Αυτό το Σάββατο 10/9 θα είμαι με τον After και έναν φίλο του Πεντέλη στη (γνωστή?) διαδρομή.
Η διαδρομή δεν είναι μεγάλη, 11 χλμ μόνο. Θα πάμε για να κάνουμε όσα ανεβοκατεβάσματα θέλουμε μέχρι να βαρεθούμε, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα παίξει και λίγο μαμ αλλά όχι ταβέρνες κλπ, κάτι σε φαστ φουντ, μη χάνουμε και χρόνο από την οδήγηση, μπορεί και κανάς καφές, θα δούμε.
Η ώρα δεν έχει καθοριστεί ακόμα, πιθανώς κατά τις 10-11, αυτό θα το καθορίσουμε μέσα από αυτό το post αν υπάρξει ενδιαφέρον ή αν δεν υπάρξει θα το δούμε με τον After μόνο.....
Έτσι κι αλλιώς το μέρος είναι πολύ κοντά, 15 λεπτά από Χαλάνδρι, 35 από Νέα Χαλκηδόνα, do the math για από πιο μακριά, οπότε μπορείτε να έρθετε και αν δεν σας κάνει η διαδρομή, ή αν δεν σας κάνουν και οι φάτσες μαςνα γυρίσετε γρήγορα γρήγορα πίσω.....!
Αν κάποιος θέλει να έρθει και δεν ξέρει ακριβώς πως να φτάσει μέχρι εκεί μπορούμε φυσικά να κανονίσουμε σε κοινά γνωστό σημείο συνάντηση.
Εγώ προσωπικά πάω για να δοκιμάσω κάποια πράματα που έχω στο μυαλό μου, ΔΕΝ πρόκειται να πηγαίνουμε αεροπορία, ΔΕΝ προσφέρονται οι δημόσιοι δρόμοι για τέτοια έτσι κι αλλιώς. Φυσικά ο καθένας ελεύθερος είναι να κάνει ότι θέλει ΑΛΛΑ αν κάποιος αποδειχτεί επικίνδυνος με οποιοδήποτε τρόπο απλά θα αποβάλεται από την παρέα.
ΕΠΙΣΗΣ αν έρθετε ΜΗΝ έρθετε με κοντομάνικα ή ξεκράνωτοι.......!!!
Αυτά τα ολίγα..........
Αν θέλετε διαβάστε σχετικά με τη διαδρομή εδώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread...997#post186997
![]()
![]()
------------------------------------------
Εισάγω και εδώ τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη βόλτα που έχουν γραφτεί και στις τελευταίες σελίδες:
Σχετικά με το σημείο συνάντησης στο βουνό, θα είναι αυτό που πρότεινε ο gmakris, στην πηγή που εχει και σκια (βρισκεται αριστερα πανω σε μια δεξια στροφη πηγαινοντας προς N.Μακρη) στις 9:30. Δεν το ξέρω ακριβώς το σημείο αλλά φαντάζομαι θα το βρούμε. (EDIT: Με πρόλαβε, το ξέρει! ) Αν θέλετε άλλο σημείο (πχ στη διασταύρωση προς Διόνυσο) πείτε το.
Προς το παρόν είμαστε οι εξής:
1. gmakris - R1
2. toyota - GSXR750
3. after - Z750s
4. stako - GSXR600
5. Θρασύβουλας - Z750
6. bonepeeler - Z750
7. reinmeister (αν ξυπνήσει )
8. idi - Z1000 (για καφέ)
9. life_dab (για καφέ επίσης αλλά θα τους ψήσουμε και τους 2..... )
10. gtz750 (και καφέ και πάνω-κάτω!) - Ζ750
11. FZR1000 (Κυριάκος) - GS
Αν ξεχνάω κάποιον συμπληρώστε τη λίστα.
Θα στείλω pm σε όλους όσους έχουν ποστάρει μέχρι τώρα το κινητό μου και στείλτε μου αν θέλετε κι εσείς το δικό σας μπας και αλλάξει κάτι (δεν το νομίζω) για να συνενοηθούμε.
Αν κάποιος δεν ξέρει τον δρόμο καθόλου ας βρεθεί μαζί μας Χαλάνδρι (λεπτομέρειες για ακριβώς που Χαλάνδρι αν χρειαστούν ποστάρω μετά)
------------------------------------------