Λοιπον...επειδη την Κυριακη(19/2), μαλλον θα εχει καλο καιρο και επειδη εχουμε καιρο να παμε βολτα λεω να παμε κανα Ναυπλιο! Οποιος θελει συναντηση στις 10.15 στο γνωστο περιπτερο...(στο Χαϊδαρι)
10.30 με 10.45 αναχωρηση![]()
Λοιπον...επειδη την Κυριακη(19/2), μαλλον θα εχει καλο καιρο και επειδη εχουμε καιρο να παμε βολτα λεω να παμε κανα Ναυπλιο! Οποιος θελει συναντηση στις 10.15 στο γνωστο περιπτερο...(στο Χαϊδαρι)
10.30 με 10.45 αναχωρηση![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
υπαρχει περιπτωση να βρω παρεα και να πεταχτω με ενα φιλο ακομα
ρε Νώντα, σε κάθε μήνυμα τα ίδια λες!!!Γράψε ρε και καμιά κουβεντούλα!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BIKENEST
![]()
![]()
![]()
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Τωρα το βρηκες...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
ρε Νώντα, σε κάθε μήνυμα τα ίδια λες!!!Γράψε ρε και καμιά κουβεντούλα!!!!!
Βαριεται να γραφει αυτος!! (μονο μπυρες πινει)...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
ρε Νώντα, σε κάθε μήνυμα τα ίδια λες!!!Γράψε ρε και καμιά κουβεντούλα!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω να πιστεύω πως από εθνική θα βγούμε στον Ισθμό και μετα από Σοφικό - Λιγουριό κτ.λ. Ναύπλιο.Καλά πιστεύω ε???
Βmw k1300s '15 -
επειδη το πιο πιθανο ειναι να ερθω με ενα φιλο.....θα μου δωσει κανεις κανενα κινητο για να βρεθουμε;δε ξερω κανεναν σας![]()
Τσεκαρε τα π.μ. σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από parachuter
επειδη το πιο πιθανο ειναι να ερθω με ενα φιλο.....θα μου δωσει κανεις κανενα κινητο για να βρεθουμε;δε ξερω κανεναν σας![]()
![]()
http://maps.google.gr/maps?hl=el&tab=wl<iframe width="425" height="350"Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Θέλω να πιστεύω πως από εθνική θα βγούμε στον Ισθμό και μετα από Σοφικό - Λιγουριό κτ.λ. Ναύπλιο.Καλά πιστεύω ε???
Πετρο, αυτη την διαδρομη ελεγα για αρχη, καθομαστε για κανα καφε(πεζοδρομο)και μετα ελεγα αν συμφωνησουν και οι αλλοι, να γυρνουσαμε απο Αχλαδοκαμπο προς Λεβιδι ή Επιδαυρο ή οπου κατσει για φαϊ...
![]()
ευχαριστω!θα μιλησουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Τσεκαρε τα π.μ. σου...![]()
![]()
δε μου βγαζει τη διαδρομη!
και μενα Τζανή.Για κάνε τα μαγικά σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από parachuter
δε μου βγαζει τη διαδρομη!
Βmw k1300s '15 -
Δεν γινεται απο την δουλεια να βαλω τον χαρτη απ'οτι φαινεται...(λογω antivarius)...sorry...