όλα πάνε προς το χειρότερο. Μας κοροϊδεύουν κανονικά, μας δουλεύουν και κάτι δεν αλλάζει. Συνεχίζουν να κυκλοφορούν με τα super αυτοκίνητα, συνεχίζουν να έχουν τόσους μπάτσους γύρω τους, να ζητούν αναδρομικά, να κάνουν λαμογιές. & δεν αναφέρομαι μόνο στους "εκλεγμένους" πολιτικούς, αλλά και σε πολλούς άλλους που κινούν τα νήματα. Που και δήθεν τους "πιάνουν", τους ονομάζουν ότι φοροδιαφεύγουν & έτσι ο απλός χαζός λαός νομίζει ότι θα πληρώσουν...
Δουλεύει ακόμα ρε πούστη μου το κόλπο με τη στάχτη στα μάτια.. Ήμαρτον..
Μη μου πει βέβαια κανείς ότι οι Αγανακτισμένοι & όλα τα συναφή ήταν αντίσταση-διαμαρτυρία ή ότι άλλο..
Νομίζω και πιστεύω βαθιά, ότι, αν δε πουληθούν όλες οι ΔΕΚΟ- τράπεζες-λιμάνια-αεροδρόμια-δρόμοι-κοιτάσματα κτλπ , τότε δε πρόκειται να αλλάξει κάτι.
& αν κάτι πάει να στραβώσει πολύ & σκεφτούμε να "αντιδράσουμε" ουσιαστικά, πάλι οι "έξω" θα το φτιάξουν, γιατί δε θα τους συμφέρει...
Εν ολίγεις... No Future.
Ποια η άποψη σας?