Εκανα ενα ξυλινο αντιγραφο του πανω μερους, απο τον καβαλαρη και περα εκει που ειναι τα κλειδια (καλα τα λεω? ). Εβαλα χορδες, εφτιαξα κλειδια με λαμαρινα μονος μου και λοιπες πατεντες. Απο κατω εβαλα ενα ρολοι για να εχει και καποια χρησιμοτητα. Πιασαμε την κουβεντα οταν του το εδωσα και μου ειπε οτι εγινε πολυ καλο και προτεινε να κανω κι αλλα. Οποτε αρχισα να ψαχνω ιδεες και υλικα. Βεβαια με απασχολουν καποια πραγματα, οποτε βοηθηστε οσο μπορειτε.
1. Σκεφτομαι να τα πουλαω στο Ebay (Ebay shop). Αν εχει καποιος ebay shop ας το πει να του κανω ερωτησεις. Με απασχολει αν θα εχω προβληματα με την αντιγραφη των σχεδιων απο το συγκεκριμενο κομματι των οργανων. Δεν θα βαζω λογοτυπα. Απλα ενα ξυλινο αντιγραφο με χορδες και πραγματικα κλειδια. Βλεπω στο ebay οτι πουλανε τα παντα σε μπλουζακια/καπελα με οποιοδηποτε λογοτυπο. Το ebay δεν εχει προβλημα με αυτο; Η Honda ας πουμε δεν μπορει να μηνυσει καποιον για αντιγραφη σε ενα καπελο;
2. Αν αλλαξω ελαχιστα το σχεδιο ειμαι ενταξει με θεμα αντιγραφης; Απλα μετα ο υποψηφιος αγοραστης μπορει να απογοητευτει με αυτη την αλλαγη.
3. Κοστος. Με καποια ερευνα το κοστος της κατσκευης θα ειναι 15-22 ευρω. Θα πουλησει 30-35 ευρω+μεταφορικα;
Αλλες αποριες στην πορεια. Και φωτο απο το δωρο θα ανεβασω...για να ξερετε τι εννοω...
Εδω θα καταλαβετε ποιο κομματι του οργανου εννοω...μην κολλατε στη μαρκα.... http://fendermustangstory.com/gphoto...2mustlabel.jpg
Ευχαριστω προκαταβολικα...