Αντιγράφω,όπως ακριβώς γράφτηκε σε ένα γνωστό ποδηλατικό forum (CYCLIST FRIENDS)
<< Καθως εφευγα απο το σπιτι με το ποδηλατο για να παω φροντιστηριο και κατεβαινοντας μια κατηφορα για να βγω στην πανορμου, μου πεταχτηκε στα 10 μετρα ενα παιδακι. Εγω πηγαινα με 25++ κμ με αποτελεσμα να πλακωθω στα φρενα και να χτυπησω το παιδακι. το θετικο της υποθεσης ειναι οτι το παιδακι ευτυχως ειναι μια χαρα, αφου ουσιαστικα σταματησα απανω του, χωρις να πεσω ουτε εγω ουτε αυτο. Σταματησα κατεβηκα να δω αν ειναι καλα, του εδωσα και 5 ευρω (πιο πολυ επειδη ενιωθα "τυψεις") και εφυγα. Το αρνητικο της υποθεσης ειναι πως το παιδακι αυτο ηταν τσιγγανακι με ακοντεον μαζι με αλλα 3 μικρα παιδακια ασυνοδευτο. Αλλα εκτος απ αυτο προβληματιστικα και με κατι ακομα. Μετα το περας του περιστατικου οπου σκεφτομουν πιο καθαρα διαπιστοσα οτι το παιδακι το ειχα δει ακριβως πριν βγει να ειναι σκυμενο αναμεσα σε δυο αυτοκινητα και ειμαι σιιγουρος πως με ειδε. οποτε φοβαμαι μηπως ηταν καποιο "τεχνασμα" για να παρει λεφτα (γιατι μετα μου ελεγε δωσμου δωσμου). Περαν τουτου, αν εγω χτυπαγα το παιδακι και παθαινε το οτιδηποτε αυτο η εγω, ποιος θα εφταιγε και που θα εβρισκα το δικιο μου? >>
Πριν από αρκετά χρόνια είχα ακούσει, από ντόπιους, για παρόμοια περιστατικά στην περιοχή της Θήβας και συγκεκριμένα στην διασταύρωση του δρόμου με τις γραμμές του τραίνου.
Φίλος με μοτοσικλέτα αποφεύγει να περάσει από τα Άνω Λιόσια, γιατί κάτι έχει ακούσει και αυτός.
Έχει πέσει στην αντίληψη κάποιου τέτοια περίπτωση?
Δεν θάθελα να σκέπτομαι τι θα συμβεί αν σου κάτσει τέτοια περίπτωση οδηγώντας την μοτοσικλέτα.